Kolega enetentinis je kupio pa šuti, jer nije da ovdje netko nešto zna, nego se ponaša ovisno da li je u novcu ili dionicama. Uglavnom svi pogađaju.
@mavan
Nije baš da se ne slažu. Rezultirati će uzletom, ali ne trenutni. Ja to ostavljam za Thanksgiving day i kasnije blagdane. Ključ je u zalihama i američkoj potrošnji! Kapitalne projekte može pogurati Vlada.
“Nastojanja američke Vlade i američke središnje banke da smire financijska tržišta vjerojatno neće rezultirati trenutnim uzletom gospodarstva”, u srijedu je izjavio predsjednik američke središnje banke Ben S. Bernanke.
Jel ima netko hrabrosti prognozirati kretanja kad prođu blokade?
S obzirom kako se kreću cijene HT, ADRS i ERNT, idemo ka oporavku.
@mavan
Nije baš da se ne slažu. Rezultirati će uzletom, ali ne trenutni. Ja to ostavljam za Thanksgiving day i kasnije blagdane. Ključ je u zalihama i američkoj potrošnji! Kapitalne projekte može pogurati Vlada.
“Nastojanja američke Vlade i američke središnje banke da smire financijska tržišta vjerojatno neće rezultirati trenutnim uzletom gospodarstva”, u srijedu je izjavio predsjednik američke središnje banke Ben S. Bernanke.
Mislim da će se već poslije izbora u USA njihova burza stabilizirati (kad se bar bude znalo u kojem pravcu će politika), e sad na kojim razinama pitanje je..
Evo jedan tekst za ubiti vrijeme dok su blokade:
Što manje čitati novine a što više pratiti US statistike.
U tom su carevi! Ameri neće dopustiti da im gospodarstvo ode u recesiju i sve će poduzeti da potrošačka groznica koja kreće za cca mjesec dana da rezultate.
Što se dogodilo da su futuresi u pola sata s -1.5% skočili na +1.5%? U new yorku je 4.50h ujutro.
vidjeli su da ide odbijanac na ZSE.
Moje viđenje situacije!
Falio sam što nisam prodavao u utorak, priznajem!
Ali jutros sam razmišljao ovako: ako prodam danas, po kojoj to cijeni bi se mogao vratiti jeftinije? Po cijeni po kojoj su se mirovinci bolesno krcali prošli petak? Teško da bi mi to dozvolili!
A osim toga, kad bi se to mogao vratiti jeftinije? Možda sutra i u ponedjeljak kad mnogima dolazi lova od INE? Teško i to!
Ja sam razmisljao,da prodam auto,i sve stavim u atpl ovih dana,izbori se blize.Sama promjena predsjednika,bi pozitivno trebalo odjeknut na burzu..Lova od Ine,kada je od ht sjela dividenda znam da rasta nije bilo,nitko tu nije lud,da samo iz tog razloga upumpa cijena.
Ja sam razmisljao,da prodam auto,i sve stavim u atpl ovih dana,izbori se blize.Sama promjena predsjednika,bi pozitivno trebalo odjeknut na burzu..Lova od Ine,kada je od ht sjela dividenda znam da rasta nije bilo,nitko tu nije lud,da samo iz tog razloga upumpa cijena.
Prijatelju ne možeš ti ni auto sad prodat ne kupuje nitko ništa u ovakvim situacijama ja probala svoj prodat. Ma nema šanse sad auto prodat.
mislim da je nezahvalno prognozirati jer uvijek se desi nesto nepredvidjeno.. i taman servirano u najboljem trenutku.. tko je znao tjedan dana prije da ce lehman u stecaj?
Prijatelju ne možeš ti ni auto sad prodat ne kupuje nitko ništa u ovakvim situacijama ja probala svoj prodat. Ma nema šanse sad auto prodat.
[/quote]
Ja prodao kombi jutros.Nije neka lova 5000 eura ali vratio neke dugove i ostalo 15k
Sve osim ovih 15k mi je u dionicama pa razmišljan da i ovo stavim – upravo u ATPL