Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A zašto ne daš original s Fedove stranice?

Evo zaključka…

have laid out for you today an extraordinary series of actions taken by policymakers throughout our government and around the globe. Americans can be confident that every resource is being brought to bear to address the current crisis: historical understanding, technical expertise, economic analysis, financial insight, and political leadership. I am not suggesting the way forward will be easy, but I strongly believe that we now have the tools we need to respond with the necessary force to these challenges. Although much work remains and more difficulties surely lie ahead, I remain confident that the American economy, with its great intrinsic vitality and aided by the measures now available, will emerge from this period with renewed vigor.

ako ovaj nelaže-smjer kojim idemo može se predpostaviti, kad se ovi iskrcavaju.Svaka pozitivna vijest služi za iskrcaj.
javascript:void(window.open(‘http://cosmos.bcst.yahoo….amp;cl=10206308&lang=’,’playerWindow’,’width=793,height=666,scrollbars=no’));
rekli bi, ali di smo mi od USA,
ali di je i Island ,
a jesmo li mi bolji

T ek da se znade, Island je se zadnjih par godina, kako su potamanili sav bakalar, razvio u banka državu. Nema veće banke na svijetu koja nije kupovala od američkih banaka sekuritizirene hipotekarne kredite, pa tako i oni i to je bila ko vrhunska roba. Moš mislit iz Amerike a da valja. Zato je Island oša u k…..

znate gdje je dno na dj?

kada vidite da je pao tri dana za redom više od 10% onda znate da je dno…

ako niš drugo ide nam nafta na 50$..

Nafta na 50 usd. Čisto sumnjam, nafta je visoko špekulativna roba pošto na jedan dolar realne trgovine ide 5 papirnate. A velik je vremenski odmak u trgovinama. Tako da je jako lako manipulirati cijenom.Međutim ameri su se malo zaigrali, toliko su je poskupili da je od toga preveliku korist izvukla Rusija sa cca 5.5 mil barela dnevnog izvoza. Pa se Rusi malo okuražiše, što im nikako nije dobro. Zato ja mislim da neće pasti ispo 75 jer je to cijena na kojoj Rusi ne zarađuju previše pošto su im troškovi eksploatacije dosta visoki…

Ovdje upišite svoj komentar…

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

@viking

1.otkud to da je 5. val najduzi?
2.sto si tako osjetljiv na ocjene, koga za to boli tuki u ova vremena??blago tebi kad te to brine.

ma zezam se sa ocijenama ipak je smile na kraju . pusti sad duljine tvoj je ipak dulji zato sto si 3. a ja sam uvijek na kraju zadnji pa mi je kraci od tvog
[wink]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

sve ste lijepo opisali na bullish a sad malo bearish.Danasnji daytrade je zavrsio na 4. korektivnom valu i jos je u minusu sto bi znacilo da peti najduzi val ide sutra.Formacije se odlicno vide

za ovaj post od sinoc sam dobio jedinice a tako se ocito vidjelo.Nisam ja kriv sto se formacija tako poslozila i da je danas poceo taj dugacki padajuci 5. val od sinoc koji se nije dovrsio.I ja bi volio da raste al protiv marketa se ne mozes boriti.Zato se ispricavam jos jednom i u ime US sto je potonulo pa necu vise pisat negativno nego samo pozitivu da skupljam stotke.Dovidjenja [wink]
[/quote]

Ako te brinu ocjene otvori 10 nickova i davaj si 100%, koliko se moze vidjet na forumu to je dopusteno, dapace, podrzava se.

Ja da napisem "dobra vecer ljudi, rodio mi se sin a imam na racunu para od prodaje dionica pa sam vas svih odlucio pocastit janjetinom" dobio bi 1% zato sto jedan lik klikne moj profil i prati moje posljednje komentare i daje jedinice. ps. nije mi se rodio sin, to je bilo figurativno. 🙂

sve ste lijepo opisali na bullish a sad malo bearish.Danasnji daytrade je zavrsio na 4. korektivnom valu i jos je u minusu sto bi znacilo da peti najduzi val ide sutra.Formacije se odlicno vide

za ovaj post od sinoc sam dobio jedinice a tako se ocito vidjelo.Nisam ja kriv sto se formacija tako poslozila i da je danas poceo taj dugacki padajuci 5. val od sinoc koji se nije dovrsio.I ja bi volio da raste al protiv marketa se ne mozes boriti.Zato se ispricavam jos jednom i u ime US sto je potonulo pa necu vise pisat negativno nego samo pozitivu da skupljam stotke.Dovidjenja [wink]
[/quote]

Ako te brinu ocjene otvori 10 nickova i davaj si 100%, koliko se moze vidjet na forumu to je dopusteno, dapace, podrzava se.

Ja da napisem "dobra vecer ljudi, rodio mi se sin a imam na racunu para od prodaje dionica pa sam vas svih odlucio pocastit janjetinom" dobio bi 1% zato sto jedan lik klikne moj profil i prati moje posljednje komentare i daje jedinice. ps. nije mi se rodio sin, to je bilo figurativno. 🙂
[/quote]

Šta je curica?

Šta je curica?

Bravo Barone, ovo ti je najbolji izbor za nick otkad ih mijenjaš ko gaće. [thumbsup]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Hm, Lesi se vraća kući…

[img]http://www.finviz.com/image.ashx?sp500[/img]

Izgleda smo prebrzo potrošili taj famozni "4. val".

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

[ ps. nije mi se rodio sin, to je bilo figurativno. 🙂

a i nisi nas odlučio počastit janjetinom, i to je bilo figurativno [sad]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Kolege zanima me šta mislite kako će djelovati novac od INA-e koji stiže u petak?
Mislite da će se negativan trend prekinuti na zse (bar na kratko) bez obzira kako se svijet bude kretao ili…?
Iskreno meni je to za troznak u petak [lol] ??? [huh]

Bojim se da Amerikanci nisu prihvatili ekonomske indikatore i Bernankeov govor tako dobro kao kolega sava.

DOW -5,73%
NASDAQ -6,07%
S&P ?

S&P pogledajte u privitku ako vas nije strah otvoriti [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

New Report

Close