evo mister Bush opet priča na telki.
Program is disign to resolve bank sistem not to help walstreet.
program is limited.
Samo da mu vidite facu…joooooj
nekako mi izgleda da mu je muka…ima i zašto
ja mislim da mi svi još nismo svijesni o kakvoj se ubiti krizi radi..to me malo muči
Što želiš reći da im ne treba 2.000 milijardi eura ili što, ne kužim?
Nadovezao bih se na Roostera, svi evropski indexi i futuresi su potonuli zadnjih pola sata dodatnih 1-2%
Zbilja znali netko razlog, neka vijest?
Retail Sales m/m -1.2% (očekivano -0.6%)
kad je izašla ova vijest u 14.30 su futuresi prebacili u 5. brzinu…
http://www.forexfactory.com/
Kako ćeš biti neutralan? Nije mi jasno rooster.
nije tako lose krenulo
Dow -193.00 -2.06% 9,169.00
NASDAQ -16.00 -1.17% 1,350.00
S&P -23.40 -2.33% 978.90
Nadovezao bih se na Roostera, svi evropski indexi i futuresi su potonuli zadnjih pola sata dodatnih 1-2%
Zbilja znali netko razlog, neka vijest?
Ili mislite da je to normalna korekcija uslijed nevjerojatnog rasta zadnja 2 dana (što je opet bila možda korekcija od nevjerojatnog pada 3 dana prije, a što je možda bila korekcija od… [lol] ).
futuresi se nisu značajno mijenjali zadnjih sat vremena
Kako ćeš biti neutralan? Nije mi jasno rooster.
Dobro pitanje. Samo da probam… ne paničariti, ali ne biti ni euforičan! Ne misliti da će smak svijeta, ali biti svjestan da je situacija vrlo ozbiljna! Ozbiljne situacije otvaraju i dobre opportunitye za zaradu, naravno. I na kraju, pažljivo razlučivati navlakuše svih vrsta u svim vrstama medija (ovaj forum je samo jedan od njih).
Drugim riječima, ako netko negdje napiše da sve ide kvragu, i da treba prodati, biti svjestan da je upravo on na kupnji, samo niže. A ako netko samo kupuje i govori da je ova kriza bezveze itd… uredno pretpostaviti da je na prodaji, samo višlje. Standardno… samo tokom ovih rallya malo izgubimo glavu i zaboravimo basics.
I da, još jedna sitnica, više me ne smetaju ni crni napisi, ni euforični napisi, pomalo mi je sve to postalo isto. Zato jer sad ZNAM da nitko nema pojma i da ćemo tek u budućnosti znati tko je pogodio. Ali onda više neće biti bitno, kad prođe baka s kolačima, jel tako? [wink]
Ova kriza kod amera je zaista strašna.Evo sad im je nestalo zelene boje.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
B i H u plusu preko 9%
Što želiš reći da im ne treba 2.000 milijardi eura ili što, ne kužim?
Nisi stavio link, pa stvarno ne znam. A lijeno mi je tražiti…
Odgovor je bio generički.
ma nista od minusa sad ce ameri malo doli dok eu burze ne zatvore pa onda nazad u plus…. [rolleyes]
lijepo se ekipa dogovorila na tom svojem seminaru, nema sta…