Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako misliš Obamu?

Stalno se vrti na telki da je nekima cilj upropastiti burza da bi se spriječilo da Obama postane predsjednik…e sada malo mi nije jasno..jer ako se burza raspadne zašto bi to shebalo Obamu?

vidiš da je Obama bio najjači zagovornik ovih 700 mlrd…
neznam..to su toliko prljavo…toliko jadno da niti analitičar nezna kaj će biti…

čuj oni lopovi se bore da im crnac ne bude predsjednik…

kako će to utjecati na dj nemam pojima i nije mi previše jasno…bilo bi mi jasnije da se sa time želi rušiti Mcaina

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

……..izgleda da ću ipak ja biti u pravu a ne kolega plavi………. [bye]

čak i najveći američki hedge fund igrači se miču u cash s ovako volatilnog marketa ( vidi priloge na bloombergu i cnbc-u )

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

……..izgleda da ću ipak ja biti u pravu a ne kolega plavi………. [bye]

čak i najveći američki hedge fund igrači se miču u cash s ovako volatilnog marketa ( vidi priloge na bloombergu i cnbc-u )

sorry stari za plavog si ti Bog..
plavi nezna ama baš ništa…
njemu je ingra na 60k još uvijek povoljna

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Europa U MINUSU i dalje tone.
Kako je ovo čudno gledati nakon onih silnih pluseva u prošlim danima.

DAX 5,149.15 3:06AM ET Down 50.04 (-0.96%)
FTSE 100 4,349.94 3:03AM ET Down 44.27 (-1.31%)

sta mislis ocemo opet na 2200?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/?rn=289004&cl=10206312&src=finance&ch=1316259

Highest budget deficit ever

WASHINGTON (AP) — The federal budget deficit soared to $454.8 billion in 2008 as a housing collapse and efforts to combat the economic slowdown pushed the tide of government red ink to the highest level in history.
The Bush administration said Tuesday the deficit for the budget year that ended Sept. 30 was more than double the $161.5 billion recorded in 2007.Some analysts believe that next year’s deficit could easily top $700 billion.

Kako bi činjenica da je deficit proračuna duplo veći nego prošle godine a očekivanja da će deficit za slijedeću godinu biti duplo veći od ove godine moglo pomoći tržištima kapitala?
BSN [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Kako misliš Obamu?

kad budes skopčao da si i osama barak obama i mekkejn isto govno onda ce ti neke stvari sjesti na svoje mjesto

dotle se ti samo smaraj tim kretenarijama i misli da ima razlike

pozdrav svim drukerima na gore i dole

Postanite Eu-robovi

Bill Gates predviđa značajnu recesiju i gubitak radnih mjesta

Vaš link

javascript:void(window.open(‘http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/finance?ch=1316259&cl=10206308&lang=’,’playerWindow’,’width=793,height=666,scrollbars=no’));

pa dobro koji je ovo k….????
jedva smo se malo oporavili od prošlog tjedna i sad opet rokamo najviše u EU! crobex na skoro -4% pa ko je ovdje lud?!!!

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Dakle Sančo….
Niti danas nisi kupovao..
Misliš da će se vratiti na cijene od petka?
Loša procjena ovaj puta, priznaj,skoro loša kao i moja da ne prodam cijelu INGR na 60 000.
[sealed]

naravno da nisam danas kupovao…………..danas sam prodavao ono što sam kupio prošli četvrtak, petak i jučer( i kapitalizirao dobit )… …..a imam još toga za iskrcaj ako nastavimo rasti….
a tko će biti u pravu vidjeti ćemo uskoro………za kojih xx dana
jer ameri su otišli u minus a europljani će još samo sutra biti u plusu, a poslije plač i škrgut zubi
tako ja to procjenjujem

[bye]
[/quote]

…………eh kolega, sporo učite a brzo zaboravljate………….

crobex -3,93%, nadam se da niste jučer kupovali?

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

-4.78% eto ga to bi bilo to a sad [proud]

New Report

Close