joj da se spoje GM i Chrysler ida to sve financira Citi….pa to bi bio THE SHORT. [thumbsup]
obožavam ovu krizu jer će s njom umrijet SUV s potrošnjom 18L/100km, žarulja od 5% efikasnosti, DVD player za 99,99kn i bankar sa 200 mil $ padobranom….back to basics.
joj kolega, tek su počeli roniti a ti već ne možeš gledati prijenos utakmice………pa što će biti kad opet roknu sa đijom na ispod 8K??? [rolleyes]
[/quote]
Dakle Sančo….
Niti danas nisi kupovao..
Misliš da će se vratiti na cijene od petka?
Loša procjena ovaj puta, priznaj,skoro loša kao i moja da ne prodam cijelu INGR na 60 000.
[sealed]
[/quote]
pa tako loša ne može bit da ga hebeš [huh]
vraća se rapidno
uf, prebrzo čak
joj kolega, tek su počeli roniti a ti već ne možeš gledati prijenos utakmice………pa što će biti kad opet roknu sa đijom na ispod 8K??? [rolleyes]
[/quote]
Pa svi imamo link real time kaj bi tvoje attachmente otvarali
[bye]
[/quote]
Dakle Sančo….
Niti danas nisi kupovao..
Misliš da će se vratiti na cijene od petka?
Loša procjena ovaj puta, priznaj,skoro loša kao i moja da ne prodam cijelu INGR na 60 000.
[sealed]
[/quote]
Ma ti samo postaš loše prognoze.
Ti si jedna velika pogreška skupa sa tvojim analizama.
Kaj crobex neide na 3200?
lolll "Ja ću trčat gol po trgu ako crobex padne na 3200"
lollll
ajde plavi pokri se ušima i odi voditi onaj svoj fond…tj…upropasti ga do kraja…
[/quote]
Pa svi imamo link real time kaj bi tvoje attachmente otvarali
[bye]
[/quote]
nemaju svi.
Zar ne bi bilo logično nakon onakvog rasta u petak i jučer, očekivati danas kapitaliziranje dobiti, pa i to da indeksi završe par postotaka u minusu ne bi bilo tragično nego prihvatljivo?
Ali ne, oni završavaju jako blizu nule?
Osim toga, nije li malo preočito i očekivano to što piše i crta većina piro(tehničara), pa i većina forumaša, da je ovo trenutno 4. val rasta nakon kojega slijedi 5. val pada?
Pitam se onda, zašto svi na burzi ne zarađuju kad je tako jednostavno trgovati po tehničkoj analizi?
Poprilično sam kupovao u četvrtak i petak, a danas sam imao već pripremljene naloge za prodaju i nedostajao je samo jedan klik da podosta dobiti kapitaliziram, ali jedini razlog zašto nisam je jer sam odlučio ići kontra mase i većine koja je danas kapitalizirala dobit nadajući se 5. valu!
Ne znam, možda sam pogriješio! Sorry stari, ali sve mi je ovo što vi pišete i crtate previše očekivano!
bit ce oko 0.7-0.9 minusa
nakon 11% RASTA OVO je vrlo dobro.
Kad ste toliko pametni koliko je do wpao od pocetka godine a koliko mi.
cije banke su u gabuli???
pogloedajte komponente koje su pale.
cisti profit taking, nista drugo.
sada cemo napokon poceti citati izvjesca firmi a ne laprdanja o masonima…
sutra je cak dobar dan za uletiti u crobex jer ce ljudi prodavati za cisti profit taking i kupovati ponovno kada dodju dobra izvjesca(kako koja).
po naravno vecim cijenama.
sutra je cak dobar dan za uletiti u crobex jer ce ljudi prodavati za cisti profit taking
ne hvala, nakon rasta crobexa od +25% u 2 dana nije mi na kraj pameti sutra kupovat…prodavati, to već da…
sve ste lijepo opisali na bullish a sad malo bearish.Danasnji daytrade je zavrsio na 4. korektivnom valu i jos je u minusu sto bi znacilo da peti najduzi val ide sutra.Formacije se odlicno vide
WASHINGTON (MarketWatch) — The Treasury Department said Tuesday it is currently developing an alternative approach to provide capital to "certain failing firms" on a case-by-case basis. The department did not go into many details, only describing the plan as for "systemically significant" failing institutions.
Evo, počele su pripreme za novi val propalih firmi, ovaj puta, najvjerovatnije, iz auto industrije,
a i GE je vrlo sumnjiv.
Čim se objavi prva vijest o spašavanju GM-a ili Forda ili GE-a budite spremni na DOW 7000.
U Crobexu će vam to otprilike iznositi 1700