Biti će velikih problema u autoindustriji .Počela su otpuštanja ,rezanje proizvodnje, pad prodaje je drastičan,neće biti jednostavno,mislim da vlade nemaju više prostora za spašavanje ostalih sektora osim banaka.Prodaja skupih modela je gotovo stala a tu je bila i najveća zarada,tisuće autosalona otpuštaju radnike u evropi,smanjuju troškove u strahu da neće opstati.U njemačkoj se daju ogromni popusti za cash plaćanje jer su banke smanjile za 50% financiranje vozila.
Kolega edgare Ford Motor Company danas +4.31% ako ne vjeruješ surfaj [cool]
ee , sanćo , da češ ti davat izravni prijenos indeksa [bye]
Nisam očekivao.
kakvi izravni, to je sa barem petnajst minuta dileja [angry]
Jedno je istina, likvidnosti ne fali. Kada se sjetim petka i lijepih naloga na kupnji IGH po 100 komada na 5700, 5800 i 5900 kuna, Danas i jučer ako je prodao ima stan u ZG, tako to rade majstori. Da li netko zna tko su ti koji su kupovali dok su drugima margini stradali?
Jedno je istina, likvidnosti ne fali. Kada se sjetim petka i lijepih naloga na kupnji IGH po 100 komada na 5700, 5800 i 5900 kuna, Danas i jučer ako je prodao ima stan u ZG, tako to rade majstori. Da li netko zna tko su ti koji su kupovali dok su drugima margini stradali?
Ćiro bi rekao: "Odlikaši šine"
Odlikaši ili ne, hrabri ili ne, gramzljivi ili ne, ne znam, ali sam ih vidio.
Kada su svi u strahu budi pohlepan, možda im je to moto?
zašto ameri danas toliko padaju, a odobrene silne milijarde? [undecid]
hm….ja sam rekao -2% a vidi njih…padaju kao kruške
-4% je kraj za danas…
oni koji su se pravili mutavi danas…možda sutra prodaju pod uvjetom da futursi budu barem 4%…a ako ne onda ste u gabuli…
ee , sanćo , da češ ti davat izravni prijenos indeksa [bye]
Nisam očekivao.
joj kolega, tek su počeli roniti a ti već ne možeš gledati prijenos utakmice………pa što će biti kad opet roknu sa đijom na ispod 8K??? [rolleyes]
hm….ja sam rekao -2% a vidi njih…padaju kao kruške
-4% je kraj za danas…
oni koji su se pravili mutavi danas…možda sutra prodaju pod uvjetom da futursi budu barem 4%…a ako ne onda ste u gabuli…
[/quote]
—zašto? [undecid]
joj kolega, tek su počeli roniti a ti već ne možeš gledati prijenos utakmice………pa što će biti kad opet roknu sa đijom na ispod 8K??? [rolleyes]
[/quote]
Dakle Sančo….
Niti danas nisi kupovao..
Misliš da će se vratiti na cijene od petka?
Loša procjena ovaj puta, priznaj,skoro loša kao i moja da ne prodam cijelu INGR na 60 000.
[sealed]