Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Biti će velikih problema u autoindustriji .Počela su otpuštanja ,rezanje proizvodnje, pad prodaje je drastičan,neće biti jednostavno,mislim da vlade nemaju više prostora za spašavanje ostalih sektora osim banaka.Prodaja skupih modela je gotovo stala a tu je bila i najveća zarada,tisuće autosalona otpuštaju radnike u evropi,smanjuju troškove u strahu da neće opstati.U njemačkoj se daju ogromni popusti za cash plaćanje jer su banke smanjile za 50% financiranje vozila.

Kolega edgare Ford Motor Company danas +4.31% ako ne vjeruješ surfaj [cool]

ee , sanćo , da češ ti davat izravni prijenos indeksa [bye]
Nisam očekivao.

zašto ameri danas toliko padaju, a odobrene silne milijarde? [undecid]

Kune nisu problem, kuna nema

Nisam očekivao.

kakvi izravni, to je sa barem petnajst minuta dileja [angry]

Ich Boss, Du nix

Dow Jones
14.10.2008, 20:33
9208,16 (-1,91%)

Jedno je istina, likvidnosti ne fali. Kada se sjetim petka i lijepih naloga na kupnji IGH po 100 komada na 5700, 5800 i 5900 kuna, Danas i jučer ako je prodao ima stan u ZG, tako to rade majstori. Da li netko zna tko su ti koji su kupovali dok su drugima margini stradali?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Jedno je istina, likvidnosti ne fali. Kada se sjetim petka i lijepih naloga na kupnji IGH po 100 komada na 5700, 5800 i 5900 kuna, Danas i jučer ako je prodao ima stan u ZG, tako to rade majstori. Da li netko zna tko su ti koji su kupovali dok su drugima margini stradali?

Ćiro bi rekao: "Odlikaši šine"

Odlikaši ili ne, hrabri ili ne, gramzljivi ili ne, ne znam, ali sam ih vidio.

Kada su svi u strahu budi pohlepan, možda im je to moto?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

hm….ja sam rekao -2% a vidi njih…padaju kao kruške

-4% je kraj za danas…
oni koji su se pravili mutavi danas…možda sutra prodaju pod uvjetom da futursi budu barem 4%…a ako ne onda ste u gabuli…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Nisam očekivao.

joj kolega, tek su počeli roniti a ti već ne možeš gledati prijenos utakmice………pa što će biti kad opet roknu sa đijom na ispod 8K??? [rolleyes]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

hm….ja sam rekao -2% a vidi njih…padaju kao kruške

-4% je kraj za danas…
oni koji su se pravili mutavi danas…možda sutra prodaju pod uvjetom da futursi budu barem 4%…a ako ne onda ste u gabuli…

[/quote]
—zašto? [undecid]

Kune nisu problem, kuna nema

Nisam očekivao.

joj kolega, tek su počeli roniti a ti već ne možeš gledati prijenos utakmice………pa što će biti kad opet roknu sa đijom na ispod 8K??? [rolleyes]
[/quote]

Dakle Sančo….
Niti danas nisi kupovao..
Misliš da će se vratiti na cijene od petka?
Loša procjena ovaj puta, priznaj,skoro loša kao i moja da ne prodam cijelu INGR na 60 000.
[sealed]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close