Tu su pare od INE, ako i nece lupat po asku, cekat će na bidu.
ZAr mislite da se OMF-ovima plaćaju penali na kraju godine ?
kakvi penali? Ko puca? [huh]
[/quote]
Sam O’ Dol, možda promaši
tko ima zivica i muda dnevno tradeati narednih 80 godina neka mu.
I mali fondovi su se isli igrati tradinga pa se sad izvrcu pa bi ih netko drugi trbao spasavati radi CROR, PUNT, ZDNK, EHOS.
Pola ljudi koje znam je povuklo sve pare sa burze i nece se nikada vratiti jer ne kuze nista i sve je to njima mafija.
Sto manje takvih to bolje…
PO meni treba pod hitno uvesti porez na spekulativnu dobit.
I to u razredima:
na tjedne spekulacije 40%
na mjesecne 30%
na godisnje 20%.
pa ti onda prati ford koliko te volja i rusi ht radi toga
Ovo je tema sa najviše lešinara koji reagiraju na bilo kakav mig, nevjerovatno.
Čast izuzecima
uf, slavlje u americi je kratko trajalo………..niti tri puna dana, rekao sam vam već, ameri moraju dnevno upucavati 200-300 mrld dolara da bi bili u plusu………. [bye]
dow se vraća u dubine ne voli visine [lol]
UU, jaako krivo, pogledaj Maserati
uf, slavlje u americi je kratko trajalo………..niti tri puna dana, rekao sam vam već, ameri moraju dnevno upucavati 200-300 mrld dolara da bi bili u plusu………. [bye]
Podcijenio si bikove, rogovi malo narasli, ne ide Medo više olako na pojilište u suton ko prije hihi.
Čitam malo postove i već brujanje,dow pada 1-2%.
Ljudi bježite,prodajte.
A jučer ti isti koji sada reklamiraju taj "veliki " pad,baš se i nisu čuli.
Dow je jučer narastao samo +11%.
tko ima zivica i muda dnevno tradeati narednih 80 godina neka mu.
I mali fondovi su se isli igrati tradinga pa se sad izvrcu pa bi ih netko drugi trbao spasavati radi CROR, PUNT, ZDNK, EHOS.
Pola ljudi koje znam je povuklo sve pare sa burze i nece se nikada vratiti jer ne kuze nista i sve je to njima mafija.
Sto manje takvih to bolje…
PO meni treba pod hitno uvesti porez na spekulativnu dobit.
I to u razredima:
na tjedne spekulacije 40%
na mjesecne 30%
na godisnje 20%.
pa ti onda prati ford koliko te volja i rusi ht radi toga
zaboravio si dejtrejdere, njima porez od sto posto……………. možda i dvjesto, haha
tko bi rekao da u tebi čuči potencijal jednog Ljube Jurčića??[smiley]
Meni kod tog spašavanja jedno nije jasno. Ako se želi smiriti panika kod bankovnih klijenata, osigurava se veći depoziti to je u redu. Međutim, ako se tržište kapitala želi održati likvidnim, puca se ogroman novac unutra i spašava se skroz od potonuća, samo mi nije jasno kako se želi održavati neke napuhane vrijednosti, to nije moguće, jer upravo zbog tih napuhanih vrijednosti po cijelom svijetu, dionica, nekretnina, prodaje automobila, tu nema pravih vrijednosti, živjeti od preprodaje na kraju znači skroz skrahirati. A najgore je to što to napuhivanje išlo i od strane velikih igrača, banaka, i sada imamo ovu nemoguću situaciju. U svakom slučaju situacija je skroz drugačija od ikoje prije.
……bljedoliki amerikanci okrenuli u minus……….nakon silnih intervencija!!!
…….što će tek biti kad ponestane intervencija i infuzije….. [bye]
I ja se pitam. Što je najgore popularni "bailout deal" od 700 milijardi nije bio prvi, još prošle godine su utukli jednom ili čak dva puta (negdje sam pročitao 2x) po 300 milijardi bez medijske pompe nadajući se da neće biti potrebe za bailoutom, danas čitam da će utući još 200 milijardi. A u dugovima su do grla, vec sad imaju preko 53 triliona duga koji se rapidno povecava, a prihodi rastu vrlo malo ili čak stagniraju. Dokle?
Podcijenio si bikove, rogovi malo narasli, ne ide Medo više olako na pojilište u suton ko prije hihi.
[/quote]
vrlo rijetko potcjenjujem bikovske domete……….češće ih precjenjujem pa onda ne prodam na vrijeme [bye]
evo update…..