hebote kak sam dobro ocijenjen………jedini imam prolaznu ocjenu, a oko mene sami ponavljači [smiley]
do sada sam shvatio jednu stvar…
kada drukaš up ili down i ocjenjen si kostantno sa 1 znači da razmišljaš obrnuto od krda…e sada dali je to bolje ili ne vidjet ćemo…
ja sam danas ocjenjen sa 1 1 1 1 1 1 i to me veseli…znači svi mislite da ćemo nastaviti sa letom…sretno..ja tako ne mislim već 100% obrnuto…
[/quote]
I ja sam danas prodao jedan (manji) dio dionica opreza radi, ali zbog toga ne sraćkam po cijeli dan ovdje i nagovaram druge da prodaju kako bi cijena pala pa da opet kupim jeftinije. Malo moralnosti i korektnosti prema kolegama ne bi škodilo!
kada drukaš up ili down i ocjenjen si kostantno sa 1 znači da razmišljaš obrnuto od krda…e sada dali je to bolje ili ne vidjet ćemo…
ja sam danas ocjenjen sa 1 1 1 1 1 1 i to me veseli…znači svi mislite da ćemo nastaviti sa letom…sretno..ja tako ne mislim već 100% obrnuto…
[/quote]
I ja sam danas prodao jedan (manji) dio dionica opreza radi, ali zbog toga ne sraćkam po cijeli dan ovdje i nagovaram druge da prodaju kako bi cijena pala pa da opet kupim jeftinije. Malo moralnosti i korektnosti prema kolegama ne bi škodilo!
[/quote]
Napravili ste kolega Gismunde isto što i ja, a i nastavak posta apsolutno podržavam
A evo što kaže mister Trump… Donald Trump…
A Day Too Late to Buy Stocks
Trump also said he considered buying stocks for the first time on Monday, but didn’t get in fast enough and hesitated when the stock index futures took off.
"For the first time in my entire life I was going to go very big into the stock market, hundreds of millions of dollars into the stock market" he said.
"Now it’s a little too late," he said.
[/quote]
[/quote]
Nema se tu kaj nagovarat al nek se zna da je ovo danas bio iskrcaj pametnih za
razliku od mene i sličnih kaj pametujemo i gledamo….pa kaj bi još trebali šutit…
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
pa nikada ga nije niti bilo..pogotov ne onih od prošlog tjedna…
samo ne zaboravi…sutra dolaze izvješća u USA..
ako misliš da će biti pozitivna onda cool…i onda svaka ti dala..
ja mislim da će biti katastrofalna
[/quote]
Ne znam odakle tolika želja za lažima. Tako su neki dan prijetili s rezultratima GE, a ono rezultati vrhunski. I nitko da trepne, nego ponovno podturaju laži.
Evo ti malo današnjih tako ključnih vijesti.
Vaš link
Trump also said he considered buying stocks for the first time on Monday, but didn’t get in fast enough and hesitated when the stock index futures took off.
"For the first time in my entire life I was going to go very big into the stock market, hundreds of millions of dollars into the stock market" he said.
Izgleda da Donald zna samo za USA tržište, neka ulaže u RH – tu nikada nije kasno, cijene dionica su ionako još uvijek iz 2006.g…., i prostora i novaca izgleda ne fali…
pa nikada ga nije niti bilo..pogotov ne onih od prošlog tjedna…
samo ne zaboravi…sutra dolaze izvješća u USA..
ako misliš da će biti pozitivna onda cool…i onda svaka ti dala..
ja mislim da će biti katastrofalna
[/quote]
Ne znam odakle tolika želja za lažima. Tako su neki dan prijetili s rezultratima GE, a ono rezultati vrhunski. I nitko da trepne, nego ponovno podturaju laži.
Evo ti malo današnjih tako ključnih vijesti.
Vaš link
[/quote]
sutra je mislim MS..pa čemo vidjeti…uživaj u relly-ju možda ga dugo nečeš vidjeti
btw ako je to laž onda su krivi ovi na cnbc ne ja…bye bye
[/quote]
[/quote]
ne sječam se da ti je prošli tjedan smetalo kada sam drukao za up?
ili je ali nisi imao srca reći: pobjeda prestani drukat jer idemo u ponor…
nisi ništa komentirao-čudno..sada ti smeta-razumno
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Dow 9,762.43 +374.82 +3.99%
Nasdaq 1,881.90 +37.65 +2.04%
S&P 500 1,043.96 +40.61 +4.05%
[thumbsup]
Šta misliš kako je on zaradio svoj kapital.
Prekasno je sad kupovati, jasno ko dan.
Nakon 25% rasta i dva MEGA GAPA u pozadini.
Nakon velike euforije DJI je još uvijek ispod 10000 bodova.
Mi smo naravno rasli puno više (jest doduše da smo i puno više pali).
Gore, dolje … hm
Ne mogu biti dovoljno pametan, u svakom slučaju oprez…
Jer tako je bilo rečeno da kriza ostaje preko bare, najava općeg procvata nakon izglasavanja injekcije 700blrd US$, a od "jučer" su počele rikavat i europske banke …
Niš mi se to sve skupa ne sviđa…
sutra je mislim MS..pa čemo vidjeti…uživaj u relly-ju možda ga dugo nečeš vidjeti
btw ako je to laž onda su krivi ovi na cnbc ne ja…bye bye
A danas kao nije bio JNJ? Dobro poslovala firma pa ti ne paše, je li to to?
I mišljenje je ko G.V.O. Svatko ga ima!