hebote kak sam dobro ocijenjen………jedini imam prolaznu ocjenu, a oko mene sami ponavljači [smiley]
hebote kak sam dobro ocijenjen………jedini imam prolaznu ocjenu, a oko mene sami ponavljači [smiley]
do sada sam shvatio jednu stvar…
kada drukaš up ili down i ocjenjen si kostantno sa 1 znači da razmišljaš obrnuto od krda…e sada dali je to bolje ili ne vidjet ćemo…
ja sam danas ocjenjen sa 1 1 1 1 1 1 i to me veseli…znači svi mislite da ćemo nastaviti sa letom…sretno..ja tako ne mislim već 100% obrnuto…
Plan Will Bring Markets Back to Normal: Bernanke
Federal Reserve Chairman Ben Bernanke said a U.S. financial rescue plan to be fleshed out on Tuesday would restore normality to markets and lay the groundwork for economic recovery.
Bill Gates predviđa oštru recesiju
Bill Gates predviđa oštru recesiju
……hehe……microsoft je u recesiji otkad je uveo one longhorne, tzv dugorogu stoku krupnog zuba [tongue]
SP500 +3,3…..ne vjerujem futuresima….ikakav plus bi bio dovoljan.
a zipa ovo?!?!?………….izgleda da ih trodnevno zatvaranje burze nije spasilo……….
odradili su sve u jednom danu [bye]
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aiOsVKxMKins&refer=home
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Mislim da ce ameri pr kraju dana u korekciju, i da ce nastavit sutra sa minusom,ali to je samo moje misljenje
kaže Barroso da vidi svjetlo na kraju tunela…………samo da nije vlak [pray]
Barroso: Vidimo svijetlo na kraju tunela
Ivana Pavelić
ivana.pavelić@business.hr 14.10.2008 14:43
Europa i svijet moraju ponovno razmotriti financijsku regulativu i propise vezane uz nadzor, uključujući one koji se tiču fondovske industrije, jednom kada aktualna kreditna kriza bude iza nas, kazao je u utorak predsjednik EK Jose Manuel Barroso.
Pozitivne tržišne reakcije diljem svijeta potvrdile su da se zemlje Europske unije nalaze na dobrome putu time što su poduzele koordinirani 2.200 milijardi eura vrijedan plan za spašavanje banaka, usvojen na hitnom sastanku u nedjelju u Parizu, kazao je.
"Vidimo svjetlo na kraju tunela, no još nismo stigli do cilja", kazao je Barroso na novinskoj konferenciji. "Nakon što se financijska tržišta oporave, morat ćemo zajamčiti da će u budućnosti funkcionirati kako treba, na korist građana i kompanija a ne isključivo na svoju vlastitu", kazao je Barroso.