Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hvala na 1

de nemoj zezati … pa nismo djeca …

I love the Smell of Profits in the Morning

masoni, nefili reptili, lopovi…samo neka se iskrcavaju…

zaboli me..ja odo van…jer ovo nije oporavak i ovo je vrlo negativno…ma gdje to raste 50% u dva dana?
kaj se tako specijalno dogodilo u svijetu?
pa ovaj bailout plan je plan da se svijetsko gosp ne uruši…ne uruši već da slučajno ne nestane…

dana crobex ide opet 15% gore

sava, što nam je sljedeće na repertoaru od objava … koji ek. pokazatelji …

mislim da se na to sada treba fokusirati …

Evo ja bih kupovao Veterinu da imam love. Ali nemam, a posjedujem dionicu sličnu njoj pa sam miran. Volim znanje ali i nekretnine i zemljište pa se tako i ponašam kod ulaganja. Evo Dom holding npr po ovim cijenama m2 hotelske sobe je na cca 200 eura. E da to mogu tako i kupiti negdje na moru.
Posjedujem Dom holding.
Isto tako sve što je povezano s energijom i kemijo.
[/quote]

ma pitao sam koje objave idu u USA ovih dana … što možemo očekivati od ekonomskih pokazatelja za njihovo gospodarstvo …
[/quote]
svasta, uzevsi u obzir nove knjigovodstvene standarde,

inace, kad bi se racunalo kao u EU americko gospodarstvo bi imalo gospodarski rast -3,5% ove godine (ovo ispred je minus)..

njihova inflacija je zamislite 1,2%

voit Ime munaa, Alien

Sad ti je najvažnije da ti je CASH-R-A = 0!

Blackstone Says US Action Breaks Back of Crisis

Blackstone Group chief executive Stephen Schwarzman said on Tuesday the U.S. government’s expected actions to inject billions into its banks could break the back of the credit crisis.

"We will be looking today to an absolute sea change in the global financial system in terms of liquidity," Schwarzman said at a private equity conference in Dubai. This could be the time that "breaks the back of the credit crisis" he said.

RELATED LINKS

Current DateTime: 02:22:08 14 Oct 2008
LinksList Documentid: 27175565
Plan Will Normalize Markets: Bernanke
US Gov’t to Invest $250 Billion in Banks

The United States will announce plans on Tuesday to inject $250 billion into its banks, marking a turning point in the global financial crisis following a concerted European drive to do the same.

The U.S. Treasury is due to unveil its plan at 1:30 pm London time with about half of the total figure likely to go to the top nine U.S. banks alone to get them lending to each other again, people familiar with the plan said.
http://www.cnbc.com/id/27175554

http://www.clubforgrowth.org/2008/10/jim_rogers_interview.php

voit Ime munaa, Alien

evo jedne laičke i bedaste analize..ali niej zanemariva…

bacite pogled na graf dj…od 29 do danas…

pa mi recite kako izgleda ovaj pad naspram svega do danas?

pa pad je manji od drugih kriza koje su bile do sada….hehehhhh
a ovo je kao najgora kriza ikada?????
hallloooooooo tko je ovdje lud?

ja priznajem..i nije me sram…ulovio me takav strah da sam danas morao u cash 50%…prodao sam minimalnim plusom i to je to….

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

A nisu se nikad dosad i svemirci uključili u rješavanje krize

r…Vaš link

Ovo je interna zajevancija.GOTOVA JE KRIZA

SAM PROTIV SVIH

…..pretpostavljam da su ti genijalci iz SGea prodali udjele koje su kupovali u Rusiji, jer inače će im četvrti kvartal biti u ne u banani nego kori od banane [bye]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Dax 5337.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

r…Vaš link

Ovo je interna zajevancija.GOTOVA JE KRIZA

Deeeeeeeeeeeeeeeeebeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
[smiley] [smiley] [smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

kako se samo praši vani..

http://www.cnbc.com/id/17689937

Mislim, da je nagore iza nas, bice još volatilnosti, raj za trejdere ali generalno gledano idemo fino gore do kraja godine… [proud]

Stocks ready to rally…again

Futures point to a higher open as investors await more details about the U.S. plan to help shore up the financial sector.

NEW YORK (CNNMoney.com) — Stocks were poised for a positive start Tuesday, hoping to build on Monday’s historic rally, as investors cheered the global response to the financial crisis and awaited further news about the U.S. plan.

About four hours before the markets open, S&P and Nasdaq futures were higher with a comparison to fair value, signaling a strong start for stocks. Futures measure the value of current prices against future prospects.

Stocks surged Monday, with the Dow industrials soaring some 936 points, or 11%, marking the largest ever point advance for the blue-chip index. The S&P 500 and Nasdaq also hit point-gain records.

Investors reacted to global efforts over the weekend and into Monday aimed at unfreezing credit markets and getting money flowing through the pipelines.

Bond trading reopens in the U.S. following the Columbus Day holiday and could give a good indication of whether all the recent interventions are working.

Coming up before the opening bell Tuesday, the Bush administration will offer up details of server al measures being taken to shore up the nation’s financial system.

Among them will be Treasury’s intention to spend up to $250 billion for direct equity stakes in banks, according to a person briefed on the proposal. And the Federal Deposit Insurance Corp. backing up new senior bank debt for three years.

Overseas markets extended their celebration for the second day in a row, with Japan’s Nikke surging to a single-day record gain of 14.2% European markets all opened strong. London’s FTSE-100 was up 3.6%, Frankfurt’s DAX rose 3.2% and Paris’ CAC-40 climbed by 4.3%.

New Report

Close