sava, što nam je sljedeće na repertoaru od objava … koji ek. pokazatelji …
mislim da se na to sada treba fokusirati …
Evo ja bih kupovao Veterinu da imam love. Ali nemam, a posjedujem dionicu sličnu njoj pa sam miran. Volim znanje ali i nekretnine i zemljište pa se tako i ponašam kod ulaganja. Evo Dom holding npr po ovim cijenama m2 hotelske sobe je na cca 200 eura. E da to mogu tako i kupiti negdje na moru.
Posjedujem Dom holding.
Isto tako sve što je povezano s energijom i kemijo.
sava, što nam je sljedeće na repertoaru od objava … koji ek. pokazatelji …
mislim da se na to sada treba fokusirati …
Evo ja bih kupovao Veterinu da imam love. Ali nemam, a posjedujem dionicu sličnu njoj pa sam miran. Volim znanje ali i nekretnine i zemljište pa se tako i ponašam kod ulaganja. Evo Dom holding npr po ovim cijenama m2 hotelske sobe je na cca 200 eura. E da to mogu tako i kupiti negdje na moru.
Posjedujem Dom holding.
Isto tako sve što je povezano s energijom i kemijo.
[/quote]
ma pitao sam koje objave idu u USA ovih dana … što možemo očekivati od ekonomskih pokazatelja za njihovo gospodarstvo …
masoni, nefili reptili, lopovi…samo neka se iskrcavaju…
zaboli me..ja odo van…jer ovo nije oporavak i ovo je vrlo negativno…ma gdje to raste 50% u dva dana?
kaj se tako specijalno dogodilo u svijetu?
pa ovaj bailout plan je plan da se svijetsko gosp ne uruši…ne uruši već da slučajno ne nestane…
dana crobex ide opet 15% gore
Pa će biti plača, biti će ga, i zazivanja svih vrlih, i po spisku također, da, da!
Skupo će platiti ovo šišanje, skupo!
Ovo jednostavno nema veze sa zdravim razumom!
Privremeno je spriječen je potpuni krah svjetskog gospodarstva i to samo na temelju plana, ali pazite samo plana, a sve negativnosti i dalje stoje kao i prošli tjedan.
Nastojim biti realan, da se razujmijemo, a ne pisati negativno, a tko zna možda linearno nastavimo i do Marsa!?
[lol]
ma imam ja te popise, nego htjedoh vidjeti na što treba posebno obratiti pozornost …
dakako da će gospodarstvo reagirati na probleme s kreditima … samo je pitanje koliko …
hvala za linkove …
ma imam ja te popise, nego htjedoh vidjeti na što treba posebno obratiti pozornost …
dakako da će gospodarstvo reagirati na probleme s kreditima … samo je pitanje koliko …
hvala za linkove …
capital goods investment
pa na grafove i TA valjda! fundamenti su ionak već u tome.
capital goods ti sve govori (kamatama, cijeni inputa, resursa), a prije svega o ocekivanjima
btw, hvala na 1
…
ma pitao sam koje objave idu u USA ovih dana … što možemo očekivati od ekonomskih pokazatelja za njihovo gospodarstvo …
To ti je onako jednostavno i pregledno, a i brzo se update-a…