Evo futuresi već sa 1.3% pali na 0.76%!?
[/quote]
Kolega živci rade?
Mislim da svaki forumaš ovdje ima link pa si može sam pogledat stanje burzi.
Odite lijepo na kavu, bolje za vaše živce.
pozdrav
[/quote]
To je to dame i gospodo danas od 3% do 5% E.U., a ako Američki futuresi pocrvene, …
Hoću kazati da je i dalje volatilnost velika, te da se ponovo može desiti u trenutku stagnacija ili …
Mada bi bilo lijepo da napokon krene jedan duži i stabilniji UP trend, recimo do poned. ili srijede.
DAX i FTSE se stabiliziraju nakon početne jurnjave, uobičajeno. Crobex bi na otvaranju mogao u pozitivnu blokadu, racunam +5/+8% na zatvaranju, ako ne bude neugodnih iznenadenja kod amera..
Ipak, daleko je to od zelenila, crobex mora narasti još 105% da dođe na vrijednost iz 3.1.2008.
a kome živci ne rade?
ajde mi samo to reci?
lollll
jedino mirovnicima ne rade jer se njima živo hebe….ostali smo na iglama…
ja danas moram u cash malo..jer sam 100% u dionicama..a danas je idealan dan za izlazak sa lijepim plusom…
ovo nije 4 mjesec da bude veliki odbijanac…a u ostalom već smo obavili tri dana po 5%…a i stanje u svijetu je puno puno lošije…
ne zaboravite sutra izlaze fin. izvješća u USA pa se čuvajte…da nebi bilo da je ovo samo jedna ogromna zamka za majmune…treba biti oprezan….
i još nešto danas će fondovi masovno opet prodavat jer oni koji su tražili isplatu u petak i čet…danas dobivaju lovu…stoga čekajte na bid….
pazi ti ovo,
nisam neki pametnjaković kao vlad (nije to negativno naravno za vlad-a), neznam baš radit grafove ali se trudim….ali ova rečenica…
hmmm…. DJ JE IMAO NAJVEĆI RAST U POVIJESTI, ZA VRIJEME TRAJANJA NAJVEĆE KRIZE U POVJESTI
hmm nekako mi se ne slaže…odo ja danas 50% u cash
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Frankurt i London, sa izuzetkom bankarskih dionica iznenađujoče loše, da nisu (očekivano) povukle banke (npr. Hypo Real Estate), bi bilo još lošije, realni sektor na nivoju zatvaranja u četvrtak, klizi polako opet dole.
Oprezno ljudi !
13.10.08. | 14:44
Opreza nikada dosta. Ali ako Ameri potegnu kako to inače znaju ovaj rast od danas mogao bi biti kikiriki za ono što slijedi. Zamisli situaciju da rastu oko 1000 bodova. Šta bi se onda sutra kod nas događalo to ne mogu ni da pomislim. Jer mi smo ih najvjernije slijedili u padovima. Iako nisam pobornik takvog modela ponašanja na ZSE. Trebalo bi to ipak selektivno rasti.
[/quote]
Nije to bila loša prognoza, nimalo, kaj ne!!!!
[/quote]
Čudim vam se da se čudite na rast CROBEXA!!!
Većina pada u prošlim tjednima je bila zbog problema u svjetskim financijama.
Kada se poništi taj pad onda se treba vratiti fundamentima i realnom sektoru, a sada tj ovaj tjedan će sve rasti.
Zanimljiva stvar se desila danas, čim se Crobex otvorio na plus 8 % krenula je EU i futuresi u USA još jače. Pa neka netko kaže da zapravo oni nas ne prate ! [lol]
sava, što nam je sljedeće na repertoaru od objava … koji ek. pokazatelji …
mislim da se na to sada treba fokusirati …
pazi ti ovo,
nisam neki pametnjaković kao vlad (nije to negativno naravno za vlad-a), neznam baš radit grafove ali se trudim….ali ova rečenica…
hmmm…. DJ JE IMAO NAJVEĆI RAST U POVIJESTI, ZA VRIJEME TRAJANJA NAJVEĆE KRIZE U POVJESTI
hmm nekako mi se ne slaže…odo ja danas 50% u cash
Sav ovaj rast u svijetu u zadnja dva dana samo zbog summita na kojem su se NIŠTA dogovorili, upravo gledate iskrcavanje Masona najnižeg ranga!
A onda ko vas hebe.
masoni, nefili reptili, lopovi…samo neka se iskrcavaju…
zaboli me..ja odo van…jer ovo nije oporavak i ovo je vrlo negativno…ma gdje to raste 50% u dva dana?
kaj se tako specijalno dogodilo u svijetu?
pa ovaj bailout plan je plan da se svijetsko gosp ne uruši…ne uruši već da slučajno ne nestane…
dana crobex ide opet 15% gore
@gismund
Da preciziram
DAX je 3,11% i pada.
Ne vidim razloga smijehu.
prvo da objasnimo DAX-5310 4,5%
drugo ajde ti nama sad objasni kakvih ti problema imaš možda ti ja i društvo sa foruma možemo
pomoč .
da nezaboravim moramo djelovat odmah .