Marijano, 50 dionica u blokadi, što veliš?
Od dionica koje pratim, 30 ih je u blokadi. Nastavi li se zeleno i sutra, velika šansa je da do kraja tjedna anuliramo prošlotjedni gubitak crobexa! [thumbsup]
Drugi tjedan dočekat će nas na računima milijarde kuna od isplate INE koje će željno čekati pretakanje u jeftine dionice – NASTAVAK RASTA CROBEXA!
Vi što ste ostali u kešu mora da se sada gadno znojite! [lol]
Očekuje nas period permanentnog rasta. ECB po najnovijem europska filijala FED-a pumpati će neograničene količine dolara u fin sustav, a za povrat garantiraju EU i nacionalne središnje banke.
amerikance su iscrpili s ova dva rata, arape demokracijom, EU će bankarskom krizom, Aziju vjerovatno nekom nestašicom hrane ili energije.
the saga continues…
MArijano dow je 2008 pao kud i kamo vise,u biti samo je u jednom danu pao oko 800 bodova,a od 350 do 40 ima tek 310 bodova.Nista se ne sekiraj,no mogao bi prolistati 20-tak zanjih stranica,jer se vec dosta paralela povukla s krizom 29/30.
MArijano dow je 2008 pao kud i kamo vise,u biti samo je u jednom danu pao oko 800 bodova,a od 350 do 40 ima tek 310 bodova.Nista se ne sekiraj,no mogao bi prolistati 20-tak zanjih stranica,jer se vec dosta paralela povukla s krizom 29/30.
Dobra fora [lol]
Ili još nisi skužio tko je Marijano pa mu za ozbiljno odgovaraš?
Inače, EU rastura u zelenom, crobex je na +10,81%, ali su asutrijanci na +12,46%! Pa nećemo valjda dozvoliti da netko bude jači od nas bilo u plusu ili minusu? [wink]
Vidim da još par dionica nije u +blokadi. Što reći nego da iz takvih treba bježati jer ako ni danas nisu uspjele ući u +blokadu nešto s njima ne štima [lol]
Marijano, 50 dionica u blokadi, što veliš?
A ne znam niti sam.
Velike oscilacije mi dižu želudac.
Ako hang seng moze 10%,onda sam ja duboko uvjeren da mi moramo barem 15%.
ma ovo je opet pretjerivanje…
danas me nebi začudilo da porastemo 15%…
i naravno to će biti sasvim normalna stvar…
baš mi fali ono 2% gore pa 2% dole…ovo sa 10% teško pratim i iritatno je
Dobra fora [lol]
Inače, EU rastura u zelenom, crobex je na +10,81%, ali su asutrijanci na +12,46%! Pa nećemo valjda dozvoliti da netko bude jači od nas bilo u plusu ili minusu? [wink]
Vidim da još par dionica nije u +blokadi. Što reći nego da iz takvih treba bježati jer ako ni danas nisu uspjele ući u +blokadu nešto s njima ne štima [lol]
[/quote]
Kolega, Crobex je bolji samo kada se ide dolje, tada redovito padne više od svih ostalih burzi.
Dobra fora [lol]
[/quote]
Šala je bila,ali tko je Marijano…nemam pojma,prosvijetli me..
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Mislim da će svjetska burza a i naša do izbora u SAD doživjeti još jedan potres a la 10.10.2008.
Ovaj veliki pad na burzi je pomogao demokratima da povećaju prednost,i tu se kriju sve tajne burzovnih previranja.
Američki špekulanti a i svjetski su se zamorili Republikanaca ,i ne da žele, nego hoće da ih uklone pod svaku cijenu.
Da bi u to boii 100% sigurni gurnut će pred same izbore burzi za svaki slučaj dolje.
A narod( u ovom slučaju Ameri) nisu ništa bolji od naše stoke sitnog zuba.
Glasat će za onoga za koga moraju.
Poslije izbora zasijat će sunce,a futurolozi preporučuju ulaganje u rusku rublju.
izbori su namjesteni za obamu samo tako..
sve je protiv mccaina koji je ionako od pocetka bio slab kandidat. onda mu namjeste onu retardusu palin za potpredsjednicu i sad ju jos dotuku nekim skandalima cisto da ne bi bilo iznenadjenja nekih… i i dow na 7000 2 tjedna prije izbora za foolproof rezultat i to je to..