Tax rebate, food stamp money possible in aid plan
WASHINGTON – "After consulting with Barack Obama, Democratic leaders are likely to call Congress back to work after the election in hopes of passing legislation that would include extended jobless benefits, money for food stamps and possibly a tax rebate, officials said Saturday.
The bill’s total cost could reach $150 billion, these officials said."
Opa,počelo se pričati o kuponima za hranu
[bye]
Koliki si ti neznalica. Food stamps su način isplate socijalne pomoći u USA. Nema keša.
I za Food stamps se ne može kupiti cuga, cigarete…čak ni hrana prve kategorije.
[/quote]
Koja si ti reklama za ignore button.
Osim što se svakodnevno blamiraš nebuloznim komentarima, bilo bi dobro da pročitaš to na što repliciraš.
The food stamp program helps low-income people buy food.
[bye]
WASHINGTON – "After consulting with Barack Obama, Democratic leaders are likely to call Congress back to work after the election in hopes of passing legislation that would include extended jobless benefits, money for food stamps and possibly a tax rebate, officials said Saturday.
[bye]
Koliki si ti neznalica. Food stamps su način isplate socijalne pomoći u USA. Nema keša.
[/quote]
Osim što se svakodnevno blamiraš nebuloznim komentarima, bilo bi dobro da pročitaš to na što repliciraš.
[bye]
[/quote]
Molim vas da ne vrijeđate kolegu Sava. On uskraćen za neke informacije.
Mislim da trebamo biti tolerantni.
[bye]
[/quote]
[bye]
[/quote]
Da, mislim da su ipak kuponi za hranu!
[bye] [bye] [bye]
Pokušavam onima koji nisu upućeni pojasniti o čem se radi. A ako znaš o čemu se radi a nisi uputio neupućene, potvđuje se moja teza da si ti i takvi zlo protiv kojega se treba boriti svim sredstvima.
Kao što sam ti replicirao izjavom s sastanka misnistara i bankara G7. Sva sredstva su dopuštena da se zlo iskorijeni.
Pokušavam onima koji nisu upućeni pojasniti o čem se radi. A ako znaš o čemu se radi a nisi uputio neupućene, potvđuje se moja teza da si ti i takvi zlo protiv kojega se treba boriti svim sredstvima.
Kao što sam ti replicirao izjavom s sastanka misnistara i bankara G7. Sva sredstva su dopuštena da se zlo iskorijeni.
[/quote]
Ja, telac, razmišljao svih ovih dana zbog čega svjetske burze padaju, a sad vidim da je za sve kriv ovaj ententinis.
Ali doći će njemu G 7 glave …
[/quote]
Ja, telac, razmišljao svih ovih dana zbog čega svjetske burze padaju, a sad vidim da je za sve kriv ovaj ententinis.
[/quote]
Ja sam toliko zla posijao cijelim svijetom da će morati osnovati G14 da bi mene zaustavili
[/quote]
[/quote]
Ja sam toliko zla posijao cijelim svijetom da će morati osnovati G14 da bi mene zaustavili
[/quote]
Da, izgleda da im jena samitu najveći problem bio kolega Entetinis, kažu: Ma, sve bi mi to mogli dovesti u red, samo onaj Ententinis, …
Jel, to onaj što piše na P.D.-u!?
Taj, taj, …
E, onda, …
[lol]
Koja osovina zla – ententinis, ashrak i mamus… Sad će vas Ivo novim paketom zakona [bye]
http://money.cnn.com/2008/10/11/news/economy/bush_group_of_seven/index.htm
Dogovorili su se da će surađivati, ponekad mi se čini da te summite rade samo zbog besplatne klope i pića [lol]
http://www.alternet.org/r…_out_%22crowd_control%22/
da nesijem paniku ali ovo mi miriše na državni udar u USA.izglasavanje je ponaosob iznuđeno pod prijetnjom :krv če poteč ulicama
Iskreno kao šlag na kraju svega samo bi falila PKD, što se neće zbiti barem za vrijeme ove vlade ( umjereni sam optimista u tome ).
kak samo izranjaju novi likovi i nickovi pa to vise nije normalno.Vjeko daj zakljucaj vise forum da se ne moze ulaziti bar neko vrijeme,pa tu jedan covjek valjda ima 10 nickova,ne mozes ni pratiti vise posteno forum ili negdje otvorite novu temu pod kljuc za starije korisnike pa da ne mogu ovi novi likovi sa dudicama i bit ce ih manje
Kolega svaka cast,potpisujem!
Lock za sve manje od god. dana ili sl.
Koja osovina zla – ententinis, ashrak i mamus… Sad će vas Ivo novim paketom zakona [bye]
http://money.cnn.com/2008/10/11/news/economy/bush_group_of_seven/index.htm
Dogovorili su se da će surađivati, ponekad mi se čini da te summite rade samo zbog besplatne klope i pića [lol]
I tako postadoh žrtva ove korekcije. Završia u društvo s ovim mamutom, ups, mamusom.
Pod hitno moram kupit nešto dionica …