Zbog malo zelene boje odmah gubite razum i vičete DNNOOO DNNOOO..! Isuse bože pa zar je moguče da niste ništa naučili i nikad nećete?Naši vlasnici udjela su danas faksirali zahtjeve za isplatom love i fondovi će u ponedeljak prodavati pošto poto.Drugi će vidjeti da je tjedan loše počeo i također tražiti isplatu i tako u krug.Ili mislite da naše kumice i šljakeri prate amere? [lol]
E sad, ovo je tek prvi korak, pad je _privremeno_ zaustavljen. U ponedjeljak je vani praznik. Nadajmo se da će a) potrajati b) jednom krasnom "mother of all bear markets" rallyu u narednom periodu. [thumbsup]
Složio bih se sa tvrdnjom da nas čeka još bar jedan ludo crveni dan prije (mogućeg okreta još isti taj dan). Nemam iskustva u ovakvim situacijama kao pretpostavljam i nitko mlađi od 80g. Sve što znam je scenario iz 4. mjeseca ove godine i onog naglog oporavka (ako do takvo uopće dođe, a nadam se da hoće). Tako da se ne radujem simboličnim plusevima DJ ili evropskih indexa, mislim da ćemo promjenu trenda mnogo žešće osjetiti.
Samo moje mišljenje naravno.
jedino je nasd izasao iz tog sranja a ovi su ostali i dalje da se kuhaju,fuj
Mislim da se moramo složiti da je na kraju ovog tjedna -1% veliko ko kuća!
Ali ipak slijedi 3 dana grickanja nokata, bez sumnje… Tj. samo 2 za non-US burze, mislim da će ponedjeljak posvuda donijeti olakšanje, ali onda će svi opet usmjeriti oči prema americi. Utorak će biti ključan jer moramo dobiti potvrdu za ovo danas. Ako utorak ameri dobro odrade, kako samo oni to znaju, u birtijama širom svijeta će teško bit nać mjesto. [lol]
A ako u utorak opet roknu 10%, a ne znam, možemo onda i zatvorit ovaj forum, neće nam trebati jaaaako dugo…
naravno! U nedostatku dobrih vijesti amerima skočila euforija jer očekuju da će sad herr poulson izmisliti toplu vodu. Mala slamka!U utorak ćemo sve vidjeti
Onda je to kockanje, jer je česta upotreba riječi AKO.
AKO bude crveno dobivam
AKO bude crno dobivam
Kolko ja vidim ameri rade u ponedeljak normalno…..pogledajte si na stranicama NYSE
Stock Market Crash 1929, 1987, 2000, 2008
Bila je jedna i 1962. godine, ali je nitko ne spominje.
Zbog malo zelene boje odmah gubite razum i vičete DNNOOO DNNOOO..! Isuse bože pa zar je moguče da niste ništa naučili i nikad nećete?Naši vlasnici udjela su danas faksirali zahtjeve za isplatom love i fondovi će u ponedeljak prodavati pošto poto.Drugi će vidjeti da je tjedan loše počeo i također tražiti isplatu i tako u krug.Ili mislite da naše kumice i šljakeri prate amere? [lol]
Slažem se lupat će kao i danas…možda se malo upristoje pa ne sruše grobi tako ružno,po fino će ga spuštati…
s time da su sve češći lomovi???
Sama činjenica da je danas tijekom trgovanja DOW probio kao kroz maslo razinu 8.000, te dalje klizao prema razini 7.800 nije niti malo dobar pokazatelj.
Najava skupa G7 je potakla na koliko – toliku stagnaciju indeksa, no ipak je završio u blažem crvenom teritoriju, prenosi CNBC money alive, te je već sada u premarketu – 208 bodova.
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures
Izgledan je nastavak u istom revijalnom tonu, do 29.10.,(Paulson) a onda, …
[bye]
a sad cu te ja ispraviti,da fondovi ce prodavati ali ovi mali koji su pred zatvaranjem.Jaki fondovi od zabe,pbz,raiff ce sad imat podrsku od svoje banke jer je Rohatinski odrijesio kesu te nece prodavati dionice za sicu nego ce pricuvati kad dodju bolja vremena i kad se trziste oporavi te iste tvoje kumice i sljakeri ce pocet ponovo ubacivati lovu
Bez obzira na svu napetost oko zbivanja na TK "preko bare", u kontekstu šire slike , nameće se subjektivan dojam, sveden na naziv "demonstracija moći". "Drastični" razmjeri krize, potencirani zadnjih tjedana, u drugi plan bacaju ostale probleme na globalnoj razini. Ukoliko se vratimo malo u povijest, vidimo narušeni ugled američke administracije na političkom planu, degradaciju kao supersile, "disonantne" tonove i podcjenjivanje, od Kine ,Rusije , arapskih zemalja, EU je ionako benigna i sterilna. Utihnuli i stisnuli se svi navedeni, razrogačeni i u strahu prate samo jedno…Wall Street. Sijedi summit G7, i nema dileme tko vodi glavnu riječ.
Na kraju , u širem političkom kontekstu, samo potvrda već navedenog , jedino su "ONI" gospodari rata i mira.