Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

-1%
to pbz iskrcava.
Sad ce i rba.
a jesu matori.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

kakva volatilnost nisam još ovo vidjeo nikad na ovakvim prometima,krajnja nestabilnost tržišta [undecid]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

pas im mater, posjedio sam ovih pet dana, srce je dobilo aritmiju, probava mi se sastojala od kiseline u želucu…a oni ovde izvode komediju stolječa.

ovo je prijelom
opet ga vracaju.
iz -2 u +0.5

ajmo nasi

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

daj vratite to u zeleno u PM

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

ja ovo više nemrem gledat luuuuuudnicaaaaa [lol]

ovo je prijelom
opet ga vracaju.
iz -2 u +0.5

ajmo nasi

ulazi HPB Dynamic [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Što tu ima za nevjerovati? Ovo je apsolutno najočekivanija stvar i to upravo danas. Svi, ali apsolutno svi signali su ukazivali da je dno tu, samo ga je trebalo pokupiti.

hm?

I love the Smell of Profits in the Morning

a vid sto se lome,gornja i donja sjena su izmjerene i sad ko prevagne u sredini [lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

daj vratite to u zeleno u PM

koje smo svi mi budale, nema američkih filmova danas na htv pa buljimo u njihovu burzu šuobiz šoubiz dajte nam još[lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

zivci su tanki..
Vidio sam i da je motusic bio u totalnom badu danas.
sa +1 na minus 0.09.

dajte odlucite hocu li za ng doma, busom u poljsku ili avionom u London

dno je 7800 slijedi nekoliko dana ove razine i još dva zadnja vala …na malo zelenila rastu nam ambicije jer od ovog crvenila smo svi već ludi,ovoliko para nikad nije u povijesti izgorilo!!!

Glasnogovornik IGH na neodređeno

New Report

Close