Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Napokon, kako sad odjednom?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Prešli u plus, a futuresi i dalje velikom minusu, može objašnjenje i daj Bože da traje.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovo nije normalno.
Al zaista nije normalno.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Prešli u plus, a futuresi i dalje velikom minusu, može objašnjenje i daj Bože da traje.

Mislim da jeftina i dobra roba brzo nađe kupca to je to.

Glasnogovornik IGH na neodređeno

evo ga preko 1 još bi mogao potegnut,zadnjih pola sata će biti zanimljivo… [shocked]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Ovo nije normalno.
Al zaista nije normalno.

nemoj zaboraviti da su ovdje u pitanju milijarde dolara dnevno, danas 3 milijarde na Nasdaqu sa skoro -9% na sad +1, to zaista nije normalno tako okrenuti. Ovo su stvarno vremena jednom u stoljeću. Luda kuća…

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Gledam ove amere i stvarno ne mogu da vjerujem.
-6,pa sada +1%
Oni se baš zajeb…. sa nama i sa cijelim svijetom,a mi svi u njih gledamo i sljedimo ih ko guske u magli,kao da su sranj… kod nas,a ne kod njih.
A jesmo budale.

+1.6%.
neka samo zadrze momentum.
i promet se povecao

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

decki
http://finance.google.com/finance
real time
+ 3%

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

+3.5%

Gledam ove amere i stvarno ne mogu da vjerujem.

Što tu ima za nevjerovati? Ovo je apsolutno najočekivanija stvar i to upravo danas. Svi, ali apsolutno svi signali su ukazivali da je dno tu, samo ga je trebalo pokupiti.

S H O W B I Z

Ameri rulz! [thumbsup]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

ne vjerujem gledajući u ovo… ovo bi mogao biti snažan psihološki okidač za cijeli svijet. stvarno, iako su piz.e jesu, i ostat će, svjetski broj 1 dok bude svijeta. Svijet se okreće kako oni plešu… danas je zaista vrtuljak kako god završili[shocked]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close