Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vrijeme je dobro. atmosfera je u redu (osijeti se razlika u odnosu na protekle godine).
di je dno, bojim se da u ovom trenutku nitko pojma nema.
idem na večeru.
čujem ose

Aj javi se poslije! I slušaj doktora, nemoj pit, striktno bezalkoholno! [img]http://i41.servimg.com/u/f41/13/01/91/22/biggri10.gif[/img]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Mislim da je ovo LUDILO pri kraju jer ako bi kojem slucaju pali ameri danas i u ponedeljak JAKO e onda zaboravite OPORAVAK.

kako mislis da onda zaboravimo oporavak???
Nikad se nece oporavit ako i danas i u pon padnu??

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

svi su ludi, osjeti se

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kako mislis da onda zaboravimo oporavak???
Nikad se nece oporavit ako i danas i u pon padnu??

Nece dugo

Ovakav je scenario:
-G7 će ponuditi zajednički plan u konkretnim brojkama
-sami iznos bi trebao vratiti optimizam na burze
-mediji će to dobro rastrubiti istovremeno tvrdeći da su papiri jaaaako jeftini
-američki bailout uskoro starta
-američki izbori će smanjiti političku nestabilnost (obama)
-cijene energije će pasti,sad svi shvaćaju da dugoročno ekonomije ne mogu plaćati naftu preko 100 usd,i arapima se tresu gaće,imaju puno love u americi,ispod ove cijene im se ne ide a morati će jer su zalihe prepune "skupe" nafte.
-G7 će takodjer poraditi na međubankovnom posuđivanju koje je stalo
-azija je solidna s zdravim bankama i dobrim rastom
-casha ima i previše miris profita i kupnje uskoro po jeftilenu vratiti će ulagače
-samo povlačenje panike vratiti će tržište u kakvu takvu normalu
-dobro što nakon ovoga će se uvesti u americi još kvalitetniji regulatori poslovanja investicijskih
banaka i samog sustava koji je bio prepun virtulanog novca,opcija ne sve i svašta.
-očistilo se puno nesposobnog menagamenta i propale banke su preuzeli bolji igrači,buffet nema ni svoj avion i ne takmiči se u luksuzu,smanjit će se i milionske plaće i bonusi koji sad u ovoj krizi zvuče nestvarno …
-za nekih 2-3 tjedna će se stanje smiriti,naravno biti ćemo na polovici krize no onda je i kraj bliži.

Glasnogovornik IGH na neodređeno

P.S. Nakon što su međedi vani zadnjih sati počeli dominirati, sada za promjenu rogovi pokazuju snagu. Ameri su kratko i jasno f_a_n_t_a_s_t_i_č_n_i. Ovo što sam naučio i vidio samo u ovih mjesec dana će biti neprocjenjivo in years to come…

Šupak koji mi je dao dvojkicu jer ga to zabavlja, pogledaj ovaj čas amere i reci da nisu fantastični. O tome ti ja pričam.

Šta ću vam ja kad nemate smisla za showbiz. [img]http://i41.servimg.com/u/f41/13/01/91/22/biggri10.gif[/img]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

ipak bounce back,u zeleno ide dow na kraju…držimo plačeve

Konačno neki normalni minus nakon onih današnjih ružnih dvoznamenkastih brojki,likvidnost je i dalje velika,hrabri jako kupuju,svaka čast.

ameri ulaze u +37

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Evo ih u plusu.
A majko mila koja vremena…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

evo u plusu je mashala

New Report

Close