vrijeme je dobro. atmosfera je u redu (osijeti se razlika u odnosu na protekle godine).
di je dno, bojim se da u ovom trenutku nitko pojma nema.
idem na večeru.
čujem ose
Aj javi se poslije! I slušaj doktora, nemoj pit, striktno bezalkoholno! [img]http://i41.servimg.com/u/f41/13/01/91/22/biggri10.gif[/img]
Mislim da je ovo LUDILO pri kraju jer ako bi kojem slucaju pali ameri danas i u ponedeljak JAKO e onda zaboravite OPORAVAK.
kako mislis da onda zaboravimo oporavak???
Nikad se nece oporavit ako i danas i u pon padnu??
svi su ludi, osjeti se
kako mislis da onda zaboravimo oporavak???
Nikad se nece oporavit ako i danas i u pon padnu??
Nece dugo
Ovakav je scenario:
-G7 će ponuditi zajednički plan u konkretnim brojkama
-sami iznos bi trebao vratiti optimizam na burze
-mediji će to dobro rastrubiti istovremeno tvrdeći da su papiri jaaaako jeftini
-američki bailout uskoro starta
-američki izbori će smanjiti političku nestabilnost (obama)
-cijene energije će pasti,sad svi shvaćaju da dugoročno ekonomije ne mogu plaćati naftu preko 100 usd,i arapima se tresu gaće,imaju puno love u americi,ispod ove cijene im se ne ide a morati će jer su zalihe prepune "skupe" nafte.
-G7 će takodjer poraditi na međubankovnom posuđivanju koje je stalo
-azija je solidna s zdravim bankama i dobrim rastom
-casha ima i previše miris profita i kupnje uskoro po jeftilenu vratiti će ulagače
-samo povlačenje panike vratiti će tržište u kakvu takvu normalu
-dobro što nakon ovoga će se uvesti u americi još kvalitetniji regulatori poslovanja investicijskih
banaka i samog sustava koji je bio prepun virtulanog novca,opcija ne sve i svašta.
-očistilo se puno nesposobnog menagamenta i propale banke su preuzeli bolji igrači,buffet nema ni svoj avion i ne takmiči se u luksuzu,smanjit će se i milionske plaće i bonusi koji sad u ovoj krizi zvuče nestvarno …
-za nekih 2-3 tjedna će se stanje smiriti,naravno biti ćemo na polovici krize no onda je i kraj bliži.
P.S. Nakon što su međedi vani zadnjih sati počeli dominirati, sada za promjenu rogovi pokazuju snagu. Ameri su kratko i jasno f_a_n_t_a_s_t_i_č_n_i. Ovo što sam naučio i vidio samo u ovih mjesec dana će biti neprocjenjivo in years to come…
Šupak koji mi je dao dvojkicu jer ga to zabavlja, pogledaj ovaj čas amere i reci da nisu fantastični. O tome ti ja pričam.
Šta ću vam ja kad nemate smisla za showbiz. [img]http://i41.servimg.com/u/f41/13/01/91/22/biggri10.gif[/img]
Konačno neki normalni minus nakon onih današnjih ružnih dvoznamenkastih brojki,likvidnost je i dalje velika,hrabri jako kupuju,svaka čast.
Evo ih u plusu.
A majko mila koja vremena…