Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

europa prepolovila minuse..
a mi? a mi?? [cry] [angry] [cry] [sad]

kad se Amerika počela zelenit, možda bi se i mi pokrenuli da je burza otvorena do 17
[/quote]
9:36 > DOW 7905
uspjesno smo testirali 8k. Idemo dalje!

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Ma šta loše. Sasvim očekivano.
– Bogate banke propale.
– Država pokrila gubitke.
– Dionice se prodaju za siću.
– Kupuju neki novi-stari igrači.
– Banke se ne mogu izvući iz govana ni uz pomoć države, bankrotiraju
– Isti novi-stari igrači se nakupe jeftinih dionica i kreću u dizanje tržišta
– I sve ispočetka, samo opet punih džepova
– Svi sretni, stoka sitnog zuba opet najebala
– u nas se samo koristi situacija, ne bi bilo ovoliko prometa da je stvaran krah tržišta

Čestitke kolegi Buffettu:

Goldman Sachs -21%

Još koji tjedan i na nuli je [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Kakva bitka u Americi, prestrašno. Ovo danas je direktno sučeljavanje bikova i medvjeda na najvećim mogućim volumenima. Ne pada mi napamet navijati za bilo koju stranu, niti je u ovom trenutku bitno jel plus ili minus (OK, opet je minus), ali da je konačno došlo do katarze je lijepo vidjeti.

Imam neki čudan feeling da će se do kraja dana konačno tako ispucati da će ostati flatline na monitoru. A onda imaju tri dana da smisle kamo dalje. [cool]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Goldman Sachs -21%

[lol] Javlja se svjetski poznati ulagac…. [lol]

kaj mislis….to kaj je ulozio da mu fali….pa sad ce sam dokupljivat…

ili mozda bolje da se Vama kolega javi da mu date savjet…ipak Vi trgujete na svjetskoj burzi iznosima koji su samo malo veci od njegovih…
[lol]
a da ne govorimo o iskustvu….di je on bio kad ste vi kupovali "dijonice"!!!

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Goldman Sachs -21%

ma on svejedno zarađuje i daje u dobrotvorne svrhe,a u tim godinama i što će mu

Goldman Sachs -21%

Ne znam za tebe ali ja bi se što se portfelja tice vrlo rado mijenjala s njim

President Bush’s statement on the economy

Americans should have confidence in the future of the markets and the economy, President Bush said Friday in a short statement from the White House. He offered no new measures to stem the meltdown in the banking system, but assured Americans that the government is working aggressively with its global partners to resolve the crisis

Kako je liepo proćitati da predsjednik poziva na kupnju.

ma ne brinite. krize nema u realnom sektoru. a kako je nema, to ćete vidjeti već slijedeće godine,a i osjetiti

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ma ne brinite. krize nema u realnom sektoru. a kako je nema, to ćete vidjeti već slijedeće godine,a i osjetiti

General electric – EPS 0,45 US$ u skladu s očekivanjima, prihodi povećani 11,1%. Da li je to kriza realnog sektora?

General electric – EPS 0,45 US$ u skladu s očekivanjima, prihodi povećani 11,1%. Da li je to kriza realnog sektora?
[/quote]

pitat ću te to vrlo uskoro, BTW GE je povezan gotovo sa svim sektorima (od financijskog pa do primarnog sektora(proizvodnje)). GE će uvijek zbog toga donekle dobro poslovati, jer pruža usluge i prodaje proizvode bez kojih ljudi ne mogu, neovisno o prilikama na tržištu. Pogledaj si malo autoindustriju.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

[/quote]

pitat ću te to vrlo uskoro, BTW GE je povezan gotovo sa svim sektorima (od financijskog pa do primarnog sektora(proizvodnje)). GE će uvijek zbog toga donekle dobro poslovati, jer pruža usluge i prodaje proizvode bez kojih ljudi ne mogu, neovisno o prilikama na tržištu. Pogledaj si malo autoindustriju.
[/quote]

A ima i ovakvih razmišljanja i vrlo su mi bliska.

Pado: Fingers crossed for thousand point bounce
With high hopes of "another coordinated effort by the G7 over this coming weekend to ensure the bank deposits from one bank to another bank," Marc Pado, the US Market Strategist at Cantor Fitzgerald is looking for a market recovery next week. He tells Steve Potisk if those deposits are guaranteed good, "you burst the bubble of pressure that’s building," and a bounce back of "a thousand points or more" wouldn’t be out of the question. Pado says "in terms of valuations, this is way below the levels that we have seen in ’87 and in ’74, at the very bottoms of the worst bear markets that we’ve seen."

New Report

Close