Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo ih u +

Ameri u plusu. Vrlo lako moguce ako ovako zavrse da je danas kod njih dan obrata trenda

SAM PROTIV SVIH

europa prepolovila minuse..
a mi? a mi?? [cry] [angry] [cry] [sad]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

I tako će Dow završiti u plusu na kraju, a mi u zaostatku 30ak postotaka… Pravi smo tim, na ponos nam budi!

ja sam rekao danas da ameri završavaju u plusu jer su im futuresi izgledali loše. do sada su uvijek dobro otvarali pa onda u bananu.

[/quote]
dobro zboriš kolega DOW upravo ušo uzeleno u trenutku pisanja za 48 boda. [thumbsup]

http://www.cnbc.com/id/24494689

BUSH SE OBRACA NACIJI
moj instinkt koji me dosad uvijek sjeeeeee
kaze
2 dana otvaraju 2 % u plusu i zavrse u minusu….danas otvaraju u minusu ali zavrsavaju u plusu….
e sad nek me sjee jos jednom… [angry]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

kad se Amerika počela zelenit, možda bi se i mi pokrenuli da je burza otvorena do 17

Nismo mi evropa.
Balkanalije

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Neka Europa i Amerika odrade svoje, pa mi možemo u ponedjeljak elegantno krenuti u svjetliju tj. zeleniju budučnost.

Danas su radili telefoni do usijanja, jer su gospoda bili na konferencij burze, pa su prije toga svoje naloge povukli da mogu mirno uživati na suncu i pogledu na more. Međutim kada se je Crobex srušio nokautiran, bila je potrebna intervencija iz samog vrha vlasti da se stvar pokrene i pokuša spasiti što se spasiti neda. Kada ih gledam na fotografijama nasmjjane, dođe mi da odem tamo što prije i sve ih dobro našamaram, a pogotovo Moutšića za kojeg nema potrebe za zatvaranjem burze, jer se tako ne bi mogli prodati dionice. To što su se danas dionice maltene poklanjanle njemu je normalno trgovanje.
Ovo što smo gledali danas je definitivno dno, a bise svih bisera je KOES po 260 kn.

http://www.cnbc.com/id/24494689

BUSH SE OBRACA NACIJI
moj instinkt koji me dosad uvijek sjeeeeee
kaze
2 dana otvaraju 2 % u plusu i zavrse u minusu….danas otvaraju u minusu ali zavrsavaju u plusu….
e sad nek me sjee jos jednom… [angry]

… traders said they wish he does not give any speaches any more because everytime he speaks…

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Nama odgovara da i EU i USA danas završe u debelom minusu, onda će idući tjedan biti prekretnica po mnogočemu. Loše bi bilo da oni odrade plus sada kada smo mi završili trgovanje s ogromnim minusom.
Znam da svima ovo izgleda kao kraj svijeta, ali ogromni prometi jučer i danas pokazuju da su fondovi ovo naštelali kao dno na kojem se krcaju. Ponedjeljak će vjerojatno biti slični prometi bez promjena cijena, a od utorka kreće žestok rast i + blokade – lova od INE je pred vratima.
Koliko god da mi se OMFovi gade zbog ovog što rade, kapa dolje za kupnju po poklon cijenama, mirovine će nam biti odlične!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ameri ponovo sa olovom oko vrata.Loše ,loše.
http://finance.yahoo.com/indices?e=dow_jones

New Report

Close