Čak smatram da bi bilo dobro maknuti blokade jer očito ničem ne služe, tržište svejedno pada.
Samo bespotrebna birokracija s obzirom da u Hanfi vec dobro znaju zašto cijene padaju i bez očitovanja 50tak firmi. A i kako je već netko napisao, bolje da izađu svi koji žele i cijena padne do dna pa zatim krene gore (jer s dna nemože nigdje nego gore :)), nego da se agonija prolongira. Čak se stvara dodatan strah od blokade pa svi jurnu prodavati.
Cartmanne – ti si očito u kešu ili pak nemaš nikakav margin pa ti je svejedno…
Ovdje se ipak moralo malo stati na loptu što pak ne garantira kraj padu, ali ipak djeluje psihološki da se glave malo skuliraju i poduzmu neke mjere, ako ih uopće ima
Slažem se s Velentineom, ovo je dio prirodnog ciklusa na tržištu kapitala.
Aj onda objasni kak je cjena recimo KO na nyse na 45$(mislim da je to i neki
prosjek zadnjih 10 godina) i nije pala na 1 $ ko propale banke….
nemoj pametovat tu je jedino prirodna panika sa domino efektom…..
javlja se jaka podrška na nekim dionicama!
lrh na 1.406
atpl na 800
ernt 1200
ina na 2000
a na viro, ledo i dlkv nema nikakve podrške…
Ti se zezaš? Pa ne možeš zadavati naloge kod blokada, samo micati možeš.
OVO JE ISTO KAO DA PUNO LJUDI DOĐE NA NEKI MITING ILI KONCERT; ILI JAVNO OKUPLJANJE
I NETKO VIKNE LAŽNU UZBUNU, BOMBA,……….a okupilo se oko 100 000 ljudi
ZBOG PANIKE BI POGINULO 200-300 ljudi najmanje…….
Tako je i ovdje
PANIKA i STRAH………
normalno da se zezam….više nema podrške nigdje!!
tko ima u planu kupovinu danas…moj mu je savjet, staviti se s debelim nalozima na još 10-20% manji bid….i pokeraški čekat!!
ako je panika, dobivaš sigurno…za milju-dve danas možeš kupiti čuda [thumbsup]
Istina, panika i strah, a sve dodatno s medijskom halabukom nasaftano.
Ne on ne zeza, on je samo jako ciničan i spreman je gaziti preko leševa da bi kupio što jeftinije.
ali prije nego odblokiraju, možeš postavljati naloge kao u predtrgovanju (ne znam koliko prije).
ali prije nego odblokiraju, možeš postavljati naloge kao u predtrgovanju (ne znam koliko prije).
To sigurno nije istina.