Vidim da ste svi uvjereni u pad od -10%.
-Zašto i zbog čega kad je crobex u 3 zadnja dana pao oko 20% !!!
-Koja je to hrvatska banka krahirala?
-Koje je hrvatsko poduzeće (veliko) stavilo ključ u bravu?
-Zašto tvrdite da je sada pametno prodati dionice?
Molim odgovore!
EVO TI ODGOVORA -13,14%
NEMA TI NA BURZI LOGIKE
Upravo se vraćam od brokera…. !!???????
HANFA I g. Samodol – PONIŠTAVAJTE SVE TRANSAKCIJE DANAS !!!!!!!
ZSE – ključ u bravu do kraja godine !!!
Jer ovakvim tempom ode sve u 3PM….!!!!
Zaboravljaš da mnogi opstaju zbog prometa na burzi, razne brokeske kuće, jer što bi se dogodilo da zagase burzu do kraja godine, od čega bi živjeli ti, čisto razmišljam.
Zaboravljaš da mnogi opstaju zbog prometa na burzi, razne brokeske kuće, jer što bi se dogodilo da zagase burzu do kraja godine, od čega bi živjeli ti, čisto razmišljam.
Ništa svi na minimalac ili neplaćeni godišnji …., da okuse život prosječnog hrvatskog građanina…
Šalim se, moja reakcija je čisto psihološke prirode…
Američki futuresi se oporavljaju, bar neka svjetlost na kraju tunela, nasdaq -7 pointa, bio je i -30 prije sat vremena
Znate sta pingvini pjevaju kada se napiju??
Neke ptice nikad ne polete,cijeli zivot cekaju na to……
Mi smo pingvini gospodo.
Oporavljaju se oni svaki dan, a tko će sanirati tolike gubitke? Vrijeme je za odmor. Moje misli su bile zaista uperene pozitivno, ali burza određuje kako će i gdje će. Postali smo jeftini, ako ništa drugo. Ostaje samo vratiti povjerenje investitora, a to je za cca. 5 godina ako ne i više da bi se eventualno ciklus ponovio.
Npr. ako je zima i grane sunce ne znači da je došlo ljeto, ali je je ljepše, zrak je još uvijek hladan i treba čekati ponovno toplije vrijeme, i to kalendarski traje najmanje tri mjseca, tada dolazi proljeće i toplije je, ali ne dovoljno, i još tri mjeseca da zagrije, i tada dolazi ljeto i tek počinje biti toplo.
Tako je i s tržištem, jednostavno zaboraviti na neko vrijeme dok se stvari slegnu. Belex indeks je pao preko 80% puno prije. Tvrtke nisu prestale s radom i tu je ključ svega, nažalost sada je tako kako je. [embarass]
"Najbolji" smo uverljivo samo nam Mađari i Česi pokušavaju tu nešto, ali mi se nedamo….
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region2.html
Eto sad znamo da je cijela kriza zapravo potekla iz Hrvatske…, kakvi Ameri, kakvi bakrači…
Čak smatram da bi bilo dobro maknuti blokade jer očito ničem ne služe, tržište svejedno pada.
Samo bespotrebna birokracija s obzirom da u Hanfi vec dobro znaju zašto cijene padaju i bez očitovanja 50tak firmi. A i kako je već netko napisao, bolje da izađu svi koji žele i cijena padne do dna pa zatim krene gore (jer s dna nemože nigdje nego gore :)), nego da se agonija prolongira. Čak se stvara dodatan strah od blokade pa svi jurnu prodavati.
Tako i ja razmišljam. Gledam Amere imaju rast dionica, nekih, nekada, i po nekoliko stotina postotaka i nema blokade. Da li je pravilnik o blokadama copy/paste iz EU?