Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Iako se još ne vidi šta pišu ovi na moderiranju!

pa za mene zasigurno znate da nista pametno ne pisem a da sam jos uvijek fjakast od godisnjeg(iskoristio sam 3 dana godisnjeg odmora sta mi je ostalo od 98 ) pa od te moje trdicionalne fjakavosti nemrem ni panicariti
pofuk

Ne nadajte se previše zelenilu. I sama činjenica da je pad u US zaustavljen znači mnogo. Sada su na redu žuti i ako oni zaustave pad na redu je EU za blagi opravak na jučerašnje razine. Tada startamo od 0 i tek sutra će se vidjeti u kojem smjeru će tržište ići.

Nadam se na razine DOW-a od 10500 do 11000 bodova. Što se tiče našeg dragog tržišta ne treba puno očekivati dok se MIF-ovska govna ne nakupe jeftinih dionica i ne potroše lovu od Ine. Tada će polako dizati tržište i prikazivati sebe kao velike fond managere.

Usao je on i na bjelosvjetska trzista pa nam se vratio. Praznih dzepova. Morate ga razumjeti.

Uzalud se nadaš, istina je potpuno drukčija. Vratio sam se sredinom 2007. taman pred početak stagnacije, kasnije i krize.

@ Cartman – ima i jeftinih i još uvijek skupih stvari, ako kupuješ kupuješ jeftine ili čekaš još veći diskont. Nekih dionica se neće moći skupiti veća količina bez obzira na eventualno pad pad cijene.

Ako crobex padne na razine s kraja 2003., kao što su pali US indexi, znaci na cca. 1100 bodova, moci ces skupiti koliko god želiš dionica po cijenama značajno nižim od trenutnih. Samo što neki to ne žele prihvatiti, lakše je gurnuti glavu u pijesak i praviti se gluh i glup. Kasnije se pitaju gdje im je nestao novac i zašto baš oni nemaju sreće.

[/quote]
hm mozda imas prav ali ti moram reci da sam ja stekao dojam u zadnje vreme da ja bas zelim biti nesretan kakve gluposti radim
evo danas sam isao obrezati krusku na viksi i razmisljo sam o burzi i zabunom sam posjekao orah i to ne svoj nego od suseda i to ne prvog nego suse3da koji je nastanjem u susjednom selu 5 km daleko od mene pa si onda mos zamislit koliko sam odluto u mislima svojim
pofuk

CNN izvještaj o Islandu.

Kaže da su građani mislili prije par tjedana da je Island najbogatija europska država.
Danas je u bankrotu.
Ljudi nisu uplašeni već ljuti.

E tako je to. Tresne te iz vedra neba.

Eto pogledajte svi cijenu MOL-a
MOL HUF 13000
53 posto vrijednost je pala od davanje ponude za INU pa do danas……..

Kako sam i ranije napisao prodati INU i kasnije u ovoj krizi kupiti MOL

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Treba dodati da tu više nije samo 100 milijardi dolara,
već preko 10 trilijuna dolara inekcije samo u zadnja dva tjedna…………

Trebala bi ta lova nešto trznit, svi ovi katastrofičari koje nažalost nismo slušali već godinu dana, nisu računali da će vlasti ovako reagirat.
Spašava nas politika a sve kao nevaljaju.

Japanci na burzi danas izgubili 250.000.000.000 $$$$$ U JEDNOM DANU.
NAJVEĆI PAD JAPANACA U POVIJESTI.
Upravo bilo na CNN-u.

Ne liči mi baš na RALLY.
[/quote]

Ma daj barone, možeš valjda i bolje? Japanci su zatvorili odavna i još do njih nisu doprle sve današnje pozitivne vijesti. Sve centralne banke država uvode red u svojim dvorištima i čim ljudi to skuže doći će do naglog preokreta u zeleno jer većina ovih sumanith padova je bila bez razloga, čista panika.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

zakaj nitko ne komentira promet koji se u USA iz dana u dan povečava?
Dali bi to trebalo značiti da su dionice dovoljno jeftine?

Idemo sada malo up, ili ste navikli na crveno?

hehehhe sutra očekujem spektakularno otvaranje crobex…let u visine..samo da ne bude tko visoko leti nisko pada

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

MOL HUF 13000

dozvolite da se obratim.
Onaj koji je prodao INU taj
itekako može birati što će kupiti.
Zašto bi to bio MOL?

Tko čeka, taj popizdi čekajući

MOL HUF 13000

dozvolite da se obratim.
Onaj koji je prodao INU taj
itekako može birati što će kupiti.
Zašto bi to bio MOL?
[/quote]

Ja cu ti odgovoriti, ali nemoj me ubiti.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ja cu ti odgovoriti, ali nemoj me ubiti.

Ledo? [lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Treba dodati da tu više nije samo 100 milijardi dolara,
već preko 10 trilijuna dolara inekcije samo u zadnja dva tjedna…………

Trebala bi ta lova nešto trznit, svi ovi katastrofičari koje nažalost nismo slušali već godinu dana, nisu računali da će vlasti ovako reagirat.
Spašava nas politika a sve kao nevaljaju.

Japanci na burzi danas izgubili 250.000.000.000 $$$$$ U JEDNOM DANU.
NAJVEĆI PAD JAPANACA U POVIJESTI.
Upravo bilo na CNN-u.

Ne liči mi baš na RALLY.
[/quote]

Ma daj xxxxxx, možeš valjda i bolje? Japanci su zatvorili odavna i još do njih nisu doprle sve današnje pozitivne vijesti. Sve centralne banke država uvode red u svojim dvorištima i čim ljudi to skuže doći će do naglog preokreta u zeleno jer većina ovih sumanith padova je bila bez razloga, čista panika.
[/quote]

Da se podsjetimo današnjih pozitivnih vijesti koje nisu zahvatile Japance:
– englezi spašavaju banke sa 50 mld. eura, padaju -5% (otvorili se iza Japanaca)
– Island proglasio državni bankrot. Žica paru od rusa, prestrašno.
– Fed reže kamatu 0,5%, ameri jedva iznad 1%
– svi koji su se otvorili iza Japanaca, u prevelikom minusu, na to mislim balkan i europu
– MOL pao 53% od ATH, INA je tu gdje je.

Hoćeš li još dobrih vijesti koje su se desila iza zatvaranja japanaca?

Teško će preko +4%

http://www.finviz.com/

New Report

Close