Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakve se ocijene dobivaju,tolko ni naša burza više ne padne na dnevnoj razini [wink]

Jel se to meni pričinjava ili su se ameri umorili od padanja [undecid]Nemože čovjek više nikome vjerovati [lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

evo nama naftice na 87-88$ .Sanaderu sto se ceka skidaj tu cijenu goriva na 8kn i mog diesela na 7,68kn [angry]

ipak je pala od svog ATH-a nekoh cca 60% kolko je nama pojeftinilo gorivo [cry]

Nakon što je INA prodana MOL-u mislim da ćemo se sa sjetom sjećati cijene od 8 kn. [bye]

Ja jedva čekam nastavak Zeitgeista na ovu temu! [lol]

Only God, Muammar and Libya!

DOW JONES 9988.47 Last Trade -336.91 (-3.26%)

Danas bilo na 9 525 vjrovatna danas obrana na 10 000

http://www.finviz.com/

Ameri su jedni carobnjaci i to sad dokazuju. Jos ce u zelenom zavrsiti???

…to je bio jedan pravi medvjed kojeg su bikovi otjerali odavde,Real Bear

Koliko pratim pisanja na ovom forumu, to je bio JEDINI pravi medvjed. Ovo sve ostalo su sitni kokošari koji su navukli medvjeđe kože pa glume medvjede. [yawn]
[/quote]

pravih medvjeda nema na hrvatskoj burzi jer nema zarada na kratkim pozicijama. RB je bio OK a sa njime sam se svađao oko 50-ih stvari (nije mi htio posudit 10.000 Eur). dobar sam s njim ali se rijetko čujemo. ovi na brlogu (izuzev Iveka, Deimosa i još ponekog) su pozeri i šarlatani a ne medvjedi. [yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ja jedva čekam nastavak Zeitgeista na ovu temu! [lol]

imaš ovdje http://www.centar.hr/forum/forumdisplay.php?f=8

tvrditi da financijska kriza nema nikakve veze sa gospodarstvom odnosno realnim sektorom može samo neko tko veze nema o makroekonomiji i ekonomiji uopće.

izgleda da će ameri završiti sa odbijancem………( obzirom na kolikom su bili minusu )
dow -3,15%
nasdaq -4,34%
sp500 -3,50%
[thumbsup]

azija se dobro drži………..

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

izgleda da će ameri završiti sa odbijancem………( obzirom na kolikom su bili minusu )
dow -3,15%
nasdaq -4,34%
sp500 -3,50%
[thumbsup]

azija se dobro drži………..

A da pričekaš koju uru dok otvore …

DOW 10007.75 -317.63 -3.08%
NASDAQ 1870.8 -76.59 -3.93%
S&P 500 1061.92 -37.31 -3.39%

Obrana je ipak proradila….po ovome "možda" sutra bude i plusa u amera!

I sad vidi psihe…glavno da smo mi danas pali -5.79% a ameri di je uistinu kriza 3-4%
Baš me zanima sutrašnji rasplet..

[smiley]

New Report

Close