Jel se to meni pričinjava ili su se ameri umorili od padanja [undecid]Nemože čovjek više nikome vjerovati [lol]
evo nama naftice na 87-88$ .Sanaderu sto se ceka skidaj tu cijenu goriva na 8kn i mog diesela na 7,68kn [angry]
ipak je pala od svog ATH-a nekoh cca 60% kolko je nama pojeftinilo gorivo [cry]
Nakon što je INA prodana MOL-u mislim da ćemo se sa sjetom sjećati cijene od 8 kn. [bye]
Ameri su jedni carobnjaci i to sad dokazuju. Jos ce u zelenom zavrsiti???
Koliko pratim pisanja na ovom forumu, to je bio JEDINI pravi medvjed. Ovo sve ostalo su sitni kokošari koji su navukli medvjeđe kože pa glume medvjede. [yawn]
[/quote]
pravih medvjeda nema na hrvatskoj burzi jer nema zarada na kratkim pozicijama. RB je bio OK a sa njime sam se svađao oko 50-ih stvari (nije mi htio posudit 10.000 Eur). dobar sam s njim ali se rijetko čujemo. ovi na brlogu (izuzev Iveka, Deimosa i još ponekog) su pozeri i šarlatani a ne medvjedi. [yawn]
Ja jedva čekam nastavak Zeitgeista na ovu temu! [lol]
tvrditi da financijska kriza nema nikakve veze sa gospodarstvom odnosno realnim sektorom može samo neko tko veze nema o makroekonomiji i ekonomiji uopće.
izgleda da će ameri završiti sa odbijancem………( obzirom na kolikom su bili minusu )
dow -3,15%
nasdaq -4,34%
sp500 -3,50%
[thumbsup]
azija se dobro drži………..
izgleda da će ameri završiti sa odbijancem………( obzirom na kolikom su bili minusu )
dow -3,15%
nasdaq -4,34%
sp500 -3,50%
[thumbsup]
azija se dobro drži………..
A da pričekaš koju uru dok otvore …