Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovih dana ne bi bio u koži ljudima koji su sasvim u dinicama..

@tuna

slažem se s tobom RB je faca i kada mi je još tamo prije skoro godinu i pol ukazao neke stvari…ja sam ga oponirao, ali već u idućih mjesec dva postajalo je jasno da je čovjek u pravu….kada su se počela ostvarivati prva njegova proročanstva i to s kirurškom preciznošću…nas nekoliko je ovdje reklo da je vrijeme za iskrcavanje…
i opet mi optimističniji smo ostali u HTu ili nekim drugim pickovima….a trebali smo slušati RB u potpunosti…prišparao bi nam 20-30%
RB je prava faca!!!! [thumbsup] [thumbsup]

u postu hvališ kolegu pod nickom RB
još kad bi znala o kojem se cijenjenom fourmašu radi bilo bi dobro
jel to cijeli nick ili
moram priznati nikad nisam pročitala ni jedan njegov post, a bilo bi zanimljivo pročitati barem zadnji

to je bio jedan pravi medvjed kojeg su bikovi otjerali odavde,Real Bear

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

KNELE [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Evo upucava se para kod Amera na market, vraćaju se jako brzo.
Dow Jones Industrial Average 9,800.19 3:15pm ET Down 525.19 (-5.09%)
vidjet ćemo…..

Šta su dotaknuli?
Kako mi je uvijek ili komično ili smiješno kad se ovako spominje dno.
Uvijek se dobro nasmijem.

Ajmo bolje zatvoriti burzu, pa malo razmisliti o tom dnu par dana.

Dow Jones EURO STOXX 50®
2868.97 (-7.9%)
Europski index je završio jako nisko.

samose ti smješkaj,vidjet ce mo,moje mišljenje je da ispod ove razine danas ne bu pali, 9500 je blokada na dow, 1020 na S und P [wink]

…to je bio jedan pravi medvjed kojeg su bikovi otjerali odavde,Real Bear

Koliko pratim pisanja na ovom forumu, to je bio JEDINI pravi medvjed. Ovo sve ostalo su sitni kokošari koji su navukli medvjeđe kože pa glume medvjede. [yawn]

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

U SAD-u ponovo smak svijeta…neću ni postat NASDAQ…
Dow Jones Composite Average 3,336.74 3:01pm ET Down 245.08 (-6.84%)
Dow Jones Industrial Average 9,596.29 3:01pm ET Down 729.09 (-7.06%)
Dow Jones Transport. Average 3,890.41 3:01pm ET Down 244.14 (-5.90%)
Dow Jones Utility Average 379.40 3:01pm ET Down 32.31 (-7.85%)

Sada je valjda svima jasno da ovo što se događa nema nikakve veze s gospodarstvom.
Već odavno zastupam tu tezu no na moju žalost nisam ju proveo u praksi tj trebao sam rasprodati 70-80% dionica i sada se radovati ovoj nesreći. A odgovor se nudio na pladnju. Financijske krize su višestruko razornije od gospodarskih. Znat ću drugi put. Ali i ovom će doći kraj.

Ameri krhko se vraćaju iz ponora,trenutno oko -5% a bili skoro -9%
Do kraja još sat vremena možda završe u plusu [smiley]

Napominjem da su zadnjih pola sata skinuli tih 3-4%

Ma ameri će u plusu završit

[cool]

onda cemo sutra suosjecat s istocnim susjedima http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=60b0fffd-2752-40d9-9118-6cf852a15453
mozda su se mamici danas uspjeli ukrcat, e tek to moze biti znak za uzeleno svijetlo

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Ameri krhko se vraćaju iz ponora,trenutno oko -5% a bili skoro -9%
Do kraja još sat vremena možda završe u plusu [smiley]

Napominjem da su zadnjih pola sata skinuli tih 3-4%

a sto se dogodilo bušman povratio povjerenje

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

evo nama naftice na 87-88$ .Sanaderu sto se ceka skidaj tu cijenu goriva na 8kn i mog diesela na 7,68kn [angry]

ipak je pala od svog ATH-a nekoh cca 60% kolko je nama pojeftinilo gorivo [cry]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Sada je valjda svima jasno da ovo što se događa nema nikakve veze s gospodarstvom.
Već odavno zastupam tu tezu no na moju žalost nisam ju proveo u praksi tj trebao sam rasprodati 70-80% dionica i sada se radovati ovoj nesreći. A odgovor se nudio na pladnju. Financijske krize su višestruko razornije od gospodarskih. Znat ću drugi put. Ali i ovom će doći kraj.

nije li gospodarstvo nemoguće bez financijskog sektora i obrnuto…??

New Report

Close