Dow -607.47 -5.88%
9,717.91
Nasdaq -137.42 -7.06%
1,809.97
S&P -71.45 -6.50%
1,027.78
[lol] [lol]
Ajmo mi polako počet skupljat humanitarnu pomoć za inidijance. [bye]
Dow Jones Industrial Average 9,586.49 2:32pm ET Down 738.89 (-7.16%)
S&P 500 INDEX,RTH 1,012.06 2:32pm ET Down 87.17 (-7.93%)
UP UP
mali update, kao što se vidi amerikancima treba oko 300 mrld dolara svaki dan da bi bili u plusu……………………. [bye]
Apsolutno se slažem, od danas nakon ovog pada, u trenu se može trend kratkoročno okrenuti. Shortanje postaje sada živi rulet…
A ovo su pravi savjeti, svima preporučam poslušati i pročitati…
Vaš link
[/quote]
Neće biti brzog obrata trenda.
Čeka nas duga i bolna konsolidacija.
Još malo pa će se čuti: Kikiriki, košpica, dionica!
Ma mene jedino muči u cijeloj priči cijena zlata. Ako je zlato hedge protiv svih kriza i neizvijesnosti, zbog čega mu cijena varira oko 850-860$ po unci ?? Jer uz ovakvu situaciju na burzama bi cijena zlata od 1200$ bila normalna ko dobardan. I na manje loše stvari je cijena zlata skakala do 950-1000$, a vidi sad...ma smrdi mi tu nešto…
gle, nekada ne tako davno razgovarao sam s jednim zapadnjakom koji je radio u jednoj firmi koja je bankrotirala iz tada za sve nejasnih razloga. Najnejasnije od svega bilo im je to što je banka tada dan prije bankrota uplatila veliku količinu novca (oprostite jer ne navodim imena i brojeve, znam koja je firma ali ne sječam se iznosa uplačenog novca jer mi nije to tada bila previše interesantna tema, ali sada sve izlazi na vidjelo)…cijela ova situacija ne da smrdi…samo je pitanje tko i s kojom namjerom. NIsam pobornik teorija zavjere, ali…
Dow -607.47 -5.88%
9,717.91
Nasdaq -137.42 -7.06%
1,809.97
S&P -71.45 -6.50%
1,027.78
[lol] [lol]
Ajmo mi polako počet skupljat humanitarnu pomoć za inidijance. [bye]
[/quote]
Neznam kojim pravom glupe amere nazivaš Indijanci?? [angry] Da nisu pobili nedužne Indijance ,žene ,djecu ,starce,uglavnom iz čiste zabave možda bi ih danas netko i žalio.Ovako ko ih šiša kad nisu iz Niša.Ako se sad izvuku malo im to znači,do 2015 su ionako izvrnuti na leđa bez šanse na revanž.Dolazi nova svjetska raspodjela,Kina i Indija naprijed ostali stoj.
Zna netko gdje drže tečaj kineskog. [pray]
Super mi je na cnn money breaking news.
Prvo su stavili Dow falls 400 points.
Onda Dow falls 500 points
Onda Dow falls 600 points
Onda Dow falls 700 points
Sad je u minusu 785 points
ovih dana ne bi bio u koži ljudima koji su sasvim u dinicama..
slažem se s tobom RB je faca i kada mi je još tamo prije skoro godinu i pol ukazao neke stvari…ja sam ga oponirao, ali već u idućih mjesec dva postajalo je jasno da je čovjek u pravu….kada su se počela ostvarivati prva njegova proročanstva i to s kirurškom preciznošću…nas nekoliko je ovdje reklo da je vrijeme za iskrcavanje…
i opet mi optimističniji smo ostali u HTu ili nekim drugim pickovima….a trebali smo slušati RB u potpunosti…prišparao bi nam 20-30%
RB je prava faca!!!! [thumbsup] [thumbsup]
u postu hvališ kolegu pod nickom RB
još kad bi znala o kojem se cijenjenom fourmašu radi bilo bi dobro
jel to cijeli nick ili
moram priznati nikad nisam pročitala ni jedan njegov post, a bilo bi zanimljivo pročitati barem zadnji