Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Info za hrabre koji su kupovali (ili tek planiraju) banke u US & A:

The Securities and Exchange Commission said late Friday that its short-selling ban will expire just before midnight on Wednesday. That means hedge funds and other investors can put new bearish bets on shares of financial-services companies starting Thursday.

The SEC said earlier this week that the ban would expire three trading days after the $700 billion government bailout plan became law. President Bush signed the legislation into law on Friday, after the House of Representatives voted for the plan earlier in the day.

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Ljudi moji, pa što je ovo? Ko da je treći svjetski rat… [bye]

Vaš link

Ma neka propadne sve jos danas pa da se vise ne zahebavamo… [bye]

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Ma ameri će u plusu završit

[cool]

DOW -501 [bye]

Vaš link

Oslo i Bec preko -11% zaranjaju.

ATX 2,505.13 10:46AM ET Down 311.42 (11.06%)
OSE All Share 323.53 10:46AM ET Down 40.15 (11.04%)

Pa gdje ce vise???????????????????????????

Ljudi moji, pa što je ovo? Ko da je treći svjetski rat… [bye]

Vaš link

Biće dobro ako ne bude

Još malo pa će se čuti: Kikiriki, košpica, dionica!

Ma mene jedino muči u cijeloj priči cijena zlata. Ako je zlato hedge protiv svih kriza i neizvijesnosti, zbog čega mu cijena varira oko 850-860$ po unci ?? Jer uz ovakvu situaciju na burzama bi cijena zlata od 1200$ bila normalna ko dobardan. I na manje loše stvari je cijena zlata skakala do 950-1000$, a vidi sad…ma smrdi mi tu nešto…

Vaš link

A za one veseljake što su davne 1998.g. ulagali u Nasdaq-ov indeksni fond na recimo 10 godina…

…gdje si bio, šta si radio…

Evo jedan dobitnik iz FTS-ija ……ovo još nisam vidio
http://uk.finance.yahoo.com/q?s=CBRY.L

Još malo pa će se čuti: Kikiriki, košpica, dionica!

Ma mene jedino muči u cijeloj priči cijena zlata. Ako je zlato hedge protiv svih kriza i neizvijesnosti, zbog čega mu cijena varira oko 850-860$ po unci ?? Jer uz ovakvu situaciju na burzama bi cijena zlata od 1200$ bila normalna ko dobardan. I na manje loše stvari je cijena zlata skakala do 950-1000$, a vidi sad…ma smrdi mi tu nešto…

Vaš link

Upravo to sam i ja razmišljao. Gdje su sigurna utočišta? Ispada da na ovoj kugli zemaljskoj više niš ne vrijedi…. Ili će nas zrokat iz svemira?

koliki je VIX ( index straha ), čujem da je 1987. godine dosegao 150 [bye]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

koliki je VIX ( index straha ), čujem da je 1987. godine dosegao 150 [bye]

krivo čuješ

New Report

Close