inače imam još hrpu dionica (HT,malo DLKV i sitno ATPL-5 kom.)
ali dionice me više ne brinu.
brine me kriza u realnom sektoru a to znači manje love u novčaniku već dogodine.
isuse i bože..ovi naši fondovi koji su u Srbije će ostaviti veća jaja na burzi nego mi mali..a joooj sve će se svakome vratiti…
koja će tek panika nastati kada kapituliraju 3-4-5 fonda..jooooj
sve mi se čini da dno nije niti 2700…
mislim dno je 0 ali neće tamo valjda…heheheh
ljudi držite se…2045 ćemo svi biti u plus bez obzira kaj se dogodilo ovih dana u svijetu [thumbsup] [proud]
zamjenili ste goldman sa lehman….nemojte to radit, kolega.
često mu se događa da brka pojmove
Evo za ententinisa
Economic growth is much stronger than generally recognized. Net exports have been a major contributor to growth but this category gets far less attention than deserved. Net exports have added more to GDP growth than housing has subtracted in recent quarters. Consumer spending has also continued to increase. Higher gas prices simply do not subtract enough from consumer spending power given steady (though modest) income gains to produce a decline in spending. Business investment also continues to rise at a steady pace. The manufacturing sector is holding up surprisingly well. Second quarter real GDP growth was near the long-term trend, and third quarter real GDP will be near 3% as well. High gas prices and lower home prices are important negatives for the economy, but GDP, which measures the quarterly change in output, will rise despite the press obsession over these factors.
Oni koji su pratili Ameriku u petak znaju da je većina ulagača čekala izglasavanje potpore kako bi izašla iz dionica. Naime, do tada je Dow rastao, a kad je izglasavanje potvrđeno isti je počeo padati….A to je koliko ja znam bila zadnja pozitivna vijest….Danas Azija turbo crvena, a mislim da se tsunami sprema i u Europi…
Jel ima optimista ???
Nepopravljivi optimist!!!
[/quote]
Ht na 240 je dno, to znači da smo na dnu ili jako, jako blizu njega. Optimist, ovo što imam ne prodajem, makar bankrotirao zajedno s OIF-ovima, a što ne i s OMF-ovima, barem će mi to pružit određenu satisfakciju [thumbsup]
Ti si napisao(la): 99,51/100 = 0,0049,
Ok, nijesam primijetio [thumbsup]
^ATX ATX 2,586.58 5:52AM ET Down 229.97 (8.16%)
^OSEAX OSE All Share 333.36 5:52AM ET Down 30.32 (8.34%)
Imamo prve igrace koji su potonuli preko 8%.
Strava i uzas a tek je 12h
[bye]
DAX 5,460.58 5:52AM ET Down 336.45 (‘-5.80%)
FTSE 100 4,677.81 5:52AM ET Down 192.53 (-3.95%)
[shocked] [shocked] [shocked] [cry] [cry]
posuđujte novac od optimista, oni niti ne očekuju da im ga vratite
posuđujte novac od optimista, oni niti ne očekuju da im ga vratite
pesimista, febo, pesimista… joooooj [img]http://zlatkoba.wolf.hr/smajl/Smajlici/LAUGHT19.gif[/img]