Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

………….ne znam kako se vama ovo sve čini, ali ja imam osjećaj da je blizu kraj AMERIČKOG SELEBRITI KAPITALIZMA ( drkaju ku.ac, ništa ne rade……..od toga dobro žive…………… )

[bye]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Izračun je više manje korektan, jedino u trećem redu ne ide znak jednakosti…Zaključak je također dobar….U svakom slučaju nije zavrijedio ismijavanje….

Ne kužim što ne ide jednako, brzinski izračun je trebao pokazati da rast od petka i pad od ponedjeljka i usporedba od petka nije tako strašno, a ne gledajući indeks od ATH pa nadolje.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Izgleda da je GAME OVER.

Ja sam spremaza izlaz, krila podmazana.

sretno ti bilo i ne vraćaj se više … nikada …
[/quote]

PRESS ENTER FOR A NEW GAME

Izračun je više manje korektan, jedino u trećem redu ne ide znak jednakosti…Zaključak je također dobar….U svakom slučaju nije zavrijedio ismijavanje….

Ne kužim što ne ide jednako, brzinski izračun je trebao pokazati da rast od petka i pad od ponedjeljka i usporedba od petka nije tako strašno, a ne gledajući indeks od ATH pa nadolje.
[/quote]

99,51/ 100 = 0,9951

A zašto je Febo na moderiranju?

Akcija da se destruktivni nickovi ukinu jer prave otimačinu, za to koriste strah i neprestano pišu gluposti ne samo na ovoj temi već širom, daju podatke koji nemaju veze s poslovanjem firmi nego neprestano bomardiraju bilo koju temu s američkom temom, na temi PTKM, LRH ma na svakoj temi ima po jedan dok na ovo temi imam najviše………..
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=5981&pg=1&#post649060.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Akcija da se destruktivni nickovi ukinu jer prave otimačinu, za to koriste strah i neprestano pišu gluposti ne samo na ovoj temi već širom, daju podatke koji nemaju veze s poslovanjem firmi nego neprestano bomardiraju bilo koju temu s američkom temom, na temi PTKM, LRH ma na svakoj temi ima po jedan dok na ovo temi imam najviše………..
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=5981&pg=1&#post649060.

a koji su to konstruktivni a koji destruktivni nickovi?
konstruktivni su valjda ovi koji neprestano ljude nagovaraju na kupnju i dokup?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Izgleda da je GAME OVER.

Ja sam spremaza izlaz, krila podmazana.

sretno ti bilo i ne vraćaj se više … nikada …
[/quote]

nemoj tako

A zašto je Febo na moderiranju?

zato što je bio zločest. [wink]

Dobro jutro.
hmmmmm
hmm

ajde ne kukaj … AUHR se dobro drži …

I love the Smell of Profits in the Morning

99,51/ 100 = 0,9951

Koliko je onda to? Zašto ne ide jednako?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dobro jutro.
hmmmmm
hmm

ajde ne kukaj … AUHR se dobro drži …
[/quote]

davno je to rješeno

New Report

Close