………….ne znam kako se vama ovo sve čini, ali ja imam osjećaj da je blizu kraj AMERIČKOG SELEBRITI KAPITALIZMA ( drkaju ku.ac, ništa ne rade……..od toga dobro žive…………… )
[bye]
Izračun je više manje korektan, jedino u trećem redu ne ide znak jednakosti…Zaključak je također dobar….U svakom slučaju nije zavrijedio ismijavanje….
Ne kužim što ne ide jednako, brzinski izračun je trebao pokazati da rast od petka i pad od ponedjeljka i usporedba od petka nije tako strašno, a ne gledajući indeks od ATH pa nadolje.
Izračun je više manje korektan, jedino u trećem redu ne ide znak jednakosti…Zaključak je također dobar….U svakom slučaju nije zavrijedio ismijavanje….
Ne kužim što ne ide jednako, brzinski izračun je trebao pokazati da rast od petka i pad od ponedjeljka i usporedba od petka nije tako strašno, a ne gledajući indeks od ATH pa nadolje.
[/quote]
99,51/ 100 = 0,9951
Akcija da se destruktivni nickovi ukinu jer prave otimačinu, za to koriste strah i neprestano pišu gluposti ne samo na ovoj temi već širom, daju podatke koji nemaju veze s poslovanjem firmi nego neprestano bomardiraju bilo koju temu s američkom temom, na temi PTKM, LRH ma na svakoj temi ima po jedan dok na ovo temi imam najviše………..
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=5981&pg=1&#post649060.
Akcija da se destruktivni nickovi ukinu jer prave otimačinu, za to koriste strah i neprestano pišu gluposti ne samo na ovoj temi već širom, daju podatke koji nemaju veze s poslovanjem firmi nego neprestano bomardiraju bilo koju temu s američkom temom, na temi PTKM, LRH ma na svakoj temi ima po jedan dok na ovo temi imam najviše………..
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=5981&pg=1&#post649060.
a koji su to konstruktivni a koji destruktivni nickovi?
konstruktivni su valjda ovi koji neprestano ljude nagovaraju na kupnju i dokup?
A zašto je Febo na moderiranju?
zato što je bio zločest. [wink]
Dobro jutro.
hmmmmm
hmm
ajde ne kukaj … AUHR se dobro drži …
99,51/ 100 = 0,9951
Koliko je onda to? Zašto ne ide jednako?