100 + 7% = 107
107-7% = 99,51
99,51/100 = 0,0049,
realan pad Austrije 0,49%
Crobex 2007 +50%
Crobex 2008 -40%
50-40=10
Pa mi smo u plusu 10%!!!!!
Hura!!!
Zahvaljujem kolegici Valentini na ovom inventivnom načinu izračuna
[thumbsup]
100 + 7% = 107
107-7% = 99,51
99,51/100 = 0,0049,
Ovakvi nam ljudi trebaju u financijskim institucijama. [lol]
100 + 7% = 107
107-7% = 99,51
99,51/100 = 0,0049,
Mi u petak nismo rasli , a danas pali (do sada) 4,59% znači cca desetak puta više od Austrije.
Mi smo zakon!!
Arghhhhhhhhhh…
Ne mogu se initi iskrcat, koliko je slaba kupnja.
Neka ide sve u tri plava mora.
Ja isto odustao [sad]
Utrkivat se prema dolje i nije neki sport, tja. [undecid]
Ne znam što fali izračunu od petka, čuj meni je lakše, kako je mijenjato nickove svakih pet minuta [lol] , bit će da boli ruka [lol]
More severe recession now forecast by Goldman Sachs
WASHINGTON (MarketWatch) — "The U.S. recession will be "significantly deeper" than they previously thought, Goldman Sachs economists predicted Friday in a research note. The economy will probably show no growth at all between the middle of 2008 and the middle of 2009, with gross domestic product falling 2% this quarter and 1% next, they said. Two other quarters will show 0% GDP growth. The unemployment rate will likely rise to 8% by the end of next year from 6.1% currently."
Ovi bi trebali popričati sa savom da im on lijepo objasni da lažu i da nemaju pojma i da je gospodarstvo u procvatu.
Očigledno je da nemaju prave podatke pa bih zamolio savu da im mejla njegove linkove
[bye]
Ne znam što fali izračunu od petka, čuj meni je lakše, kako je mijenjato nickove svakih pet minuta [lol] , bit će da boli ruka [lol]
Izračun je više manje korektan, jedino u trećem redu ne ide znak jednakosti…Zaključak je također dobar….U svakom slučaju nije zavrijedio ismijavanje….
Izgleda da je GAME OVER.
Ja sam spremaza izlaz, krila podmazana.
sretno ti bilo i ne vraćaj se više … nikada …
More severe recession now forecast by Goldman Sachs
Ovi bi trebali popričati sa savom da im on lijepo objasni da lažu i da nemaju pojma i da je gospodarstvo u procvatu.
Očigledno je da nemaju prave podatke pa bih zamolio savu da im mejla njegove linkove
[bye]
Goldman??? Pa zar će nam servirati podatke ti koji su sve ovo zakuhali.
Sebi nisu pomogli a kako će nama?
Evo i tebi malo poučnog štiva kako se financijska kriza rješava.
Bank of America to alter mortgages in $8.4 bln plan
Settlement with states to enable 400,000 Countrywide clients to keep homes
By Robert Daniel, MarketWatch
Last update: 5:03 a.m. EDT Oct. 6, 2008TEL AVIV (MarketWatch) — Bank of America and a number of U.S. states reached an $8.4 billion accord under which the banking giant will modify troubled mortgages and enable nearly 400,000 Countrywide Financial Corp. clients to keep their homes.
Vaš link
zamjenili ste goldman sa lehman….nemojte to radit, kolega.