Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

febo,

to što možeš čitati njihove postove ne znači da oni nisu moderirani,
evo npr ja mogu pročitati tvoj a još nisi odmoderiran [wink]

To je magija prijateljstva…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Koga još interesira tvoja lista želja?
700 milijardi dolara će uskoro u financijski sustav te će se riješiti pitanje likvidnosti.
A i FASB će donijeti novo tumačenje FAS 157 za nelikvidno tžište.
To će umnogome smanjiti Level 3 imovine.
Evo pa čitaj.
Vaš link
A tek rezanje kamatnjaka od strane FED-a i ECB-a još u ovom a najdalje početkom slijedećeg mjeseca.
[/quote]

Evo prosli tjedan je samo FED (ne racunajuci ostale centralne banke) upucao novih 285 milijardi $. I nita… Ni sapice, ni uha, ni nogice… Nita.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

baš me podsjetilo …
pojavio se jednom na forumu tu neki RealBear i počeo nabacivat neke analize kak to sve uskoro ide k vragu. imao RB dobru spiku, baratao fino brojčicama i informacijama. vidjelo se da čovjek nije baš prosječan forumaš. febo još bio full u dionicama i zakačio se nešto s njim. beholder isto pucao kontraargumente. ma, 99% nas je bilo optimistično i nikakve krize nije bilo na vidiku. nije puno prošlo, kad eto … RB ispao u pravu.
sad, 99% nas vidi dugogodišnju krizu, pače, evo i kraj kapitalizma. koliko sam shvatio febo ima podosta keša, a evo nekog save sa kontra spikom i febo se zakačio s njim. sava isto s nekim brojčicama barata, ne da se lako. e sad, nema tak finu RB spiku i kraći je na fitilju ali isto nije baš prototip prosječnog forumaša. ajde sad jedan malo veći bull run pa da sličnost bude još veća. ne mora baš odmah sutra, prekosutra…

febo, ne zamjeri … al imah deja vu kad sam vidio da si se zakaćio sa savom. [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

aha. i ja sam uvek govoril da trebamo sve gledat kroz Febonaccijev ciklus.
sutra lepo svi u šoping

JEST ĆU JA I ŽIREVA AKO TREBA

@Tuna evo tebi 100-ka iz rukava. dobro je da sam u nečemu benchmark [lol]

@Debeli, manje jedi pa će ostati više za dionice. Predlažem za dijetu čaj sa modrom galicom [smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aSS161MtBpd8&refer=home

Evo zanimljiva vijest.

Hypo Real Gets EU50 Billion Government-Led Bailout

http://www.bloomberg.com/apps/news?p…pd8&refer=home

NIKKEI -4.41%
HANG SENG INDEX -3.59%
S&P/ASX 200 INDEX -3.37%

Bez komentara [bye]

Futures
Crude Oil -1.95%
Natural Gas -1.63%
Gold +0.05%
Dow -1.55%
S&P 500 -1.69%
Nasdaq 100 1455.75 -21.75 -1.47%

Forex & Bonds Last Change Change %
EUR/USD 1.3608 -0.0164 -1.19%
USD/JPY 103.025 -2.29 -2.17%
GBP/USD 1.7568 -0.0147 -0.83%
5-Year Treasury 2.68 -0.021 -0.78%
10-Year Treasury 3.644 0 0.00%
30-Year Treasury 4.123 0 0.00%
[bye]

Azija tone kao sjekira.
Panika preuzima kontrolu i vrijeme je za odlazak sa burze.

AZIJA je JAKO CRVENA. Prosjek indexa trenutno -3%.
Vaš link

Oni koji su pratili Ameriku u petak znaju da je većina ulagača čekala izglasavanje potpore kako bi izašla iz dionica. Naime, do tada je Dow rastao, a kad je izglasavanje potvrđeno isti je počeo padati….A to je koliko ja znam bila zadnja pozitivna vijest….Danas Azija turbo crvena, a mislim da se tsunami sprema i u Europi…
Jel ima optimista ???

Ima [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close