Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

predsjednik wels farga kaže da dno još nije došlo,još 10-15% nekretnine će padati ( znači vjerovatno i ostalo) KAMO IDE OVAJ TSUNAMI,bit će malo ovih 700mlrd

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Ako ste mislili da ne može gore grdno ste se prevarili:

California asks Fed for $7B loan

"California may need a $7 billion emergency loan from the Federal government for day-to-day operations and to pay teachers’ salaries, nursing homes, law enforcement and every other State-funded service this month, Gov. Arnold Schwarzenegger warned in a letter sent Thursday to the U.S. Treasury secretary.
California’s governor warned that a number of states are facing the same cash flow crunch this month, but his state is "so large that our short-term cash flow needs exceed the entire budget of some states.
Lockyer said that unless the national economic crisis subsides and California can secure private short-term loans "the State’s cash reserves would be exhausted near the end of October."

Još malo pa će Schwarzenegger morati sam plaćati policiju i vatrogasce.
Nadam se da nije previše uložio u dionice [bye]

Inače guverner je pohadjao satove iz ekonomije za vrijeme pauza dok je snimao terminator [lol]

-1,41 dow vozi spust

-1,41 dow vozi spust

Još kad i Bush potpiše bailout ide to u blokadu
[bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

-1,41 dow vozi spust

[bye]
[/quote]

Da gledat ćemo dow u četveroznamenkastom izdanju…

@ ententinis

A što nas to briga, malo će stisnuti remen kao i mi nakon 1. privatizacije i svih ovih desetlječa sve 5 [tongue]

Mi smo bezbrižni i sretni, jer naši političari, svi odreda ovih dana tvrde i vele da smo mi jako stabilni, likvidni, neovisni o njihovim sustavima i da imamo backup rješenja (HNB) na prvi znak usporavanja naše privrede !!!

Dakle ovo što su špekulanti srušili dionice na našoj burzi i do 70 %, trebao bi biti kraj
priča za malu djecu i razno raznih usporedbi s Amerima i Azijatima [bye]

Moje je mišljenje da su dionice prejeftine, a i Warren Buffett vam to potvrđuje

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

-1,41 dow vozi spust

[bye]
[/quote]

Da gledat ćemo dow u četveroznamenkastom izdanju…
[/quote]

Kada bude išao ispod 10 000 koja je iduća razina potpore, 8.000!?

DOW -1,49%
NASDAQ-1,48%
S&P -1,34%
OIL -0,10%
DOLLAR-0,13%

Ne može se protiv gravitacije [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

1% up

thanks

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

a i ja isto se nado će amerikanci bit dovoljno glupi i potegnut gore kad prihvate bailout. [sad]

koji vrtić [shocked]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

ADDIE POLK, 90-godišnja Amerikanka iz grada Akrona u Ohiju, ustrijelila se dok ju je policija pokušavala izbaciti iz njezine kuće zbog dugova u otplati hipoteke. Tim je činom ova starica postala simbol nacionalne hipotekarske krize.
Starica se ustrijelila s dva hica, a trenutno se nalazi u bolnici gdje joj se ukazuje liječnička pomoć, prenosi CNN. Predstavnik republikanaca u Ohiju, Dennis Kuchinich, njezin slučaj spomenuo je u debati oko plana vrijednog 700 milijardi dolara namijenjenih spašavanju američkog financijskog sektora kojeg je američki Kongres danas i podržao.
"Taj plan ne donosi ništa dobrog Addie Polk. On ne govori o činjenici da su milijuni kućevlasnika suočeni s izbacivanjem na ulicu. Taj će plan spasiti Wall Street i tržište će se na nekoliko dana oporaviti ali demokracija zato ide nizbrdo", kazao je Kuchinich.

hate red

New Report

Close