@ mamus
Ipak su oni profesionalci, za raliku od naših lakrdijaša koji ruše 15 % u mjesec dana bez osnove …
Ameri imaju samo 5 % špekulanata (možda ovih dana 10%), ostalo su dugoročni.
Sada izlaze day trejderi, a kada počme kapat lova i kada se postavi nova regulacija ..
biti će sve ok.
Čudi me što se čudimo njihovim plusevima, a ne našim svakodnevnim minusevima 🙂
ovo s Zabom davids [bye]
Nemoj pisat takve stvari bez veze [cool]
Misliš to da će Španjolci otet zabu ili općenito?
Evo dečki i cure,ameri su pocrvenili.Mene ne iznenađuje.A Vas?
Može li neko pojasniti situaciju. Novac je odobren prvenstveno za sanaciju financijskog sustava, a predvodnici pada DJ su upravo banke. Hvala unaprijed
Nema euforije jer izglasavanje kasni 15 dana a s time i lova.
Najbitnije je da su oni pumpe za upumpavanje uspjeli postaviti [wink]
Ako ste mislili da ne može gore grdno ste se prevarili:
California asks Fed for $7B loan
"California may need a $7 billion emergency loan from the Federal government for day-to-day operations and to pay teachers’ salaries, nursing homes, law enforcement and every other State-funded service this month, Gov. Arnold Schwarzenegger warned in a letter sent Thursday to the U.S. Treasury secretary.
California’s governor warned that a number of states are facing the same cash flow crunch this month, but his state is "so large that our short-term cash flow needs exceed the entire budget of some states.
Lockyer said that unless the national economic crisis subsides and California can secure private short-term loans "the State’s cash reserves would be exhausted near the end of October."
Još malo pa će Schwarzenegger morati sam plaćati policiju i vatrogasce.
Nadam se da nije previše uložio u dionice [bye]
Još malo pa će Schwarzenegger morati sam plaćati policiju i vatrogasce.
Nadam se da nije previše uložio u dionice [bye]
Brini ti svoju brigu, a ja ću kao i obićno izać kao pobjednik. Žicaju svi, pa bum i ja.