3000 dilera će propasti u americi u slijedeće dvije godine,banke su gotovo prestale financirati kupnju automobila,mislite da samo američke aute prodaju….?
Ovi po običaju lažu
3000 dilera će propasti u americi u slijedeće dvije godine,banke su gotovo prestale financirati kupnju automobila,mislite da samo američke aute prodaju….?
Ti mora da si grdno strado kad si se od optimiste koji je bio ubjeđen da IGH ide na 20 000 i kusur pretvorio u ovo danas ili se ne znaš nositi sa gubitcima.
pozdrav
Gasnogovornik IGH na neodređeno.
Šta je DAVIDS nisi više glasnogovornik sad si Mučnogovornik.
[lol]
Briga te a to što palamudiš ljudima bezveze spada isto u odnose sa javnošću. [lol]
Ovo rokanje je počelo odmah nakon izglasavanja i izgleda mi kao da se neko veliki programirano naglo iskrcao i samim time povukao nekolicinu manjih!
Evo, pomalo se oporavljaju
E sad, bankari mi kažu drugačije, pogotovo za Unicredito.
[/quote]
Oni ni ne znaju tko će im biti gazda,zabu izimaju španjolci…lijepa akvizicija…
[/quote]
Imate li kakav link za ovu tvrdnju ili je to samo rezultat vaših frustracija.
Ti mora da si grdno strado kad si se od optimiste koji je bio ubjeđen da IGH ide na 20 000 i kusur pretvorio u ovo danas ili se ne znaš nositi sa gubitcima.
pozdrav
[/quote]
Ne brinem se za igh pošto sam ga po 3,7k kupovao,dividenda je pokrila HT i nešto sitno ima minusa,pozicija casha dobra(hvala Ivek),čekamo pad,čekajte samnom neće vam biti žao jer će kupci uskoro biti najtraženija roba cash is king