Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kongres potpisao prvi paket od 250 B$, a market im vraća ovako.
Dow Jones Industrial Average 10,520.60 2:50pm ET Down 310.47 (-2.87%)
NASDAQ COMPOSITE 1,987.06 2:51pm ET Down 82.34 (-3.98%)
S&P 500 INDEX,RTH 1,119.44 2:51pm ET Down 41.62 (-3.58%)

Kad vide da ovih prvih 250 B$ ne utječe na market, mislim da neće biti slijedećih paketa.
Cilj Kongresa je da postepeno unosi novac u market, ali poslie današnjeg dana, mislim da će shvatiti
da je to samo bačeni novac u vjetar.

Kad vide da ovih prvih 250 B$ ne utječe na market, mislim da neće biti slijedećih paketa.
Cilj Kongresa je da postepeno unosi novac u market, ali poslie današnjeg dana, mislim da će shvatiti

danas crveni a sutra zeleni i tako sve do izbora

Poslije ovakvog razvoja dogadjaja ne znam kakav bi to pozitivni impuls trebao da se krene prema gore??
http://www.finviz.com/

Bojim se da se ne ispostavi da je to samo jedna skupa americka igra iz koje ce oni izaci na normalu, a ostali kako im bude???

Potpuno se slažem, bolje da te pare investiraju u ZSE, s 250 milijardi USD, nema greške da ćemo rasti
[lol]

Poslije ovakvog razvoja dogadjaja ne znam kakav bi to pozitivni impuls trebao da se krene prema gore??
http://www.finviz.com/

Bojim se da se ne ispostavi da je to samo jedna skupa americka igra iz koje ce oni izaci na normalu, a ostali kako im bude???

danas crveni a sutra zeleni i tako sve do izbora
[/quote]

A mi sve niže i niže, jer naravno neizvjesnost na nas utječe isto kao i na Amere.

Šta nervoza , i Maminju padaju dionice, pa će bit trignla za cigiće na plesu ako Dinamo uspije proći u ligu Uefa [lol]

Ipak, nemogu vjerovati da suoceni sa sutrasnjim pozitivnim glasanjem shortevi zatvore na -sadasnjih -350!! ! Evropa i Azija su nocas imali pristojne oporavke i stabilizirali se u iscelkivanju tog billa .. Mislim iako su zabranili shortanje Financijslih dionica nisu zabranili shortanje indexa i sl i to se sada odvija. To mi je malo ALARMANTNO kao da ce se sve resetirati i poceti sa jos nizih levela sutra.. Ako DOW ne dopliva na jedno -250 (barem sto pointa iznad ovog sada ) sutra bi moglo biti gusto sa billom ili bez njega!

Vele na TV (Bob Pisani) da trejderi na flooru govore da je ovo zabrinutost za sezonu zarada koja zapocinje! Mora biti nesto osim billa- velim ja (Optionmaster )

Tako govori ovaj trejder iz Kanade

US pobjednik dana
ExpressJet Holdings Inc.
Prev Close 0.18$
Volume 329,336 $
Price 1.81$
Change 907.44% [lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ipak, nemogu vjerovati da suoceni sa sutrasnjim pozitivnim glasanjem shortevi zatvore na -sadasnjih -350!! ! Evropa i Azija su nocas imali pristojne oporavke i stabilizirali se u iscelkivanju tog billa .. Mislim iako su zabranili shortanje Financijslih dionica nisu zabranili shortanje indexa i sl i to se sada odvija. To mi je malo ALARMANTNO kao da ce se sve resetirati i poceti sa jos nizih levela sutra.. Ako DOW ne dopliva na jedno -250 (barem sto pointa iznad ovog sada ) sutra bi moglo biti gusto sa billom ili bez njega!

Vele na TV (Bob Pisani) da trejderi na flooru govore da je ovo zabrinutost za sezonu zarada koja zapocinje! Mora biti nesto osim billa- velim ja (Optionmaster )

Tako govori ovaj trejder iz Kanade

Tržište je apsolviralo famozni bailout još tamo prilikom najave istoga, onim svjetskim rallyem.

Svi već računaiju da je isti gotova stvar. Ono što ih plaši je stanje ekonomije

Sjećate se onih rezanja kamata početkom godine sve tamo do 4 mjeseca.

Uobičajeno je da se neki razultati počnu pokazivati nakon nekih 6 mjeseci.

Sada, po svemu sudeći razultati su izostali, housing još nije dotaknuo dno, svi ekonomski pokazatelji i dalje su negativni, ne daju naznaku nekog dna, a FED nema više municije i puno prostora za djelovanje.

I kako Faber reče neki dan, FED je prvi put u povijesti uspio izazvati pad svega. Oborio je cijene nekretnina, dolara, nafte, obveznica i dionica.

To je ono što ih plaši i zbog čega Grizli i dalje bjesni.

evo kako to izgleda potkraj trgovinskog dana……………..JAZOVKA brate mili……. [bye]
ako ovako nastave, neće se stići iskrcati ni najbliži bušmanovi prijatelji i svojta

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Evo nam USE, nase i podase. Rascopala se ko zrela lubenica, a takva je i boja. CRVENA

Dow Jones Industrial Average 10,482.53 4:03pm ET Down 348.54 (-3.22%)
S&P 500 INDEX,RTH 1,114.42 4:03pm ET Down 46.64 (-4.02%)
NASDAQ COMPOSITE 1,976.72 4:03pm ET Down 92.68 (-4.48%)

Butiga zatvorena za danas.

DOW -3,22%
NASDAQ -4,48%
S&P -4,02%

Dolar +1,64%

Dionice padaju a dolar raste.
Nadam se da je svima sad jasno da bailout sutra neće proći.
Ali svejedno bi to trebalo prijaviti Samodolu i Uskoku.
Pa majku mu poljubim, zabrane shortanje i svejedno sve pada li ga pada.
To je čista prevara i zavjera onih masona i tepisona.
[bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

New Report

Close