Futures
Dow 1 -1.39%
S&P 500 -1.54%
Nasdaq 100 -1.71%
Kad ovi nesretnici glasaju veceras?
Da li ce to biti validno danas ili treba potvrdu glasanja u predstavnickom domu?
Futures
Dow 1 -1.39%
S&P 500 -1.54%
Nasdaq 100 -1.71%
Kad ovi nesretnici glasaju veceras?
Da li ce to biti validno danas ili treba potvrdu glasanja u predstavnickom domu?
kad si zadnji put gledo.
Dow Jones Industrial Average 10,650.51 10:53am ET 200.15 (-1.84%)
S&P 500 INDEX,RTH 1,143.15 10:53am ET 23.21 (-1.99%)
izglasavanje banana.
A kaj drobiš gluposti na tri teme, deset postova, prodaj sve makni se sa burze, kupi kuglice i farbaj ih, dolazi Božić, zaradi na tome pa se vrati kad sve bude na nuli.
Kakva je to ekipa koji provede cijeli dan na forumu šireći paniku.
Da sam na tvom mjestu i mislim da je katastrofa prodo bi sve, išo bi brat kestene, uvozio bi cipele iz kine ili bilo šta, zaboravio bi burzu.
Dubioza se produbljuje sve vise i vise.
A kaj drobiš gluposti na tri teme, deset postova, prodaj sve makni se sa burze, kupi kuglice i farbaj ih, dolazi Božić, zaradi na tome pa se vrati kad sve bude na nuli.
Kakva je to ekipa koji provede cijeli dan na forumu šireći paniku.
Da sam na tvom mjestu i mislim da je katastrofa prodo bi sve, išo bi brat kestene, uvozio bi cipele iz kine ili bilo šta, zaboravio bi burzu.
Istina, idem farbat kuglice, možda na njima nešto i zaradim, kad je ovdje banana [bye]
EU se pred kraj naglo oporavila, nadam se sa dobrim razlogom! [pray]
Evo i dow ispod 1%
Nekima je sada žao, što nisu ulagali u burzu preko bare … imali bi puno manje gubitke [lol]
Drugari ima li nesto novo iz americkog senata?? Bilo kakva vijest???
Jesu li krenuli sa glasanjem??? Kada bi se mogli ocekivati neki konkretniji rezultati??
Senate Approval Predicted; House Likely to Vote Friday
Vaš link
UP UP
Banke su u problemima i već godinu dana praktički nema novca za nove investicije.Sad dolazi vrijeme kad će poduzeća početi pokazivati slabosti i lošije rezultate što će dodatno razočarati već razočarane investitore i kreće novi val rasprodaje.Treba ostati sa strane i "ne hvatati nož koji pada",bit će super poduzeća slijedeće godine po super diskontnim cijenama.
Vjerovatno će 11 i 12 mjesec biti u znaku rasta zbog nariktavnja statistika ali oporavka još nema ni iz blizu!
Bailout Would Only Prolong Crisis: Jim Rogers
Bailout Will Just Makes Things Worse: Jim Rogers
Vaš link
The failure of Monday’s vote on the $700 billion bailout package—which these Republicans doubt is likely to cause an economic “doomsday” scenario—emboldened the group to press forward with its own plan, sources said.
Vaš link
UP UP
Drugari ima li nesto novo iz americkog senata?? Bilo kakva vijest???
Jesu li krenuli sa glasanjem??? Kada bi se mogli ocekivati neki konkretniji rezultati??
budi bez brige…ja ču ih sigurno čekati…to je negdje oko 12.30 po našem vremenu, odnosno u 7 pm njihovo vrijeme….
imam i jednu novu vijest…izgleda da će plan biti usvojen 100%..
zašto?
upravo sam gledao ove papke..i sada oni koji su štrajkali pred wallstreetom, i oni mali ljudi, i oni mali poduzetnici MOLE senat da usvoje plan jer znaju kaj ih slijedi…
neki ljudi tj. poduzetnicu su ovaj tjedan tražili kredit za nastavak poslovanja i naravno nisu ga dobili..te su sada mali ljudi željni plana…
stoga neznam kome nije u interesu…
+ ovih dana se banda iz kongresa ukrcava te smo uskoro spremni za rast…
javim kada ima nešto novo…
lp