Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo malo štampice
http://www.jutarnji.hr/novac/clanak/art-2008,9,30,,135330.jl

joj, joj, joj [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

a di je stotica
šala mala

a di je stotica
šala mala

evo

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nisam pratio forum zadnja 2 dana, ali još jučer sam rekao , a danas ponovio, dogovor će biti postignut, a odio ovih koji su isti opstruirali, jučer je kupovao u onom potopu.

Mogla bi ovo ispasti jedna od većih prjevara u USA, Anka partizanka je najsumnjivija u tom pogledu.
mislim, ipak,budimo realni…to je Amerika, zar ne?

kaj se ti javljaš?

ti si se kurč… da crobex neće na 3200 i to si bio toliko bolesno siguran da si rekao da češ hodat trgom gol ako padnemo..kaj sada, ja imam spremljenog novinara koji čeka a tebe nema?

kaj je to bila samo trenutak bahatosti ili?
kakve su tvoje prognoze?

treba li kupovati ingru na 60k?
pa ti si meni kao i ivana…možda ti je sestra ili žena?

p.s. kaj veliš na croby ispod 3200…kada ćemo te slikati na trgu?
ili si se ukakio?
[/quote]

Dečec, a kaj se sekiraš daj mi reci?
Nisi valjda u gubitku?
Je pa dionice su dugoročno ulaganje to te nitko nije naučio.
Uostalom trebao si , kao i ja do sada stvoriti zalihu kako bi lakše podnio ovaj pad.
Nisi valjda krenuo investirati sa HT-om?
U tom slučaju su mi jasne tvoje frustracije.

Zašto upličeš Ivanu u to, kakve ja veze sa njom imam, krivo ti je kaj te žena šiša na burzi?
I mene šiša jedna žena, ako ti je tako lakše…u frizerskom salonu naravno.

Što se tiče Ingre na 60 000, nigdje nisam napisao da je treba kupovati na 60 000, kao niti bilo koju drugu dionicu. Dečec, trebalo je to prodati na 60 000, kak sad stvari stoje, ali lako se sad praviti pametan, kada je cijelo tržište palo.

Što se šetnje tiče, pa neću valjda sada šetati, hladno je, treba pričekati slijedeće ljeto, pa da ispunim obečanje. Kužiš?
Iz tvog posta se vidi tvoja frustracije, bome su ti nemali gubici, a ja sam ti izgleda kriv.
Pa hvala ti lijepo što mi pridodaješ toliku važnost. [rolleyes]

P.S. Nisi izgubio , dok nisi prodao..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Stiži izvješća 3Q u Americi, baš me zanima kako će proći [bye]

Kolega ne radi mi PM, pa Vam ovaj putem zahvaljujem na "lijepim" riječima.
Baš ste mi dali volju da ponovno aktivnije pišem na forumu, hvala lijepo.
[thumbsup]

P.S. Ne razumijem čemu zahtjev za prijateljstvom?
Valjda ide svim članovima foruma, pa tako i meni, ali to onda nema smisla ne mislite li kolega tako?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[thumbsup]

Piši, piši, ionako nas je sve manje. [thumbsup]

[thumbsup]

Piši, piši, ionako nas je sve manje. [thumbsup]
[/quote]

Ma kolega looser mi je baš dao volju, jako je riječit i elokventan, ako me razumiješ.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi*

nemam gubitaka stari..ako ne sječaš ja sam taj koji je drukao da idemo dole i to u pakao…dok si se ti pravio pametan i govorio da idemo up up…

nema gubitaka..samo je veselje…
a ako ti vidiš frustracije onda si malo bedast..

dugo te nisam vidio pa sam se sada sjetio tebe i tvojih drukerskih postova…
a to da si drukao za ingru to znaju i male ptice…

btw dečec ti je u gačama

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ma kolega looser mi je baš dao volju, jako je riječit i elokventan, ako me razumiješ.

Zar ga ne prepoznaješ?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Zar ga ne prepoznaješ?

[/quote]

Evo što je jutros širio po forumu..

Panika ljudi moji. Bješte dok smo živi, hahahahahahah.

Nisam pratio forum zadnja 2 dana, ali još jučer sam rekao , a danas ponovio, dogovor će biti postignut, a odio ovih koji su isti opstruirali, jučer je kupovao u onom potopu.

Mogla bi ovo ispasti jedna od većih prjevara u USA, Anka partizanka je najsumnjivija u tom pogledu.
mislim, ipak,budimo realni…to je Amerika, zar ne?

kaj se ti javljaš?

ti si se kurč… da crobex neće na 3200 i to si bio toliko bolesno siguran da si rekao da češ hodat trgom gol ako padnemo..kaj sada, ja imam spremljenog novinara koji čeka a tebe nema?

kaj je to bila samo trenutak bahatosti ili?
kakve su tvoje prognoze?

treba li kupovati ingru na 60k?
pa ti si meni kao i ivana…možda ti je sestra ili žena?

p.s. kaj veliš na croby ispod 3200…kada ćemo te slikati na trgu?
ili si se ukakio?
[/quote]

Dečec, a kaj se sekiraš daj mi reci?
Nisi valjda u gubitku?
Je pa dionice su dugoročno ulaganje to te nitko nije naučio.
Uostalom trebao si , kao i ja do sada stvoriti zalihu kako bi lakše podnio ovaj pad.
Nisi valjda krenuo investirati sa HT-om?
U tom slučaju su mi jasne tvoje frustracije.

Zašto upličeš Ivanu u to, kakve ja veze sa njom imam, krivo ti je kaj te žena šiša na burzi?
I mene šiša jedna žena, ako ti je tako lakše…u frizerskom salonu naravno.

Što se tiče Ingre na 60 000, nigdje nisam napisao da je treba kupovati na 60 000, kao niti bilo koju drugu dionicu. Dečec, trebalo je to prodati na 60 000, kak sad stvari stoje, ali lako se sad praviti pametan, kada je cijelo tržište palo.

Što se šetnje tiče, pa neću valjda sada šetati, hladno je, treba pričekati slijedeće ljeto, pa da ispunim obečanje. Kužiš?
Iz tvog posta se vidi tvoja frustracije, bome su ti nemali gubici, a ja sam ti izgleda kriv.
Pa hvala ti lijepo što mi pridodaješ toliku važnost. [rolleyes]

P.S. Nisi izgubio , dok nisi prodao..
[/quote]
oprostite znam da nije mozda lijepo ali moram dati jedan komentar na ovo
Dragi Gospodine Plavi,molim Vas da se ne ljutite ali stvarno mislim da nije korektan Vas odgovor ovome cijenjenome forumasu.ispravite me ako gresim
nemojte se ljutiti ali ima dosta ljudi kojima nejde ko Vama na burzi i to je činjenica
kako mi je jako drago da Vama dobro ide,tako mi je isto jako zao sto dosta ljudi dobro i nejde i sa njima se suosjecam.Cak Vam moram priznati da Vam nikada ne bih rekao da mi se ne svidja ovaj Vas post da slucajno nisam pratio sto pisete na temi ingra pa ako ne zbog drugih onda prvenstveno radi sebe malo si dajte truda i prolistajte sta ste pisali na temi ingra unazad godinu dana i malo vise
lepo Vas molim najte mi kaj zameriti jer Vas ja shvacam da ste malo poviseni jer Vas dobro ide ali Vas lijepo molim da ipak imate malo vise socijalne osvjestenosti prema drugim forumasima jer ipak imate barem 2 zajednicka interesa u zivotu a vjerojatno i vise pa ste uspostavili socijalni kontakt na vise od dvije smjernice u zivotu
kolege ste po forumu i po interesu za ulaganje u dionice
nadam se da cete ovu moju opasku prihvatiti
srdacno Vas
pofuk
prijatna vece

Zar ga ne prepoznaješ?

[/quote]

Ne , ne pratim u zadnje vrijeme toliko zbog obveza, pošalji na PM… [cool]

BTW…

Vidim da su europski ulagaći puno educiraniji i pametniji od naših, cijela EU danas završila većinom u plusu, DJI trenutno + 440 bodova day high, a SP500 trenutno skoro 5 % u plusu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close