Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pardon, Republikance

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Mislim da bu amerima postalo jasno (ak vec nije) da im je Clinton bio najbolji predsjednik ikad (skup sa svojom administracijom)

Nancy Pelosi,

ta mu dođe kao Šeks ili Bebić … [lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

Zaista je zena dobra. Kakva Sarah Palin…

Uglavnom ili ce donijeti odluku jednoglasno i tako poslati poruku marketu da ih podupiru ili nece biit nista od toga.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Nancy Pelosi,

ta mu dođe kao Šeks ili Bebić … [lol]
[/quote]
Puno puno pametnija…
Zasita neznam zasto se ona ne kandidira za predsjednicu a ne Hilary.
Ako imate vremena…

Dečki moji, treba učiti…Ulagati u znanje…Da smo učili na vrijeme ovakve greške nam se ne bi dešavale…..
No, ono što danas znamo da će novog glasanja biti, ali ono neće biti prije četvrtka….

Do ćetvrtka će svašta da bidne.
Pogledamo.
Vaš link
Opći krkljanac.
Ako se to prenese kod nas na ZSE, biti ćes svega.

Mislim da bu amerima postalo jasno (ak vec nije) da im je Clinton bio najbolji predsjednik ikad (skup sa svojom administracijom)

Ovo što je Bush napravio Americi je gore nego da su Bin Ladena postavili za predsjednika!

švicarci otvorili sa -2 i sada su na -1,5

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Zatvaraj burzu.
Jel danas bajram?

Sinoć pred kraj trgovanja na NYSE index se vratio na nekih -400 a onda uz ogroman volumen u nekoliko minuta pao preko 300 bodova. Oćito fire sale. Kupaca naravno nije nedostajalo.

Pa EU i ne otvara tako loše kako su najavljivali neki da ce biti potop u granicama -1 do -2% a i azija nije katastrofalno pala

Sinoć pred kraj trgovanja na NYSE index se vratio na nekih -400 a onda uz ogroman volumen u nekoliko minuta pao preko 300 bodova. Oćito fire sale. Kupaca naravno nije nedostajalo.

je baš sam gledao … u jednom trenutku minus 300 .. pa minus 500 … pa opet minus 300 … zanimljivo je pogledati svijeće intraday …

I love the Smell of Profits in the Morning

Ma boli mene neka stvar za te strane banke, nego što je s našim bankama, pa onbe pojma nemaju što rade. Sve živo kreditiraju kratkoročnim kreditima, naročito stambenu izgradnju koja je u Qurcu.
Što kad dužnici ne budu mogli više vraćati silne kredite koje su podigli za izgradnju sumanutih količina stanova i poslovnih prostora.
Jazovka, eto šta.
A risk management im je na razini osnovne škole, ako ne i vrtiča.

New Report

Close