Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

je, pa ko bi onda buljookome dao placu.

I strucnjaku Motusicu.

daj budi ozbiljan………što ti je motušić kriv……….čovjek je ok

za razliku od onog ljigavca stojića [bye]
[/quote]
za covjeka koji nezna razliku izmedju enterprise value-a i equity value-a, za covjeka koji jedan dan kaze sad je prilika za kupnju pa drugi dan kaze apstinirajte od dionica radi neizvjesnosti za covjeka koji samo misli kad ce novi tulum napraviti i kako urediti lounge bar na burzi mogu reci sto hocu.
A isfurava se na nakog savjetnika.
Cak mi je Kardum i drazi.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Dobar dan.
Mislim da je realno očekivati rezanje kamatne stope od strane FED-a i to već u slijedećih par dana.
To je još jedini korak koji im je preostao i u slučaju da bailout paket prođe i u slučaju da ne prođe.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Pošto prosječno priglupom ameru treba oko 48h da shvati sve moguće reperkusije, a vidjevši reakcije na Wall Streetu, nakon toga će više manje svi s odobravanjem dočekati neizbježno usvajanje bailouta.

[koji samo misli kad ce novi tulum napraviti i kako urediti lounge bar na burzi
/quote]

dobro ga je uredio, sad barem burza izgleda kao burza a ne kao ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena kako je izgledala prije iako je i Marinko Papuga čovjek na mjestu.
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Dobar dan.
Mislim da je realno očekivati rezanje kamatne stope od strane FED-a i to već u slijedećih par dana.
To je još jedini korak koji im je preostao i u slučaju da bailout paket prođe i u slučaju da ne prođe.

samo dokaz da im je namjera nabildati vanjskotrgovinski suficit i tako smanjiti zaduženost

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Tražim po netu neku dobru vijest za ovo zelenilo futuresa u Americi, ali nigdje ništa….Jel ima ko ideju ??

gaca.
Zezaju nas jenkiji, a na kraju ce sve biti OK, usvojit ce oni taj plan, nemajo drugealternative,ko ima keša oviha dana, ima priliku za dobru zaradu, a ko je u dionicama i nema straha od margin calla,neka gasi komp i upali ga za par dana, bice ugodno iznenađen..

Dečki moji, treba učiti…Ulagati u znanje…Da smo učili na vrijeme ovakve greške nam se ne bi dešavale…..
No, ono što danas znamo da će novog glasanja biti, ali ono neće biti prije četvrtka….

Preporučujem skidanje dokumentaraca o masonima.
Upravo to radim. U njima piše gdje bi mogli zaavršiti.

Upravo se dešavaju preuzimanja "penny on dollar" svaki dan..

RING OF POWER
Zeitgeist,
David Icke…itd.

Jeste li znali da serijal fomova o Harry Potteru posjeduju……Lehman Brothers, Goldman Sachs (iluminati po porijeklu) [wink]

Daj neki link ili slicno. Inace Paulsona neki vec vide kao novog Mesiju koji ce povesti zidovski narod u konacnu pobjedu (to bi vjerojatno znacilo da ove mega banke kupe sve ostale banke na svijetu)

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Dobar dan.

samo dokaz da im je namjera nabildati vanjskotrgovinski suficit i tako smanjiti zaduženost
[/quote]

A povecati sta : ….. ? I sjebati se skroz u roku od : ……. ?

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Pošto prosječno priglupom ameru treba oko 48h da shvati sve moguće reperkusije, a vidjevši reakcije na Wall Streetu, nakon toga će više manje svi s odobravanjem dočekati neizbježno usvajanje bailouta.

Misu oni glupi ni najmanje. Ima nekoliko koincidencija koje su intrigantne.
S and P je jučer na vrijednosti izgubio ravno 700 milijardi dolara!!!
Kakva je to poruka i kome? Istovremeno nekoliko sati prije glasovanja FED je otvorio dodatni swap od 330 milijardi dolara za podizanje likvidnosti u financijskim sustavima diljem svjeta.
Senat će izglasovati zakon u srijedu jer se javno mijenje velikom mjerom okrenulo u korist zakona, a onda po običaju, slijedeći ponedjeljak će zakon potpisati predsjednik. Predstavnički dom ima dakle još ponavljanje gradiva najvjerojatnije u četvrtak.

@Mavan
Danas je dan za one sa najcvrscim zivcima.
Pozdravljam tvoju odluku…podrzavam i poduzimam nista sa svojim…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Nancy Pelosi, bas sam poslusao cijeli govor.
Sve stoji na mjestu, iskreno.
Busha su skroz nagazili.
Mislim da ce uci u povijest kao najgori americki predsjednik.

Napala je sa pravom Amerikance.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close