daj budi ozbiljan………što ti je motušić kriv……….čovjek je ok
za razliku od onog ljigavca stojića [bye]
[/quote]
za covjeka koji nezna razliku izmedju enterprise value-a i equity value-a, za covjeka koji jedan dan kaze sad je prilika za kupnju pa drugi dan kaze apstinirajte od dionica radi neizvjesnosti za covjeka koji samo misli kad ce novi tulum napraviti i kako urediti lounge bar na burzi mogu reci sto hocu.
A isfurava se na nakog savjetnika.
Cak mi je Kardum i drazi.
Dobar dan.
Mislim da je realno očekivati rezanje kamatne stope od strane FED-a i to već u slijedećih par dana.
To je još jedini korak koji im je preostao i u slučaju da bailout paket prođe i u slučaju da ne prođe.
Pošto prosječno priglupom ameru treba oko 48h da shvati sve moguće reperkusije, a vidjevši reakcije na Wall Streetu, nakon toga će više manje svi s odobravanjem dočekati neizbježno usvajanje bailouta.
[koji samo misli kad ce novi tulum napraviti i kako urediti lounge bar na burzi
/quote]
dobro ga je uredio, sad barem burza izgleda kao burza a ne kao ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena kako je izgledala prije iako je i Marinko Papuga čovjek na mjestu.
[lol]
Dobar dan.
Mislim da je realno očekivati rezanje kamatne stope od strane FED-a i to već u slijedećih par dana.
To je još jedini korak koji im je preostao i u slučaju da bailout paket prođe i u slučaju da ne prođe.
samo dokaz da im je namjera nabildati vanjskotrgovinski suficit i tako smanjiti zaduženost
Tražim po netu neku dobru vijest za ovo zelenilo futuresa u Americi, ali nigdje ništa….Jel ima ko ideju ??
gaca.
Zezaju nas jenkiji, a na kraju ce sve biti OK, usvojit ce oni taj plan, nemajo drugealternative,ko ima keša oviha dana, ima priliku za dobru zaradu, a ko je u dionicama i nema straha od margin calla,neka gasi komp i upali ga za par dana, bice ugodno iznenađen..
Dečki moji, treba učiti…Ulagati u znanje…Da smo učili na vrijeme ovakve greške nam se ne bi dešavale…..
No, ono što danas znamo da će novog glasanja biti, ali ono neće biti prije četvrtka….
Preporučujem skidanje dokumentaraca o masonima.
Upravo to radim. U njima piše gdje bi mogli zaavršiti.
Upravo se dešavaju preuzimanja "penny on dollar" svaki dan..
RING OF POWER
Zeitgeist,
David Icke…itd.
Jeste li znali da serijal fomova o Harry Potteru posjeduju……Lehman Brothers, Goldman Sachs (iluminati po porijeklu) [wink]
Daj neki link ili slicno. Inace Paulsona neki vec vide kao novog Mesiju koji ce povesti zidovski narod u konacnu pobjedu (to bi vjerojatno znacilo da ove mega banke kupe sve ostale banke na svijetu)
Dobar dan.
samo dokaz da im je namjera nabildati vanjskotrgovinski suficit i tako smanjiti zaduženost
[/quote]
A povecati sta : ….. ? I sjebati se skroz u roku od : ……. ?
Pošto prosječno priglupom ameru treba oko 48h da shvati sve moguće reperkusije, a vidjevši reakcije na Wall Streetu, nakon toga će više manje svi s odobravanjem dočekati neizbježno usvajanje bailouta.
Misu oni glupi ni najmanje. Ima nekoliko koincidencija koje su intrigantne.
S and P je jučer na vrijednosti izgubio ravno 700 milijardi dolara!!!
Kakva je to poruka i kome? Istovremeno nekoliko sati prije glasovanja FED je otvorio dodatni swap od 330 milijardi dolara za podizanje likvidnosti u financijskim sustavima diljem svjeta.
Senat će izglasovati zakon u srijedu jer se javno mijenje velikom mjerom okrenulo u korist zakona, a onda po običaju, slijedeći ponedjeljak će zakon potpisati predsjednik. Predstavnički dom ima dakle još ponavljanje gradiva najvjerojatnije u četvrtak.
@Mavan
Danas je dan za one sa najcvrscim zivcima.
Pozdravljam tvoju odluku…podrzavam i poduzimam nista sa svojim…
Nancy Pelosi, bas sam poslusao cijeli govor.
Sve stoji na mjestu, iskreno.
Busha su skroz nagazili.
Mislim da ce uci u povijest kao najgori americki predsjednik.
Napala je sa pravom Amerikance.