kakvu će amerikanci predstavu izvesti za svjet kada ga na kraju izglasaju acijeli svijet ni krivi ni dužni padnu u neslućene dubine.
i na kraju sve ste sebi sami krivi mi spašavamo svoje tržište a kako to je naš problem.
neka ih je Putin odjebao volim nego išta!
Geldo sam jučer futurese za vrijeme trgovanja i mislim si zašto su tak crveni ako plan treba proći ??? Moram priznati da sam skoro sve prodao…Izgleda da su neki znali da neće proć…
Ono što je čudno danas je da su futuresi sada zeleni. I to dobro zeleni !? Što im sad pak to znači….
Zezaju se, pa cijeli svijet ovisi o njima, Europa ima novi naziv: Sjedinjene Američje države br. 53, a Azija br. 54, dok su Australija i Oceanija na br. 55. Znači, ukidanje prijašnjih naziva ili ostavljanje čisto zbog raspoznavanja bilo jednom jedna….Nema se tu što reći, to je tako, kao što pohlepa uzrokuje ogroman rast, tako i strah uzrokuje ogroman pad, dokle? To nitko ne zna, ali da su dionice sve jeftinije, to stoji, da treba imati muda, to stoji. [thumbsup]
Tražim po netu neku dobru vijest za ovo zelenilo futuresa u Americi, ali nigdje ništa….Jel ima ko ideju ??
Tražim po netu neku dobru vijest za ovo zelenilo futuresa u Americi, ali nigdje ništa….Jel ima ko ideju ??
Možda je to zelenilo u odnosu na jučerašnjih -8-9%?
Ne mogu baš beskonačno padati svaki dan, više onako svaki drugi [lol]
Jučer su se crvenili preko 7%, a danas su "u zelenom" jedva 0,3 max. Ukupno jad i bijeda od zelenila.
Mislim da je za danas najprikladnije dobro se opskrbit ronilačkom opremom i dobro provjerit stanje boca sa zrakom. Nekak mi se čini da će uron biti i dug i dubok… [cry]
pozitivna očekivanja po sistemu gore ne može, može li gore?
[sad]
Normalno da imaju ideju …
svi blejite ko ovce … plan će se izglasati … što je vama ?!?!?
cijela Amerika, gotovo svako kućanstvo ovisi o Wall Streetu … mirovine, socijalna osiguranja, osiguranja života … sve je vezano za WS …
i sada bi 70% amerikanaca da se ne uleti s 700 mlrd. … moš mislit …
osim toga, glasanje nije gotovo … tko je lud i očekivao da će biti gotovo … trenutak je takav da se može ucijenjivati …
osim toga Bush to može provući i bez senata …
najžalosnije je to što će danas opet neki pametni mirovinac po bidu … tipujem na RBA …
Moja odluka za danas pala. Ne radim a ma baš aništa s portfeljem. Izglasat će oni tih 700 milja jer alternative nema, odigrali su ovu igru ječe da se određena ekipa nakrca. Danas bježat van mislim da je prekasno. Malo ćemo bunarit dok se ne "dogovore", a onda se ekspresno vratiti na jučerašnje razine. Tko ima casha omastit će brk bogato ukratkom vremenu, tko je u dionicama veća mu je vjerohatnost da će se zaj… izlazom pa ulazom nego da će pogoditi vrijeme jer kad so dogovore otvaramo u pozitivnim blokadama kao što ćemo vjerojatno danas u negativnim (samo da ih ne probijemo).
Mogao bih sada apelirati ne dajte se ljudi u paniku ovaj današnji pad ne može dugo trajati ali pritisak fondova će danas biti mnogo učinkovitiji i stampedo je neizbježan, a ako se ameri već večeras dogovore bit će sutra krokodilskih suza ali će biti kasno. Ne kažem da će burza ozdraviti preko noći ali da može crobex u jednom danu vratiti se na 3200 mislim da može (već viđeno), a i to je puno s obzirom koje će dno danas dotaknuti.
Tko može nek ostane hladne glave danas (neće biti lagano), ako do sada nemate plan i dva rezervna bolje ništa ne raditi. Lijep je dan, možda neka šetnja, kavica, trčanje, tko je sada na poslu i i ima slab želudac danas je eto prilika da se skoncentrira potpuno na posao (ili na kolegicu u uredu) [lol] [lol]
najžalosnije je to što će danas opet neki pametni mirovinac po bidu … tipujem na RBA …
A sto te to cudi, Ptico nebeska? Pa i mirovinci su naucili kako se trguje na ZSE, naucili ‘šortati’ od ljudi na ovom forumu [lol] (kupi skuplje, prodaj jeftinije kad vidis da pada, onda kupi jos jeftinije, pa potom opet prodaj jer vidis da to jos ide dole)