Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo do sada je bio mali medo. Danas mu je došla mama.

Armagedon je blizu!

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

do kad bi Ameri trebali donijeti odluku,jel ko kaj čitao?

U petak, ali pošto većinu u Senatu drže demokrati, a Obama je njihov predsjednički kandidat i najvjerojatnije budući predsjednik SAD-a, a on se jasno izjasnio o "planu" i što o njemu misli, pa Vi sami prosudite kako bi to moglo sve skupa završiti!

Moguće solucije razvoja navedene situacije sam iznio u svom prošlom postu, tako da sada imate odgovore na Kada, zbog čega i što "ako".

[/quote]
Plan će biti usvojen 100% to i ti znaš.

Ako si za okladu ako bude usvojen da u potpisu staviš ja sam jedan obični lažov a ako ne budu usvojen ja ću to staviti.
[/quote]

Evo, ja bih molio kolegu Samprasa, kad je već bio toliko bezobrazan i arogantan,te se na ovakav način postavio, da sad u svoj potpis stavi "JA SAM JEDAN OBIČNI LAŽOV" , prizna da nema blage veze o burzi i kretanjima u svijetu te se ispriča kolegi Mamusu.
Mislim da bi to bilo u redu i apeliram na kolegu Samprasa da nam pokaže svu veličinu svog karaktera.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

http://www.cnbc.com/id/15840232?video=872066290&play=1
tek na kraju kaze kaj svi znaju sam ko zna iz kojeg razloga odugovlace.

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

A šta ako izglasaju u četvrtak?
Onda će se većina vas odjednom okrenut za 360, sad ste svi pametni i post za postom ponavljate onog prethodnog kako sve propada.

Onda će se većina vas odjednom okrenut za 360, sad ste svi pametni i post za postom ponavljate onog prethodnog kako sve propada.

Mladi kolega, ja bih vas lijepo molio da provjerite koliko je to kad se netko okrene za 360.
Da vam se ne bi dogodilo da vam dionice padnu 200% pa da su vam onda drugi krivi
[thumbsup]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Ma izglasat će sigurno, alternativa ne postoji, predizborno-političke igre,samo treba malo mira i istrpiti dan-dva.

Hmmm, imam jednu konstrukciju odnosno tipičnu priču o zavjeri (ko iz filmova), nekako mi drži vodu (dok me netk ne razuvjeri).
Evo je: -Cijena nafte je bila umjetno napumpana sada je to svima jasno ko dan. Određena skupina ljudi je zaradila enormne količine novca u ekstremno kratkom vremenu. Gdje ga uložiti i kako?! Lupati opet avionima po zgradama i rušiti indekse je već isfurano. Zato je baš zgodno nekoliko senatora "nagovoriti" da drobe o teoriji kako porezni obveznici ne moraju krpati rupe na burzi (iako ih ovo rušenje indirektno mnogostruko više pogađa ali šta prosječan amer zna -ništa).
Index se strovali i novcem od nafte se na popustu kupuje što se stigne. Do dogovora "iznenada" naravno dođe jer alternative zapravo i nema.
Ne zadoravimo u igri su tisuće milijardi dolara, ameri su svoje predsjednike ubijali i za puno manje, kako nebi nekoliko banaka.
Naravno ovo sa glasovanjem je samo posljednji čin (a možda i nije pokazat će vrijeme). Palo mi je to na pamet i prije ovog završnog čina ali sam nekako uvijek optimist i vjerujem u ono dobro u ljudima i smijem se tvorcima teorija zavjere ali neke stvari van zdrave logike jednostavno bodu u oko.
Možda sam fulao skroz ali jedno je razvidno, a to da ovo nema veze sa tržišnom ekonomijom, ovo je čista parodija na takvo ekonomsko uređenje i netko e dobro zabavlja [cool]

Uf, sutra će biti napeto, jedno oko na evropskim indexima, drugo na futuresima onih klauna preko velike bare i prst na obaraču naloga za prodaju. Izađeš, a oni klauni se dogovore naveče pa gledaš sutra dan kako ti dionice bježe pred nosom, ne izađeš, a oni odugovlače danima portfelj ti se dezintegrira pred očima pa sad ti budi pametan (i sretan).
Ili ugasiš sve i upališ cca za Božić i riješiš se svih dilema, briga i poštediš živaca (ako ti od portfelja još nešto ostane [lol] )
Pozdrav svima i puno sreće sutra, jer sama pamet vam puno pomoći neće [lol] [thumbsup]

Ako izglasaju, to će biti samo 700B $, i to neće biti dosta.
Daj čitaj malo.
U banani smo, kako okreneš.

hmm, okrenut će se ali za 180 stupnjeva…..360 je puni krug

Ma izglasat će sigurno, alternativa ne postoji, predizborno-političke igre,samo treba malo mira i istrpiti dan-dva.

…, tri, četri, pet, šest, sedam, pa prođe i drugi tjedan, pa i onaj iza tog, pa dođu izbori, pa tek onda Obama kaže "E sada ću vas ja spasiti".
Samo pitanje je što do tada!?

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Stocks plunge as financial bailout plan fails in House vote; Dow falls more than 735 at lows

http://biz.yahoo.com/ap/080929/wall_street.html

kikiriki, koštice-sport za zube [bye]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

kikiriki, koštice-sport za zube [bye]

kikiriki, koštice, pelene ..

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close