@Mavran… Ovo ti je dobro pitanje .Mislim da bi sutra trebalo pratiti europske indexe koliko će roknuti pa ako ne padnu više od 5% možda i ne bi trebalo prodati odmah na početku…
moje skromno mišljenje….
moje skromno mišljenje je jedva manje od 10%.
Ovo ti je dobro pitanje .Mislim da bi sutra trebalo pratiti europske indexe koliko će roknuti pa ako ne padnu više od 5% možda i ne bi trebalo prodati odmah na početku…
moje skromno mišljenje…. Tko ima keša nek kupuje a tko misli prodavat mislim da se ne isplati jako jeftino davat jer poslje blokade ako dodju friske vjesti opet nece valjat ko je prodo mislim da susamo u prednosti ko ima KEŠ ito postavit se na bid cc -12%
Da je situacija dramatična i ustvari puno gora nego što se mislilo dokazuje slijedeći članak.
Playboy faces possible bankruptcy
"Hugh Hefner has been advised to reduce staff in his multi-million dollar empire to weather the global economic turmoil, the London Telegraph reports. The 83-year-old silk pajama-clad publisher has been advised to cut staff in his New York and Los Angeles offices or face possible bankruptcy.
There’s no official word, but some bunnies could be required to turn in their ears and tails."
Ovo me stvarno potreslo
[bye]
ovo je predobro [lol]
"NBC javlja kako se, prema njegovim izvorima iz Kongreaa, o planu, odnosno njegovim alternativivama ili možebitnim modifikacijama, Predstavnički dom ponovno neće izjašnjavati prije četvrtka ujutro.Razlog za to su židovski blagdani koji započinju sutra." index
bem ti sreću, zbog židova svijet će tri dana drhtati i patiti [lol] pa recite da nije slučajno
[lol] [lol]
Kad će počet izlaziti financijska izvješća za US tržište?
Pogledaj Zeitgeist, pa će ti sve biti jasno.
npr. ovdje:
Neki dan sam napisao da ovi što štampaju lovu u americi rade 24 sata na dan kako bi sve dolare naštampali koje ovaj ben bernanke posuđuje ali sad čitam da će ubacit novih 620 milijardi dolara pa tko god ima štednju u hrvatskoju dolarima taj se grdno zaje..o Jer štednja nakon svih ovih ubacivanja dolara neće ništa vrijediti.
Morat će udvostručiti osoblje za štampanje love??? [lol]
Da je situacija dramatična i ustvari puno gora nego što se mislilo dokazuje slijedeći članak.
Playboy faces possible bankruptcy
"Hugh Hefner has been advised to reduce staff in his multi-million dollar empire to weather the global economic turmoil, the London Telegraph reports. The 83-year-old silk pajama-clad publisher has been advised to cut staff in his New York and Los Angeles offices or face possible bankruptcy.
There’s no official word, but some bunnies could be required to turn in their ears and tails."
Ovo me stvarno potreslo
[bye]
[lol]
http://finance.yahoo.com/q/bc?s=%5EDJI&t=1d&l=off&z=l&q=c&c=
ste snimili volumen na zatvaranju?
neka i indijancima malo [tongue]
National City drops 52 percent
NEW YORK (Reuters) – "Shares of National City Corp dropped more than half on Monday as investors wondered which regional bank might need a merger partner as the sector suffered what analysts called a deepening crisis of confidence.
The big Ohio bank slid $2, or 52 percent, at $1.70 on the New York Stock Exchange. The stock fell more than 25 percent on Friday."
Ovi su bojim se odbankarili svoje
[bye]
Da odbankarili svoje!!!???
Genijalno!!!
[lol] [lol] [lol]
Kad će počet izlaziti financijska izvješća za US tržište?
Ti stvarno zazivaš vraga. Ovo ti danas kod Kmera nije bilo dosta?