Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
BREAKING NEWS: BAILOUT PLAN REJECTED!!
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Konges nije izglasao plan….. Sutra , a i puno slijedećih sutra idemo dole, dole, dole…… [bye]
Ljudi moji koje su tu igre i politikanstva.
Gledam ih na CNN u i mogu vam reči da neki dolaze sa smješkom pred kamere a u donjem kutu dji -510.
Naši političari su curice za njih
Slažem se, glasovanje je jos uvijek otvoreno, sad senatori zovu svoje brokere i kupuju naveliko i onda odjednom novi dogovor i zarade preko 30% u jednom danu, to je draž burze!
[/quote]
nadam se
je, pa ko bi onda buljookome dao placu.
I strucnjaku Motusicu.
A cuj, svi oni koji su zakuhali ovo sranje: fond manageri, bankari, revizori i ostala s…a sitnog zuba.
[lol]
Jao, cak mi je zao Busha..
Svi ga napustise.
Dodji ti nama opet da te ugostimo…
Ugosti ga ti za svoju lovu,pa mozete zajedno otic i do sjedista ingre,magme itd
….glasovanje je jos uvijek otvoreno, ….
otkud ti ovo ??
mater im.Da nemamo burzu u HR navijao bi da im se sve slomi preko leđa kad su sve zakenjali svojom neoliberalnom politikom. Mamu im, sad mi patimo a banke nam imaju u prvih 8 mjeseci 1 200 000kn prihoda od nas naravno. Ma treba zaklopit oči na 7 dana pa vidjet gdje smo1
The financial sector is down 9.3%, energy is down 9.4% and tech is down 6.8%. The consumer staples sector is down 2.4%, making it the best-performing sector this session.
The S&P 500’s decline of 6.1% is the largest one-day percent decline since falling 6.8% in April 2000. Only two stocks within the S&P 500 are posting a gain.
Commodities (-4.8%) fall on the rejected plan, with oil prices dropping 9.3% to $96.92 per barrel.
je, pa ko bi onda buljookome dao placu.
I strucnjaku Motusicu.
daj budi ozbiljan………što ti je motušić kriv……….čovjek je ok
za razliku od onog ljigavca stojića [bye]
Didnt passed….viču na wall streetu.
Prije 45min.
Vaš link
Najveći dnevni pad DOW-a od 2001.
otkud ti ovo ??
[/quote]
Može ostati otvereno negraničeno i mogu se u međuvremenu predomišljati. Sve dok ga Speaker ne zaključi. Jednom su glasali 3 dana.
otkud ti ovo ??
[/quote]
Može ostati otvereno negraničeno i mogu se u međuvremenu predomišljati. Sve dok ga Speaker ne zaključi. Jednom su glasali 3 dana.
[/quote]
Da, još nije gotovo. NY TImes prenosi da će gotovo sigurno biti drugog kruga preglasavanja. Izgleda da na silu mora proći. Demokrati već sad koriste situaciju da okrenu glasove, Obama na CNBC govori o novom planu demokrata ako ovaj ne prođe, a republikanci mislim da su svijesni da ukoliko se to desi da gube izbore potpuno sigurno, jer će demokrati biti spasioci. Proći će ovaj bailout u scenariju Hollywoodskih filmova gotovo sigurno.