Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Ovo je opasna McCainova igra. Svjestan je da si podize sanse ukoliko se udalji od Busha, ali igra se sa necim vrlo opasnim.
Ne radi to McCain zbog Busha nego zbog Obame. Žele uništiti Ameriku prije nego dobiju crnog predsjednika. Mogli bi ameri ovu zimu provoditi u šatorima kao nekad indijanci. [bye]
bacih malo pogled preko bare
imam dojam sa se više niko ne mora zabijat avionima u amere
sami se ruše
koji padovi indeksa!!! [bye]
sutra je najbolje ne palit komp
pravimo se da je sutra subota [lol]
Ovo je opasna McCainova igra. Svjestan je da si podize sanse ukoliko se udalji od Busha, ali igra se sa necim vrlo opasnim.
Ne radi to McCain zbog Busha nego zbog Obame. Žele uništiti Ameriku prije nego dobiju crnog predsjednika. Mogli bi ameri ovu zimu provoditi u šatorima kao nekad indijanci. [bye]
[/quote]
……..oteto – prokleto………..
[bye]
ljudi nemojte se sada ljutiiti na mene jer mi je isto kao i većini tu…
ali dali znate zašto je nasdaq pao "samo" 5.8%?
jer ima još nade..sada nagovaraju ekipu da glasaju za..nije još gotovo…a jooooooj kak će tek izgledati kada će biti gotovo…ako danas ne usvoje tu lovu i ako odbiju mene nema ovdje neko vrijeme…postavljat ću naloge 20% niže i neću pratiti ovo jer ću popizditi gledajući burzu..a isto savjetujem svima sa slabijem živcima
Spominju neko drugo glasovanje.
hehehehhhh
koja glavobolja…ovo je gotovo..tko može gledati cnbc ili sl. programe pogledajte malo…hmmm
sve mi se čini da ću si morati smanjiti prosjek na ledo-u kada padne na 5k…fuck fuck fuck
još kada azija otvori fatalno, pa eu, a futursi u crvenom 8%…ode crobex sutra ispod svake računice…
sutra će biti lakše prodati dioncie poslije 11 nego ujutro…ujutro će biti sve u blokadi…grrrrr
cure i dečki držite gaće…
p.s. koji su ti ameri kreteni..prvo nabriju cijeli svijet kako dolazi o smaku svijeta ako nedaju lovu, i onda sve odbiju [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Vjerojatno, dno dna.
Evo NASDAQ je već sblizu -7%
Jao, cak mi je zao Busha..
Svi ga napustise.
Dodji ti nama opet da te ugostimo…
[/quote]
A moglo bi biti i rata zbog šatora jer mnogima ce trebat a nece ih biti
jedino sto mi je drago je da se je i buffet zahebo..
iako neznam sto je mislio McCain kada ce Obama na ovome poentirati iako je glasao za plan
jednostavno-ne radi se o tome da oni složni oko pomoći financijskom sektoru.McCain jednostavno želi dobiti izbore pod svaku cijenu, a najlakše je tako što mu treba žrtveno janje.Kako to nemože biti Obama – tu je Mr pig.
Do sada sam profitirao ali sam baš danas morao uzeti "papire", bio sam siguran da će glupi ameri prihvatiti plan. A ono – KATASTROFA. sVEJEDNO OČEKUJEM PAD Crobexa za 3%. Ne više!
Democrats voted 141 for, 94 against. Republicans voted 66 for, 132 against.
All three of the major indices hit multi-year lows. At session lows, the Dow, Nasdaq and S&P 500 were down 6.3%, 6.7% and 7.2%, respectively. The major indices currently post massive losses, although they have recovered quite a bit from the knee jerk reaction decline.