Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Svakako, sutra će biti krvi na burzi, ajme, koje cijene ćemo vidjeti. Žalosno, žalosno. JA ušao u burzu prije nekih pola godine, NAJGORA odluka mog života dosad i za uvijek! Ne nisam oženjen.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

206 glasova za, 226 glasova protiv ali glasovanje je jos otvoreno.

Evo jedan se predomislio sada je 207 🙂

[/quote]

Busha su izdali njegovi republikanci (66 yea i 132 nay). Kazu da ih jednog po jednog zove telefonom i nagovara da se predomisle.

[/quote]

Nisu normalni šta su mu napravili. Mislim da će Bush glasati za Obamu. 🙂

Zamisli da HDZ napravi ovo Sanaderu 🙂

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ej pa di pratite glasanje može link, niste valjda mislili potonut sa titanikom bez mene……

Ovo je opasna McCainova igra. Svjestan je da si podize sanse ukoliko se udalji od Busha, ali igra se sa necim vrlo opasnim.

Preživljavamo od onoga što dobijemo, a živimo od onoga što dajemo.

hehehehhhh
koja glavobolja…ovo je gotovo..tko može gledati cnbc ili sl. programe pogledajte malo…hmmm
sve mi se čini da ću si morati smanjiti prosjek na ledo-u kada padne na 5k…fuck fuck fuck

još kada azija otvori fatalno, pa eu, a futursi u crvenom 8%…ode crobex sutra ispod svake računice…
sutra će biti lakše prodati dioncie poslije 11 nego ujutro…ujutro će biti sve u blokadi…grrrrr

cure i dečki držite gaće…

p.s. koji su ti ameri kreteni..prvo nabriju cijeli svijet kako dolazi o smaku svijeta ako nedaju lovu, i onda sve odbiju [lol] [lol] [lol]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

No comment…

Vaš link

Mislim da postoje rjesenja koja mimoilaze Kongres, ali sumljam da ce se Bush usuditi uraditi tako nesto.

Mislim da postoje rjesenja koja mimoilaze Kongres, ali sumljam da ce se Bush usuditi uraditi tako nesto.

usuditi ce se.
a zasto i ne bi?
sta ga to kosta?

Koliko ja znam ne postoje. Congress to mora dati odobrenje za svako dodatno zaduženje. Bush može raditi što hoće, ali para nema.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

hehehehhhh
koja glavobolja…ovo je gotovo..tko može gledati cnbc ili sl. programe pogledajte malo…hmmm
sve mi se čini da ću si morati smanjiti prosjek na ledo-u kada padne na 5k…fuck fuck fuck

još kada azija otvori fatalno, pa eu, a futursi u crvenom 8%…ode crobex sutra ispod svake računice…
sutra će biti lakše prodati dioncie poslije 11 nego ujutro…ujutro će biti sve u blokadi…grrrrr

cure i dečki držite gaće…

p.s. koji su ti ameri kreteni..prvo nabriju cijeli svijet kako dolazi o smaku svijeta ako nedaju lovu, i onda sve odbiju [lol] [lol] [lol]

Samo me zanima kraj trgovine u americi kako ce sve ovo zavrsit.

Nek povuče vojski iz Iraka i napadne kongres

Koliko ja znam ne postoje. Congress to mora dati odobrenje za svako dodatno zaduženje. Bush može raditi što hoće, ali para nema.
[/quote]

Mislim da ukoliko formulira odluku kroz "djelovanje u obrani nacionalne sigurnosti" moze progurati odluku. No, to izravno moze SAD kostati jos vece krize.

New Report

Close