Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Svakako, sutra će biti krvi na burzi, ajme, koje cijene ćemo vidjeti. Žalosno, žalosno. JA ušao u burzu prije nekih pola godine, NAJGORA odluka mog života dosad i za uvijek! Ne nisam oženjen.
Evo jedan se predomislio sada je 207 🙂
[/quote]
Busha su izdali njegovi republikanci (66 yea i 132 nay). Kazu da ih jednog po jednog zove telefonom i nagovara da se predomisle.
[/quote]
Nisu normalni šta su mu napravili. Mislim da će Bush glasati za Obamu. 🙂
Zamisli da HDZ napravi ovo Sanaderu 🙂
Ej pa di pratite glasanje može link, niste valjda mislili potonut sa titanikom bez mene……
Ovo je opasna McCainova igra. Svjestan je da si podize sanse ukoliko se udalji od Busha, ali igra se sa necim vrlo opasnim.
hehehehhhh
koja glavobolja…ovo je gotovo..tko može gledati cnbc ili sl. programe pogledajte malo…hmmm
sve mi se čini da ću si morati smanjiti prosjek na ledo-u kada padne na 5k…fuck fuck fuck
još kada azija otvori fatalno, pa eu, a futursi u crvenom 8%…ode crobex sutra ispod svake računice…
sutra će biti lakše prodati dioncie poslije 11 nego ujutro…ujutro će biti sve u blokadi…grrrrr
cure i dečki držite gaće…
p.s. koji su ti ameri kreteni..prvo nabriju cijeli svijet kako dolazi o smaku svijeta ako nedaju lovu, i onda sve odbiju [lol] [lol] [lol]
No comment…
Mislim da postoje rjesenja koja mimoilaze Kongres, ali sumljam da ce se Bush usuditi uraditi tako nesto.
Mislim da postoje rjesenja koja mimoilaze Kongres, ali sumljam da ce se Bush usuditi uraditi tako nesto.
usuditi ce se.
a zasto i ne bi?
sta ga to kosta?
Koliko ja znam ne postoje. Congress to mora dati odobrenje za svako dodatno zaduženje. Bush može raditi što hoće, ali para nema.
hehehehhhh
koja glavobolja…ovo je gotovo..tko može gledati cnbc ili sl. programe pogledajte malo…hmmm
sve mi se čini da ću si morati smanjiti prosjek na ledo-u kada padne na 5k…fuck fuck fuck
još kada azija otvori fatalno, pa eu, a futursi u crvenom 8%…ode crobex sutra ispod svake računice…
sutra će biti lakše prodati dioncie poslije 11 nego ujutro…ujutro će biti sve u blokadi…grrrrr
cure i dečki držite gaće…
p.s. koji su ti ameri kreteni..prvo nabriju cijeli svijet kako dolazi o smaku svijeta ako nedaju lovu, i onda sve odbiju [lol] [lol] [lol]
Koliko ja znam ne postoje. Congress to mora dati odobrenje za svako dodatno zaduženje. Bush može raditi što hoće, ali para nema.
[/quote]
Mislim da ukoliko formulira odluku kroz "djelovanje u obrani nacionalne sigurnosti" moze progurati odluku. No, to izravno moze SAD kostati jos vece krize.