a ako završi danas ispod 🙂
neznam…govore da nikako ne smije završiti ispod 10600 ovaj mjesec…jer onda to određuje tržište medeka i to na više godina…kaj bi to trebalo značiti mogao bi objasniti vlad1111…on valjda zna o čemu pričam…
danas cijeli dan pričaju o tome na cnbc…pa samo prenosim…
bože koji potop….odo ja spavatii
Pa dobro ovo u americi ko da je armagedon udario!
Nisam očekivao da poleti do neba kad se demokrati i republikanci dogovore oko tih 350+350 milijardi $ za ispomoć ali još sam manje očekivao da će uslijediti opći potop.
Još je ZSE bila danas jedna od stabilnijih u svijetu.
Koji se k… događa tamo prijeko??
Sad već izgleda da je bolje da se nikakav novac ne upumpava kad ionako tone ko kamen.
Mora da mi je promakla neka bitna informacija jer po prvi puta ove godine sam zaista ostao iznenađen kretanjem Evrope (manje ipak su neke banke kapitulirale ovaj vikend) i Amerike potpuno (njih još nisam pohvatao šta im se to događa danas).
Ako netko zna razlog ovog potopa amera unaprijed zahvaljujem na informaciji [thumbsup]
Pa šta je ovo majku mu staru?
Pa ekipa nam tu priča kako ćemo ići 5% u plus nakon što se Ameri odluče za bailout, a vid sad ovo.
Evo za one koji vole duže spavati i sanjati o tome kako cijeli svijet živi u ljubavi i slozi i gdje cvijeće i dionice zajedno rastu.
DOBRO JUTRO!!!!
BUĐENJE!!!!!
POTOP!!!
Nadam ste da ste i danas lupali po asku ili barem po bidu da koji fond menadžer može okrenuti rundu za sve nas u Peoples-u.
[bye]
Jel ko gledao film Armagedon [cry]
ententenis koja ti je to koka u avataru [shocked]
Mislim da nam je ententenis nešto muljao do sada…
Ista priča kod prinosa – piše u muškom licu, a komad u avataru…
Kata fuckin strofa!
[shocked]
Pa kolega wiking da vi ne prepoznate jednu od najvećih estradnih zvijezda našeg vremena.
Pjevačicu koja je idol mnogih mladih djevojaka diljem svijeta,a koja je između ostalog pjevala i predsjedniku Bushu na njegov rođendan.
Stvarno sam iznenađen i uvređen
[cry]
Evo malo sam odspavao popodne (ne radim to uvijek),probudih se, kad ono…
DAX 5,807.00 11:37AM ET 256.50 (-4.23%)
FTSE 100 4,835.45 11:29AM ET 253.02 (-4.97%)
UP UP
Uštipuh se par puta, da nije san.
Pa kolega wiking da vi ne prepoznate jednu od najvećih estradnih zvijezda našeg vremena.
Pjevačicu koja je idol mnogih mladih djevojaka diljem svijeta,a koja je između ostalog pjevala i predsjedniku Bushu na njegov rođendan.
[cry]
[/quote]
ma ja sam ti star i oronuo i iskreno pojma nemam.Da si rekao stones-i,azra,floydi…a ovo ti ja ne znajem i onu muziku unc unc unc…pa mi do jutra bubnja na Bundeku ovih dana.J… ih rujan fest [wink]
[cry]
[/quote]
ma ja sam ti star i oronuo i iskreno pojma nemam.Da si rekao stones-i,azra,floydi…a ovo ti ja ne znajem i onu muziku unc unc unc…pa mi do jutra bubnja na Bundeku ovih dana.J… ih rujan fest [wink]
[/quote]
jesi ti u središću?
ja sam 50m od Av. Malla.
Poruka neiskusnima, zabrinutima i prestrašenima:
Priča 1: Bio jednom IPO INA-e. Nisam znao što ću: kupiti, il’ ne kupiti. Potražio "sam svoje mišljenje" na forumu (onom susjednom, sve jedno). Nitko normalan nije htio kupiti dionice INEA-e. Nisam ni ja. I tako prođe IPO INA-e. Kad, vidim, svi kupili dionice INA-e, osim mene!
Priča 2: Bio je kraj prošle godine (studeni, prosinac, ne znam, a nije ni bitno). Opća panika. Na jednoj temi jedan lik savjetuje "jadnika" da odmah proda tu dionicu jer ništa ne valja. Na drugoj temi, par sati kasnije, vidim savjetnika kako se hvali kako je jeftino kupio tu istu dionicu! Grozno! Bilo me je sram.
Dragi moji, nadam se da su vam ove dvije istinite priče sasvim dovoljne da naučit prvu stvar koju morate naučiti: na forumu ne smijete vjerovati nikomu!
Zgađen svime, smanjio sam svoje pozicije u HR i prebacio se vani. Kako je i tamo išlo onako kako je išlo, nastavio sam pušiti, pa sam sada većim dijelom u gotovini, a ostavio sam samo dvije dionice u koje dosta vjerujem, a i izgubio sam previše da sada izlazim.
Zahvaljujući "neznanom junaku" sa (ovoga?) foruma pronašao sam web adresu jedne dosta pametne skupine kojoj, ako ništa drugo, vjerujem puno više nego ovim našim stručnjacima i "stručnjacima".
Ta ekipa je jučer poručila:
http://www.moneyandmarkets.com/Issues.aspx?Last-Chance-for-the-Truth-2343
Razmislite svojom glavom i odlučite. I ne bojte se.
Sretno!
P.S.
Ispričavam se na poduljoj poruci. Ona je namijenjena samo početnicima, uznemirenima i preplašenima. Nije namijenjena stručnjacima – oni to ionako već znaju.
Friško iz bakine pećice..
NASDAQ COMPOSITE 2,082.82 12:29pm ET Down 100.52 (-4.60%)
S&P 500 INDEX,RTH 1,163.25 12:30pm ET Down 49.76 (-4.10%)
Dow Jones Industrial Average 10,836.88 12:31pm ET Down 306.25 (-2.75%)
Vaš link
Ap Ap