Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Breaking News!!!
Na CNN-u vanredna vijest! Predsjednički kandidat republikanaca McCain privremeno PREKIDA KAMPANJU da bi se pozabavio financijskom krizom i poziva kandidata Obamu da učini isto te da se obje stranke ujedine u jednoj stvari a to je rješavanje "historijske financijske krize" kako on kaže.

Čini mi se kao briljantan predizborni potez ali svakako znači da je kriza veća i dublja nego mi mislimo.
Komentari?

Što se tiče Amerikanaca vjerojatno na žalost nas očekuje
Vaš link

Prekidaju se izbori, politika bi trebala stati.
Kreću, čini mi se, dugi i teški pregovori između poreznik obveznika i države.
Nadam se da će se brzo riješiti, makar sumnjam.

Bice sutra veselo ,a znate kako indijanci jašu po 4–5% , a evropa po 8% , a Buffett samo kupuje i ulaže, ito pun potfelj, juce i danas su se provjeravali motori,a sutra krece UTRKA. [thumbsup] poleposition————-Buffet

Ma vidim da se oni samo zaxebavaju i smiju, ionako će porezni obveznici sve platit i idemo dalje!
Evo i Cigo sad nešto petlja: "…ja zvao McCaina…on se složio…ali je prvi iznio u javnost…"
Idem ja spavat, ionako sam uglavnom u dionicama!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Bice sutra veselo ,a znate kako indijanci jašu po 4–5% , a evropa po 8% , a Buffett samo kupuje i ulaže, ito pun potfelj, juce i danas su se provjeravali motori,a sutra krece UTRKA. [thumbsup] poleposition————-Buffet

I prije neki dan je bila utrka pa je na žalost 2 dana poslije bila žuta zastava.
Motori če još malo turirati, a utrka kod nas neće početi, već lagani oporavak. Ako?!
Postoji mogućnost za još jedan bail out i kod nas prije oporavka.
Nadajmo se.

Inače kolega jomiii, ja se ravnam po vama, kad je manijakalno drukanje UP UP, onda prodajem.
Što je najzanimljivije, uvijek pogodim [thumbsup]

http://tw.youtube.com/watch?v=mbD62gNi9WE

Ovu su naljutili… [tongue]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Democratic leaders ask for a smaller bailout

33 minutes ago

WASHINGTON – "Democratic officials say leaders are asking the Bush administration to dramatically cut the size of the $700 billion bailout of the financial industry and then come back to Congress later if they need more.
Under the plan, which is still emerging, Congress would approve a fraction of what President Bush is asking for — perhaps $150 billion or $200 billion."

Kako bi činjenica, da izglasaju samo 150 milijardi dolara pomoći, mogla pomoći tržištima kapitala?
BOJIM SE NIKAKO [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Futures————-POLUDILI, Mislim da ce sutra biti spektakularno u svjetu http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

Ma sjajno!

Samo ti nama nastavi postat stanje futursa do sutra ujutro, tako da znamo što ćemo raditi …

I obavijesti ove po Europi. Za slučaj da nisu vidjeli, pa sutra počnu rasprodaju.

Ma dobro kolega ententinis, sad je socijalni inzinjering na djelu… Prvo su stavili plan koji pas sa maslom nebi pojeo, da malo sokiraju ljude i politicare. A politicari ko politicari, nisu bas obdareni razumom i inteligencijom, sad ce zagrist kost. I onda ce neko vrijeme laprdat (jer to politicari rade), a onda ce im ovi podvalit vjerovatno neku komisiju za nadgledanje, manje love od 700 miljardi, ali sa nekim catch-om sa kojim zapravo nema limita itd… Sad sljedi lobiranje i "ja tebi ti meni.." Teatar.

Bit će show sutra, a prekosutra jurcamo
[bye]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Niste valjda ocekivali da ce potpisat bianco cek prvi dan?

Niste valjda ocekivali da ce potpisat bianco cek prvi dan?

Kolega deimos ja se slažem sa vama, međutim……..
Kad prosječni ulagač čuje za mogućih 150 milijardi umjesto 700 što je skoro 5 puta manje,
mislim da će odmah lupiti po bidu dok bida još ima…..
Reži i bježi in full effect

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Kad prosječni ulagač čuje za mogućih 150 milijardi umjesto 700 što je skoro 5 puta manje,
mislim da će odmah lupiti po bidu dok bida još ima…..
Reži i bježi in full effect

Strašno kolike gluposti ti non stop ovuda laprdaš i nikome ništa. Ne kaže se uzalud da svaka …… ima svoju zabavu.

New Report

Close