U petak, ali pošto većinu u Senatu drže demokrati, a Obama je njihov predsjednički kandidat i najvjerojatnije budući predsjednik SAD-a, a on se jasno izjasnio o "planu" i što o njemu misli, pa Vi sami prosudite kako bi to moglo sve skupa završiti!
Moguće solucije razvoja navedene situacije sam iznio u svom prošlom postu, tako da sada imate odgovore na Kada, zbog čega i što "ako".
[/quote]
Plan će biti usvojen 100% to i ti znaš.
Ako si za okladu ako bude usvojen da u potpisu staviš ja sam jedan obični lažov a ako ne budu usvojen ja ću to staviti.
[/quote]
Kolega da tko itko zna, vjerujte, i Vi i ja i svi mi na forumu bi bili zadnji koji bi to sa sigurnošću doznali, jer da se zna već bi se svi indexi na burzama oporavili ili u suprotnom još više zaronili, te je i dalje vrlo neizvjesna situacija kako će se sve skupa odvijati.
Nisam ništa tvrdio, za razliku od Vas, a to može biti problem,već samo ukazivao na realne činjenice i njihove moguće rasplete.
Čak i ako tvrdite da će biti 100% realiziran nikada Vas ne bih nazvao lažovom, pogotovo da to javno iznesete, jer potencijalan gubitak ako ste u dionicama u slučaju da se ne realizira 100% bilo bi već dosta u tom slučaju.
Pozdrav.
[/quote]
Odgovor je kolega pravi politički sve ti kažem a ništa ti nisam rekao i nikome nije jasno šta sam rekao pa ni meni.
Odose AMERI U NEBO http://finance.yahoo.com/indices?e=futures
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia
Kako se fino zeleni
Futures
Crude Oil +2.19%
Natural Gas +2.27%
Gold +0.35%
Dow +0.98%
S&P 500 +1.16%
Nasdaq 100 +1.33%
Lijepo je to sve ovako gledati ali kako ce zavrsiti to vile znaju
"…Buffet also made it very clear that he would not have bought anything right now if he wasn’t confident Congress will do the "right thing" and approve the financial bailout proposal put forward by Treasury Secretary Henry Paulson…" (AP) 33 minutes ago
Buffet misli da je to gotova stvar
svjetlo na kraju tunela???
najnovije sa Yahooa:
!…Bush added: I am confident when it’s all said and done, that there will be a robust plan…!
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Ameri u plusu
Danas ipak nije sve bilo crveno kako je moglo biti s obzirom na jučerašnje zatvaranje dow-a. Kao da svi očekuju ikakvu dobru vjest da sve jurne gore, ali te vijesti nikako da dodju, bar ne one prave.