Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma Obamu treba skinuti i to je to.
Vrlo jednostavno, ali i Busha također.

Trebaju se povući iz Iraka (skoro pa nemoguće) i prestati raditi sranja po svijetu.

Ako ništa drugo sve više i više Rusa je za priznanje kosova. Neka ga rusi priznaju i neka natjeraju srbe i onda je rally na balkanu. ali otom potom

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

do kad bi Ameri trebali donijeti odluku,jel ko kaj čitao?

U petak, ali pošto većinu u Senatu drže demokrati, a Obama je njihov predsjednički kandidat i najvjerojatnije budući predsjednik SAD-a, a on se jasno izjasnio o "planu" i što o njemu misli, pa Vi sami prosudite kako bi to moglo sve skupa završiti!

Moguće solucije razvoja navedene situacije sam iznio u svom prošlom postu, tako da sada imate odgovore na Kada, zbog čega i što "ako".

[/quote]
Plan će biti usvojen 100% to i ti znaš.

Ako si za okladu ako bude usvojen da u potpisu staviš ja sam jedan obični lažov a ako ne budu usvojen ja ću to staviti.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

1. Ako Senat usvoji prijedlog, tj. plan o 700 mlrd.$, a što vjerojatno neće jer je Obama jasno i glasno kazao da se ne slaže

ne budi smiješan. 100% će BITI USVOJENO. suprotna odluka značila bi krah američkog gospodarstva i bacanje USA na margine svjetske moći! to si niti jedna stranka, niti jedan amerikanac ili kandidat neće dozvoliti jer je to – pitanje opstanka amerike! pitanje je samo hoće li biti izglasano danas ili za par dana! reakcija na burzama nakon toga valjda ti je jasna? ili ipak nije?
[/quote]

Pa, pogledajte malo dalje i zapitajte se slijedeće kada budete čitali članke tipa!?

"Obama spasitelj nacije", "Obama podigao US kao Feniks iz pepela", "Obama ovo, Obama ono, Obama Superman, …" da ne nabrajam dalje.

U petak, ali pošto većinu u Senatu drže demokrati, a Obama je njihov predsjednički kandidat i najvjerojatnije budući predsjednik SAD-a, a on se jasno izjasnio o "planu" i što o njemu misli, pa Vi sami prosudite kako bi to moglo sve skupa završiti!

Moguće solucije razvoja navedene situacije sam iznio u svom prošlom postu, tako da sada imate odgovore na Kada, zbog čega i što "ako".

[/quote]
A kaj i ameri imaju tak razvijenu demokraciju da kak veli prvi čovjek stranke tak i bude. Znači ni oni ne razmišljaju, samo dižu ruke ili ih ne dižu. Bem ti demokraciju ak je tak. Njima ni njihovih 228 godina nezavisnosti nije dosta a kolko bu onda tek nama trebalo.
Ma dajte ljudi razmislite malo tko te senatore postavlja tamo. Iza njih su sve same korporacije i ako oni tamo vele da se da lova ona će se i dati, ili naravno više nećeš biti senator.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

Obamu moći jedan problem…trči sporije od bilo kojeg metka.. [lol] [lol] [lol]

Neznam sampras…puno je to love..a nema garancije da se neće napraviti još veće sr….i u tome je problem…gledaj malo cnbc pa poslušaj kaj se priča…jučer kada se pričalo i pitalo šta ako plan ne uspije…gle bilo je slabih odgovora…jer ako plan ne uspije a lova se ukuca…tek će onda amerika propast…i to propast sa stilom…

nikome se ne sviđa što je plan napravljen doslovno preko noći..da su na njemu radili zadnjih mjesec dana bio bi danas usvojen…ali nije..pa je teško odlučiti..

može li netko citirati što je to Obama točno rekao kad se navodno izrazio protiv Paulsonovog plana?
ja te riječi nikad vidio

1. Ako Senat usvoji prijedlog, tj. plan o 700 mlrd.$, a što vjerojatno neće jer je Obama jasno i glasno kazao da se ne slaže

ne budi smiješan. 100% će BITI USVOJENO. suprotna odluka značila bi krah američkog gospodarstva i bacanje USA na margine svjetske moći! to si niti jedna stranka, niti jedan amerikanac ili kandidat neće dozvoliti jer je to – pitanje opstanka amerike! pitanje je samo hoće li biti izglasano danas ili za par dana! reakcija na burzama nakon toga valjda ti je jasna? ili ipak nije?
[/quote]

Pa, pogledajte malo dalje i zapitajte se slijedeće kada budete čitali članke tipa!?

"Obama spasitelj nacije", "Obama podigao US kao Feniks iz pepela", "Obama ovo, Obama ono, Obama Superman, …" da ne nabrajam dalje.

[/quote]

pa daj mućni malo tom glavom! zar stvarno misliš da bi se obama usudio čekati izbore s teretom kraha ameičkog financijskog sustava na leđima!?! pa nema amera koji bi nakon toga dao glas za njega jer bi njega percipirali kao glavnog i odgovornog za propast!
ovo sve je samo predstava za birače, tj. poduprijet će obama uskoro plan, ali će nakon toga srat po bushu i njegovima da su oni skoro uništili ameriku, a da ju je obama davanjem potpore za plan od 700 milijardi spasio!

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

SUSJEDI.
BELEX15 – 3,15%
SBI20 0,22%

ovdje se netko služi lošim engleskim
naime,
Demokrati nisu protiv Bushovog plana
samo žele prethodno razrađene detalje oko izvršenja i modaliteta plana ,
ali… traže uskraćivanje otpremnine direktorima tvrtki koje će se spašavati na račun poreznih obveznika
ovaj stav Demokrata je netko ovdje na forumu očito krivo preveo

citat:…"including Democrats’ demand that executives at failing financial firms that receive the government help can’t get "golden parachutes" on their way out the door…"

http://news.yahoo.com/s/ap/20080923/ap_on_go_co/financial_meltdown

možda ste mislili na ovo?

[/quote]
Plan će biti usvojen 100% to i ti znaš.

Ako si za okladu ako bude usvojen da u potpisu staviš ja sam jedan obični lažov a ako ne budu usvojen ja ću to staviti.
[/quote]

Kolega da tko itko zna, vjerujte, i Vi i ja i svi mi na forumu bi bili zadnji koji bi to sa sigurnošću doznali, jer da se zna već bi se svi indexi na burzama oporavili ili u suprotnom još više zaronili, te je i dalje vrlo neizvjesna situacija kako će se sve skupa odvijati.

Nisam ništa tvrdio, za razliku od Vas, a to može biti problem,već samo ukazivao na realne činjenice i njihove moguće rasplete.
Čak i ako tvrdite da će biti 100% realiziran nikada Vas ne bih nazvao lažovom, pogotovo da to javno iznesete, jer potencijalan gubitak ako ste u dionicama u slučaju da se ne realizira 100% bilo bi već dosta u tom slučaju.
Pozdrav.

Mislim da uopće nije upitno hoče li izglasati plan, upitno je kakav će to plan biti i kako će se provoditij .
U svakom slučaju po izglasavanju idemo ekspresno gore, a sad da li će to trajati 2 dana ili 2 godine budemo vidjeli.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

može li netko citirati što je to Obama točno rekao kad se navodno izrazio protiv Paulsonovog plana?
ja te riječi nikad vidio

http://www.bloomberg.com/news/politics/
traži malo…tu češ naći ali i na http://www.cnbc.com

New Report

Close