Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma u cijelom svijetu, ne samo kod nas… vidim ja i kako se do doktorata dolazi..

Yep, vani su u modi "bussines schools". [thumbsup]
To je neki ekvivalent "plati puno, dobijes diplomu", samo legalni. Ipak se vani vise postuju zakoni.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Procitajte si Taleba, on uvijek ima koju ljep rijec za te… [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Evropa okrenula u crveno u USA futuresi prepolovili plus…
Jel mi promakla neka vijest ili …?

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Postavlja se slijedeće pitanje, a to je:

1. Ako Senat usvoji prijedlog, tj. plan o 700 mlrd.$, a što vjerojatno neće jer je Obama jasno i glasno kazao da se ne slaže, te da poslijedice sami preuzmu na sebe, e u to slučaju:

a)Ako se u potunosti navedeni plan usvoji idemo nekoliko % gore i tu čamimo.
b) Ako se ne usvoji onda je potencijalni pad toliko velik da se ne usuđujem to i iznositi, ali pm3 bi bio prikladan izraz.
c) moguća je treća opcija o bitnije izmjenjenom i reduciranom planu koji bi imao efekt živog pijeska, polako …

Pa, vi odlučite sami, kolega Kerefek 76 je iznio dobar post u slučaju da se ima viška sredstava, veća manja čini mi se.

1. Ako Senat usvoji prijedlog, tj. plan o 700 mlrd.$, a što vjerojatno neće jer je Obama jasno i glasno kazao da se ne slaže, te da poslijedice sami preuzmu na sebe, e u to slučaju:

b) Ako se ne usvoji onda je potencijalni pad toliko velik da se ne usuđujem to i iznositi, ali pm3 bi bio prikladan izraz.
c) moguća je treća opcija o bitnije izmjenjenom i reduciranom planu koji bi imao efekt živog pijeska, polako …

Pa, vi odlučite sami, kolega Kerefek 76 je iznio dobar post u slučaju da se ima viška sredstava, veća manja čini mi se.

Što ako se Senat raspusti u petak a da nisu donjeli odluku, ida li u tom slučaju odluka pada na Busha?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Evropa okrenula u crveno u USA futuresi prepolovili plus…
Jel mi promakla neka vijest ili …?

http://www.cnbc.com/id/26865858

Znamo li mi o kojoj je lovi riječ, nešto će već kapnuti za početak ?

– $695.4 billion: GDP of Taiwan. If the bailout were a country it would be the 21st largest GDP, larger than most nations.
— $653 billion: cost of Iraq war (so far)
— $515.4 billion: proposed 2009 Pentagon budget

Osim toga:
Goldman Gets Buffett Aid in $7.5 Billion Fundraising

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

do kad bi Ameri trebali donijeti odluku,jel ko kaj čitao?

U petak, ali pošto većinu u Senatu drže demokrati, a Obama je njihov predsjednički kandidat i najvjerojatnije budući predsjednik SAD-a, a on se jasno izjasnio o "planu" i što o njemu misli, pa Vi sami prosudite kako bi to moglo sve skupa završiti!

Moguće solucije razvoja navedene situacije sam iznio u svom prošlom postu, tako da sada imate odgovore na Kada, zbog čega i što "ako".

@Mamus

Samo da taj Obama ne bi zatražio dvostruko više za spas ekonomije za koji mjesec, kada mu dođe
iz pedu u vugla [lol]

Mi na nuli a Europa ponovno u plusu!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

1. Ako Senat usvoji prijedlog, tj. plan o 700 mlrd.$, a što vjerojatno neće jer je Obama jasno i glasno kazao da se ne slaže
[/quote]

ne budi smiješan. 100% će BITI USVOJENO. suprotna odluka značila bi krah američkog gospodarstva i bacanje USA na margine svjetske moći! to si niti jedna stranka, niti jedan amerikanac ili kandidat neće dozvoliti jer je to – pitanje opstanka amerike! pitanje je samo hoće li biti izglasano danas ili za par dana! reakcija na burzama nakon toga valjda ti je jasna? ili ipak nije?

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

Evo kako to izgleda na drugim poljima:

— $695.4 billion: GDP of Taiwan. If the bailout were a country it would be the 21st largest GDP, larger than most nations.
— $653 billion: cost of Iraq war (so far)
— $515.4 billion: proposed 2009 Pentagon budget
— $315 billion: McCain’s nuclear energy plan

New Report

Close